Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to dobre statystyki? (DM)

Major727

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy Staty :

Zabic 133

Asyst 10

Zgonów 87

To Dobre staty jak na range : G3 ?

Oraz na 55+ Fps ? ? ? ?

EDIT : Temo  - Gram mixy ale niestety nie mam teamu. Raz wygram 3 mecze pod rzad . Raz przegram itd..   [Rip system rang - 0 awansu]

Edit 2 : Ale jesli mozesz ocen czy ta sa dobre staty jak na g3..

Opublikowano

Nie wiesz na kogo grasz, może to silvery, może globale.

Idź graj mixy, tam się sprawdzaj.

Ex Lider Counter-Strike

Legenda
Opublikowano

Jeżeli chcesz robić progres, to w każdym meczu, w którym grasz rób minimum KD 1+. Nie ma tutaj zależności czy masz słabszy team czy też nie, ponieważ przegrywając 0;16 jesteś wstanie przebić ten minimalny próg.

Co do statów, to nigdy nie przedstawią dobrze Twojej formy, ewentualnego progresu.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Jeśli grasz na dm od volvo, większość tam to silvery, które biegają z smg. Wbij na jakiś serwer społecznościowy lepszy typu neogear i tam powiedz jakie staty wykrecasz, jak będziesz na + to będzie git. Druga sprawa to taka, że staty z dm nie przekładają się na staty na matchmakingu. Tam staty zależą od większej ilości czynników niż na dmie.

Opublikowano

@up ma racje z dm nie przeniesiesz skilla na mm ale czesciowo kolega ma racje poniewaz jak grasz duzo dm to cwiczysz sobie od razu kontrole i reakcje co jest potrzebna na turniejowy tryb ...

Ja najpier przegralem +200h na dm a pozniej na spoleczenstwowym serwerze i dopiero gralem rankingowe gry najpier mialem 9 winow pod rzad pozniej niestety 2 remisy i 1 lose i narescie ostatnia wygrana i gdzie wyladowalem ? w szeryfie :D 

@dm od volvo

tak graja silvery :D ale na jakis czas trafia ci sie ktos dobry wiec :D

@COS jeszcze mialem napisac ale na kacu jestem i nie wiem rano mi sie przypomni i edytuje to :D milego dnia

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

­Na serwerze możesz mieć 200:0, a wejdziesz na mixa i zamykasz. Wniosek ? Na serwerach tak naprawdę jest dużo osób i masz większą szansę na zabicie, szczególnie DM, respisz się na plecach i zabijasz w tył.