Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] LetticaMT2

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AEIFxo.png

4RYCPiA.png

bkipgh.png

0WlbtVK.png

eaAqZt.png

FEBGWLF.png

http://letticamt2.pl

2o2pIKe.png

http://letticamt2.pl/rejestracja

VZ1mJ00.png

http://forum.letticamt2.pl

UYXisbv.png

Tymczasowo brak, jesteśmy otwarci na współpracę 

QFaupX.png

qAtE63.png

qEo9ua.png

QSDtbs.png

91cDcW.png

0diC2c.png

agEhoDH.png

XJnTPRm.png

N86t0I.png

rvqXJz.png

PaRolH.png

hjrB1b.png

gR5qA6.png

DyAQbG.png

sMD8S7.png

sUu0xe.png

VKwslW.png

77ppRi.png

ST66I7.png

LXYR3M.png

5uRpfdk.gif
GWd7sg.png

hbQuVcq.png

uKoGqW.png

dY64fN0.png

GkVTbN.png

W1Vajc.png

B66ODr.png

emxabg.png

Ybt52c.png

2JQUuh.png

bnMoTJ.png

P749qmv.png

fIg2Ez2.png

QNiNozZ.png

wua9aMR.png
Sl27fD.png

pKsGcqU.png
M3H4R7.png

FQSbOXl.png
bIkIYb.png

8L7aicZ.png

evkqLcP.png

vECd2rJ.png

FfhMwAu.png

KwsZVVE.png

xfXCdar.png

9VGjnWn.png

5MLlXoQ.png

itS5Ei8.png

Cspf1hQ.png

x1eu8g.png

qbW3E7F.png

wJA2xR.png

NqWBMD.png

md8Jpt.png

cqdiFO.png

C1MlBp.png

[img=http://letticamt2.pl/img/sygna.png]

Q1JVNc.png

[img=http://letticamt2.pl/img/avatar.png]

5mwYbe.png

Ocb6UX.png

GRzjQP.png

wEh06b.jpg

5ljywh.jpg

Głupi spam będzie zgłaszany i ignorowany.

Grafikę do prezentacji stworzyła Julietta

ban.gif

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaraz przyjdzie cebula i będą narzekać,że nic nowego :lenny: :lenny:

Powodzenia. Oldschool, więc nie mam się szczególnie z czego wypowiadać.

Opublikowano

Cebuli wszędzie pełno jak i nowych serwerów przepełnionych syfem a tutaj w sumie jak sprawdzałem drop grając to aż mi ochota wróciła do gry w metka  B)

ale gowno

Tez cie kocham @RaporT

ban.gif

Opublikowano

Cebuli wszędzie pełno jak i nowych serwerów przepełnionych syfem a tutaj w sumie jak sprawdzałem drop grając to aż mi ochota wróciła do gry w metka  B)

ale gowno

Tez cie kocham @RaporT

Nie myślałeś do powrotu starego promt2? 1 zbrojka i bron w item-shopie i wojenki/pvp. przemysl :D (0 petów,fryzur,kostiumow)

Opublikowano

Kolejna próba wybicia się na marce Pandory ?? Ile już takowych było.... Jak dla mnie żal.pl i szkoda sobie tym głowę zawracać bo skończy jak poprzednie. 

Zasłonić się czymś co ma historię i wywołuje miłe wspomnienia potrafi każdy. Ale już zrobić coś swojego i nowego to nie ma komu... 

Nie polecam. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

ahh te bony 6/7 klasowe :D bedzie robiennia eq 

chociaz fajnie byłoby gdyby ktos zrobil serwer na podobieństwo pangeayt2 a nie ciagle pandora i pandora

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

"Profesjonalny team" ? Masz na myśli siebie Deco?

Bo chyba jedyne co ty potrafisz to zamknąć serwer i podpierdolić sie jak szczur oaz płakać jakie to ddosy w ciebie nie lecą po starcie. Czekaj ,czekaj... Na mega miales za tydzień wrócic i do dziś cię nie ma. A jak poprzednie projekty, acha bym zapomniał to samo co zwykle... Zarobić parę groszy i się podpierdolić nie dając znaku życia.

Ps. Dobrze czułem że coś zbyt aktywny jesteś na mpc i pewnie niebawem zobaczymy twoją żenującą odsłone serwera w wersji x101

Polecam -->> Jeśli chcesz stracić pare groszy oraz czas !

Opublikowano

ale gowno

Tez cie kocham @RaporT

Nie myślałeś do powrotu starego promt2? 1 zbrojka i bron w item-shopie i wojenki/pvp. przemysl :D (0 petów,fryzur,kostiumow)

Temat przerabiany kilkanascie razy - odpada

"Profesjonalny team" ? Masz na myśli siebie Deco?

Bo chyba jedyne co ty potrafisz to zamknąć serwer i podpierdolić sie jak szczur oaz płakać jakie to ddosy w ciebie nie lecą po starcie. Czekaj ,czekaj... Na mega miales za tydzień wrócic i do dziś cię nie ma. A jak poprzednie projekty, acha bym zapomniał to samo co zwykle... Zarobić parę groszy i się podpierdolić nie dając znaku życia.

Ps. Dobrze czułem że coś zbyt aktywny jesteś na mpc i pewnie niebawem zobaczymy twoją żenującą odsłone serwera w wersji x101

Polecam -->> Jeśli chcesz stracić pare groszy oraz czas !

Nie wiem o jakich projektach mowisz ale moje ostatnie jakie byly to megamt2 na ktorym nie zarobilem nic bo nie wlaczalem nawet itemshopu, silves2 (stal az byli ludzie) i armentis :) Na zadnym nie okradlem ludzi na kase jak i do dzis mam promt2. Wiec stary pomysl zanim cos napiszesz 

przypomina pandore ale to dobrze mapa 150 to ostatnia?

Tak ostatnia i na niej sa 3 rodzaje mobow na 150/180/210 poziom bo mapa jest duza

A eq smoka to gdzie?

Jest w systemie ulepszen bizu

ban.gif

Opublikowano

Kolejny serwer na wzorcu Pandory, serio? Nie polecam, bo to kolejny gniot i każdy to wie, ale + za administrację.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

nie zapytalem jeszcze co do reklamy ? bedzie cos czy zdajecie sie na mpc?;p

Tak, yt zalatwiamy  

Nie polecam tyle w temacie ;)

Mozebys tak uzasadnil ? 

Kolejny serwer na wzorcu Pandory, serio? Nie polecam, bo to kolejny gniot i każdy to wie, ale + za administrację.

Nie grales a juz wiesz ze gniot, poza tym tutaj klimat jest, a na innych niestety go zabrało przez dodany syf  ;)

ban.gif

Opublikowano

Tak, yt zalatwiamy  

Mozebys tak uzasadnil ? 

Nie grales a juz wiesz ze gniot  ;)

Gniot w takim sensie, że nie będzie miał prawa bytu. Wystarczy spojrzeć, jakie serwery teraz ruszają i porównać je do twojego. Życzę powodzenia, bo pewnie będzie stać ale z garstką osób. Takie moje zdanie, powodzenia 2x 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Tak, yt zalatwiamy  

Mozebys tak uzasadnil ? 

Nie grales a juz wiesz ze gniot  ;)

Gniot w takim sensie, że nie będzie miał prawa bytu. Wystarczy spojrzeć, jakie serwery teraz ruszają i porównać je do twojego. Życzę powodzenia, bo pewnie będzie stać ale z garstką osób. Takie moje zdanie, powodzenia 2x 

Zobacz tez kiedy one upadają. Wiadome ten serwer nie ma "nowości" prócz paru rzeczy zmienionych ale też taki był zamiar by stworzyć klimat. Nie uda się w PL  to poleci też na Niemcy i inne kraje gdzie takie serwery są dobrze przyjmowane (nie chodzi o ponowny start). Ale dzięki za swoją opinie!  :)

ban.gif

Opublikowano

No następna Pandora aka syf żaden z tych reworków pandory nie miał nawet 500+ online i żadne noe stał dosyć długo a to co stoi też się zaraz wypi3rdoli. 

Ale można było się tego spodziewać że po padnięciu Pandory zaraz będzie milion reworków no ale wiadomo to Polska  xD 

Oldschool nie ma prawa bytu to co jest teraz na rynku metina albo to co będzie startować za tydzień czy dwa przewyższa ten serwer i to nie jednokrotnie.

PS: Powinno być LetticaMT2.pl - Powrót syfu 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Napewno zagram, jeżeli nie zj*biecie tego ze po 24h bedzie juz max lvl to server bedzie mega ;) Bo na każdym reworku "pandoramt2" po 24h już były 250, to widać że administracja wie cokolwiek o starej pandorze 

Opublikowano

Napewno zagram, jeżeli nie zj*biecie tego ze po 24h bedzie juz max lvl to server bedzie mega ;) Bo na każdym reworku "pandoramt2" po 24h już były 250, to widać że administracja wie cokolwiek o starej pandorze 

Akurat przyznam się że nie wiedziałem o tym serwerze nic ale google czynią cuda, exp starałem się dostosować podobnie tak jak był na pandorze. Jest łatwo ale nie za łatwo :)

Szkoda, że pandora nr 15312312

Ale polecam, bo alchemik.

Może ostatnia  :D

@alchemik1

zrób rework Lomaxa  :D

Lomax to temat zamkniety 

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...