Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Start 3 Edycji]ChaosMu Online Season 6 Ep 3 [exp250][drop30%]

evilek91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

START 3 Edycji  23-04-2016 godzina 18:00

Dlaczego MY ? Fakt 1 edycja servera byla calkowicie nie udana przez moje niedopatrzenia i nie sprawdzenia bardzo waznych kwesti dotyczacych seal i balansu mobow co wplynelo na dalsze losy servera. 2 Edycja byla calkiem udana gracze, ktorzy zagrali byli zadowoleni i podobaly sie inowacje oraz poprawki ktore zostaly wprowadzone urozmaicily gre i calkowicie wyeliminowaly styl gry P2W, poniewaz Donate jest tylko dla calkowicie leniwych i osob chcacych wesprzec server nie psujac przy tym rozgrywki dla graczy grajacych Free.  Server jest bardzo stabilny, zadnych lagow/DC poniewaz stoi na mocnym Wloskim Dedyku, ktory zostal oplacona na pol roku z gory. Ustawienia servera sa przyjemne ze wzgledu na stopien trudnosci, ktory ma elementy low jak i medium trafia w wiele gustow na raz co zostalo udowodnione w 2 Edycji.  Moje zaangazowanie w server jest przeogromne i problemy sa rozwiazywane maximum do 2h od momenu zgloszenia a kontakt praktycznie o kazdej porze dnia. Server ciagle sie rozwija a nie stoi w miejscu. Zagraj i PRZEKONAJ SIE SAM :D

ae060b884b095.png

Nazwa Servera: ChaosMu

Wersja: Season 6 Ep 3 

Godziny działania: 24/7

Strona: http://chaosmuonline.pl/

Forum: http://forumchaosmuonline.xaa.pl/

61fb66ca6f4e2.png

Exp: x250 

Drop: x30 

Reset: 400 lvl 

Pkt. za Reset: 500

Nagroda za Reset: 15 tokenów

Max Reset: 100 

Grand Reset: 100 Reset 

Po GR cofka do 0rr + 5k pkt * GR (mozliwosc osiagniecia Max STATOW)

Nagroda za Grand Reset: Gold Credits

Guild: 250 lvl 

MG: 220 lvl 

DL: 250 lvl 

RF: 250 lvl 

Max item level: +15 +16 

Serca etc: Tak 

Max stats: 32000

141159e609009.png

Bless: 100% 

Soul: 65% 

Soul + luck: 85% 

Life: 60% 

Life + luck: 80%

2971daa87c77a.png    

Item+10: 75% 

Item +11: 70% 

Item +12: 65% 

Item +13: 60% 

Item +14: 55% 

Item +15: 50%

649e7522880f2.png

BC: Tak 

DS: Tak 

CC: Tak 

CS: Tak (Rejestracja u NPC) 

CryWolf: Tak 

Castle Deep: Tak

Dragon Invasion: Tak

White Wizard: Tak 

Gold Invasion: Tak

Imperial Guardian: Tak

Illusion Temple: Tak

NightMare: Tak 

Selupan: Tak

Kundun: Tak

Medusa: Tak

GM Events: Tak 

726c244ba08dc.png
- Market na stronie www:  możliwość wystawienia itemów za

zen,tokeny.
- Możliwość wymiany: Gold Credit na Tokeny, Tokenów na Wcoiny

- Rozbudowany XShop za Goblin Poionts (GP do zdobycia tylko za przebywanie w grze, Eventy)

- Nowe ChaosMU Chapions Wings (do zdobycia za GP, Events, Wypranie u Seniora)

- Custom Jawels (Level,Skill,Luck,Options,Exellent - do zdobycia z Gold,Silver Box)

-Vote System - Glosuj na server zgarniaj Free Tokeny

-Status New ChaosMU Player - Kazdy nowy gracz otrzymuje tzw konto VIP na 3 dni (na serverze nie ma mozliwosci kupienia takiego statutu za real kase)

- Zbalansowany System Donate ( Donate tylko w celach utrzymania servera Grajac Free2Play jestes wstanie osiagnac wszystko co gracz premium + wiele wiecej)

- Zdjete limity Skill DMG % u BK oraz RFa (wiecej mozliwosci bulidu)

- Hot Spoty na Mapie Battle MPCforum VULCANO

- Dynamiczny koszt resow ( Zen nabiera na wartosci w pozniejszym etapie gry)

- Automatyczny AutoUpdate i najswiezsze info podczas startu gry

- Poprawiony Balans postaci

4b2fd46030e81.png
DONATE TYLKO W CELACH UTRZYMANIA SERVERA
Brak setów z socketami w webshopie
Brak Wingow 3rd
Item max +13 i 3 opty.

326323d1e3d56.png

- Evilek (Wlasciciel/Head Admin)

-  Patriota (Game Master)

Opublikowano

Zapowiada się kolejna kusząca edycja long-term na cały miesiąc.

Dobrze, że donate jest zbalansowany, i ludzie mogą sobie kupić np. tylko i wyłącznie sety/bronie/wingi 2nd +13+3 opty, bo jakby do setów wzięli sobie jeszcze opcje zen i mana, a do broni life + mana, to gra diametralnie by się zmieniła, i nie byłoby sensu podejmowania rękawicy.

Zarówno sam serwer, jak i jego prezentacja, wyróżniają się na tle innych. Rzadko kiedy spotyka się tak przemyślane rozwiązania.

Z niecierpliwością będę czekać na rozwój wydarzeń.

Opublikowano

@Siewca_Drożdży pomysł kolejnej edycji padł ze strony graczy, także nie ma co tego serwera z góry przekreślać. Gram na tym serwerze od początku i powiem krótko:

1 edycja - popieram, była spalona i bardzo dobrze, że szybko się skończyła.

2 edycja - admin szczerze odpokutował, edycja świetna, a ludzie jeszcze lepsi, niestety dużo graczy nie zagrzało tu miejsca, bo byli zrażeni pierwszą edycją lub woleli zaistnieć na Prestige czy Vulcan, oczywiście wiemy jaki los spotkał oba serwery.

Także, mam nadzieję, że ludzie puszczą w niepamięć pierwszą edycję i zagoszczą na trzeciej.

A co do donate, mnie osobiście nie zniechęca, radziłem sobie świetnie bez jakichkolwiek dotacji. Zresztą... wygrałem w konkursie trochę GC, to nawet nie wiedziałem na co to wydać, bo miałem lepsze itemy z dropu. Oczywiście dużą rolę odgrywają poniższe jewele, które wypadają z boxów, które każdy może dropnąć. Gdyby tego nie było, to donate robiłby ogromną przewagę, a tak to nie robi wg mnie żadnej. Te jewele to świetny ruch ze strony admina. Pozdro :)

94bizcoz77n5.png

Opublikowano

Serdecznie zapraszam i zachecam do sprobowania nim ocenisz :D Naprawde wiele duzo zmian na wielki +

START JUZ W TA SOBOTE O GODZINIE 18:00

Opublikowano

@RethoN Evilek napisał w pierwszym poście :) w 1 edycji były błędy z sealami przede wszystkim, przez co niektórzy bardzo szybko się wykoksili, że tak powiem, na szczęście szybko zostało to naprawione, aczkolwiek wiązało się to z resetem serwera :) i dobrze. Druga edycja super, tylko w ostatnim czasie bardzo spadła ilość graczy. Dużo osób się napaliło na Prestige czy Vulcan, to tam poszli, a jak tamte serwery padły to nie wracali bo już byli w tyle, a może z jakichś innych powodów. Przede wszystkim graczy od początku edycji nie było za dużo, bo większość miała uraz po pierwszej edycji, tylko nieliczni zaufali Adminowi :)

Główny powód zamknięcia drugiej edycji to mała ilość graczy, a wiadomo, że jak jest mało graczy na serwerze to nowi niechętnie przychodzą. (Pomysł zakończenia edycji padł ze strony niektórych graczy, którzy grali do końca)

PS. żadnych ataków nigdy nie było, Admin zna się na rzeczy :)

Opublikowano

Witam wszystkich:)

Grałam na pierwszej edycji i na tej drugiej. Uważam że serwer jest bardzo dobry.

Chociaż nie jestem donate postać swoją mogłam rozwinąć w  miarę dobrze.

Przede wszystkim atmosfera bardzo fajna jeden drugiemu pomagał pod koniec

drugiej edycji nawet dorobiłam się wingów 3 lvl. Teraz Admin poprawił to co

jeszcze było nie dopracowane i mam nadzieję że serwer ruszy pełną parą.

Wszystkich serdecznie zapraszam mój nick na grze jak zwykle Asia - elfka.

Do zobaczenia w grze.

Opublikowano

Nie wiem jaka byla pierwsza edycja ale gralem na drugiej. Jedyne co moge stwierdzic to serverek jest naprawde super!!! Mila atmosfera, ludziska grajacy na drugiej edycji sa gites, Admin i Game masterzy sa bardzo aktywni i dbaja o server jak najlepiuej sie da... Co do ustawien to sa fantastyczne, nigdzie mi sie tak dobrze nie gralo.  Naprawde warto sprobowac w trzeciej edycji.. polecam serverek jest naperawde gites... Pozdrawiam Adminow i GM-ow Chaosmu.

Opublikowano

- Market na stronie www:  możliwość wystawienia itemów za

zen,tokeny.

- Możliwość wymiany: Gold Credit na Tokeny, Tokenów na Wcoiny

- Rozbudowany XShop za Goblin Poionts (GP do zdobycia tylko za przebywanie w grze, Eventy)

- Nowe ChaosMU Chapions Wings (do zdobycia za GP, Events, Wypranie u Seniora)

- Custom Jawels (Level,Skill,Luck,Options,Exellent - do zdobycia z Gold,Silver Box)

-Vote System - Glosuj na server zgarniaj Free Tokeny

-Status New ChaosMU Player - Kazdy nowy gracz otrzymuje tzw konto VIP na 3 dni (na serverze nie ma mozliwosci kupienia takiego statutu za real kase)

- Zbalansowany System Donate ( Donate tylko w celach utrzymania servera Grajac Free2Play jestes wstanie osiagnac wszystko co gracz premium + wiele wiecej)

- Zdjete limity Skill DMG % u BK oraz RFa (wiecej mozliwosci bulidu)

- Hot Spoty na Mapie Battle MPCforum VULCANO

- Dynamiczny koszt resow ( Zen nabiera na wartosci w pozniejszym etapie gry)

- Automatyczny AutoUpdate i najswiezsze info podczas startu gry

- Poprawiony Balans postaci

Zmiany na duży +, druga edycja była świetna, a ta to dopiero będzie bomba :) i te nowe skrzydła...

chaosmuwings.jpg

Opublikowano

chwila czy to nie ja mowilem o tym ze kiedy dwa serwery startuja na raz to zly pomysł ;) teraz oba maja po 25 graczy, i żaden nie przetrwa tygodnia, szkoda, jednak zobaczymy...

Opublikowano

wybacz, trzy serwery z publiakacji startuja dzis :P, jesli dojda nowe twarze to trzymam cie za słowo i wracam do gry :)

Opublikowano

ile online? i co to za pokemoniaste wingi, pewnie jakis s**t ze 100% absorba xD

Już 50 online Szanowny Panie :) a skrzydła nie dają 100% abs, tylko tyle co normalnie i zdobyć je może każdy, tylko trzeba grać :). Dodam, że nie można ich kupić za żywy cash.

Niezdecydowanych zapraszam do gry, bo serwer naprawdę stabilny, a jak będziecie się ociągać i czekać na rozwój sytuacji, to czołówka Wam odskoczy i znów nie zaczniecie grać, bo stwierdzicie, że niektórzy już za mocni są.. hehehe.

Opublikowano

Serdecznie zapraszam wszystkich graczy na server ChaosMU Online stale ilosc graczy rosnie, mila atmosfera, pomocni gracze, kazdy znajdzie cos dla siebie :D

Nie wzlekaj dolacz juz DZIS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...