Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Start 3 Edycji]ChaosMu Online Season 6 Ep 3 [exp250][drop30%]

evilek91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda tylko że donatorzy na serwerze są bezkarni i psują całkowicie tą " miłą atmosfere"

jestes w bledzie gracz bez kultury juz poniosl konsekwencje swojego zachowania

Opublikowano

zrobcie rr acc ludzie maja juz po 30rr i nie chce mi sie zaczynac, kiedy maja taka przewage

po co sie wypowiadasz jesli nie grasz? tu jest miejsce na opinie graczy ktorzy graja lub grali na obecnej edycji wiec z laski twojej prosze nie udzielac sie w tym temacie

Opublikowano

Przyjemny serw, sporo ludzi online o każdej godzinie idzie pogadać. Aktywny admin, wręcz bym powiedział aż za bardzo :) Gram od 2dni i bardzo przypadł mi do gustu ten serw.

Zapraszam serdecznie wszystkich, im nas więcej tym weselej :)

Pozdro

Opublikowano

Dodatki:

Kochani gracze aby umilic wam gre zostaly dodane 3 eventy Happy Hour

Eventy odbywaja sie o godzinach:

3:00 oraz 16:00 Happy Hour Drop Key i Box

4:00 oraz 17:00 Happy Hour Exp

5:00 oraz 18:00 Happy Hour Drop

Info:

Pierwszy Castle Siege Odbedzie za tydzien 08.05.2016

od godziny 19:00 do 20:00

Pamietajcie w poniedzialek o zapisach.

W CS wezma udzial max 3 gildie wiec zbierac sing of lord

Opublikowano

Bardzo przyjemnie jest. Spokojny exp, bez pośpiechu.

Evilek zwróć uwagę na Mossa.. 1 Kundun Staff zwykły+5+0, 1 Dragon Soul Staff+3 albo +4+0.. Reszta Resurrection Staff i Legendary Staffy.. Totalna lipa z Mossem a dosłownie kilka minut jest. Skeleton King też w sumie crapy lecą mógłby jakiś jevel paść chociaż.

Opublikowano

uwierz ze z mossa potrafia poleciec mega exc itemki to tylko kwestia szczescia :) na 2 edycji widzialem ladne koxy z mosa co ludzia polecialy, co do Skeleton King zajme sie tym :D

Opublikowano

Dolacz juz dzis i zgarnij  ChaosMU Status New Player  :D

Z statusem New Player na start przez 3 dni bedziesz grac z expem 300x i dropem 50%

Serdecznie zapraszam

Opublikowano

Dziś sam zrobiłem nowe konto aby sprawdzić czy da się dogonić starszych graczy z bonusem jaki sprezentował nam admin Evilek. Powiem szczerze jestem mile zaskoczony, leci dużo zen, sporo itemków oraz kupa expa !

Jeśli ktoś będzie chciał zagrać a zapraszam serdecznie u mnie w party zawsze slot się znajdzie pm BeiHu. 

Pozdro !

Opublikowano

Witam,

ChaoMuStarter.exe , zasoby systemowe nie wystarczaja do ukonczenia zadanej uslugi 

mial ktos podobny problem przy odpalaniu gry?? inne serwery mi odpala , a tutaj takie cos, ma ktos jakis pomysl ? chetnie bym zagral

z gory dzieki za pomoc 

pozdr

Juz sobie poradzilem ,dozobaczenia w grze :)

Juz sobie poradzilem ,dozobaczenia w grze :)

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...