Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CHCESZ ZACZĄĆ GRĘ OD NOWA ? ZAJRZYJ TU

KnycelBDG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

weź się nie wypowiadaj widać że masz z 17-18 latek i gówno wiesz o tej gierce, tak samo jak o pvp i Tibi jaka była kiedyś, nie chodzi o 7.4 tylko to jak zepsuli tibie zmieniając system pvp na open. Z Vesti się urwałeś czy Real Harmonia PG ? więc się nie wpierdalaj między wódke a zakąske synek. 

Nie 17-18, a 15. Nie zmienia to faktu, ze jestem dojrzalszy.

To dojebałeś. 15latek to ty gówno wiesz o tej grze. Jak byłeś małym szczylem to ci ludzie sie napierdalali na starej tibi i wbijali pierwsze 100lvle więc siedź cicho

Czemu komentujesz i udajesz, że wiesz - a gówno wiesz ?

Pierwsze 100 lvle ? Nie rozśmieszaj mnie. W tej grze spędziłem więcej godzin niż oni. Jeszcze na bocie jadą, porażka.

Tym ich największym osiągnięciem jest teraz ten 150 lvl ? Weź, bo padnę.

P.S. 150 lvl to się wbija w miesiąc na proficie.

tak ale pół serwera to guildie które są już dobrze wyexpione drugie pół to latające boty full afk. Na chronie można się spokojnie wyexpić albo wybocić i trzaskać więc jak chcesz to pisz

Hipokryta, sam na bocie gra.

Mówiąc o pierwszych 100lvlach mam na myśli tibie której nie masz prawa pamiętać a oni tak. Zobacz jakiego czasu użyłem w komentarzu

Ale ja wiem o co ci chodziło... Nie mam prawa pamietac ? Mam 15 lat, gram 10. Nie jest az taki zly wynik. Prawda, wtedy gowno wiedzialem, ale teraz juz nie bede sie brzydko wyrażał, ale possać mi możecie :))

haha szczycisz się że od 5 roku życia w Tibie grasz ? Typie masz 15 lat nic o tej gierce nie wiesz i myślisz że jesteś dobry bo ręcznie expisz Jesteś gównem jednym z wielu pokolenia nowej Tibi jak na realu sie refilery na elfa robiło to grałeś na evo ots i masz gówno do gadania tyle Ci powiem w życiu nie grałeś w normalnym teamie ani nie byłeś na żadnym warmodzie chyba że na otsie haha. Jak ludzie grali z Dempahami Katrilami i innymi to Ciebie ojciec Bibovitem karmił z łyżeczki. Więc nie ucz mnie grać w Tibie i innych którzy znają pojęcie tej gry i wiedzą jak wyglądała Tibia a jak wygląda dziś ten paradoks. PS : DZIEWICZEG WĄSA OGOLIŁEŚ ?

Opublikowano

Typie k***a, ty jesteś niedorozwinięty. "Nic o tej gierce nie wiesz" - skąd wiesz ? "Myślisz, że jesteś dobry bo ręcznie expisz" - a ty na bocie 150 level wbijasz. To twój największy poziom ? Czemu mieszasz w to elfbota, jeżeli ci mówię że nigdy nie bociłem ? OTS typu "evo" - nie wiem, nigdy nie grałem, a ty mi i tak wmawiasz, że grałem. Kto wie lepiej czy grałem, ja czy ty ? "Normalny team" właśnie grałem, jeżeli ten cały twoj team sie zatrzymal inteligencja tam gdzie ty - powodzenia. "Nie byłeś na żadnym warmodzie" skąd ty k***a typie wiesz ? Bobovitem* Nie uczę cię grac - wyrażam swoje zdanie, i to o wiele bardziej kulturalnie niż ty. Typie, mnie jebie stara tibia, ja ci mówię jak jest teraz. W dzisiejszych czasach w Tibii jesteś gównem ty, nie ja... 150 level to twoje osiągnięcie ? Powinieneś się żalic, nie chwalić. Na twoje głupie pytania szkoda czasu odpisywać. Chcesz, mogę podbić na tą Chronę i cię k***a niszczył. Podaj tylko nick, a już nigdy w życiu bota tam nie włączysz. No chyba, że się boisz :) ?

Zrobi ktoś z tym typem już porządek ? Za brak kultury jest warn, czyż nie ?

Opublikowano

Typie k***a, ty jesteś niedorozwinięty. "Nic o tej gierce nie wiesz" - skąd wiesz ? "Myślisz, że jesteś dobry bo ręcznie expisz" - a ty na bocie 150 level wbijasz. To twój największy poziom ? Czemu mieszasz w to elfbota, jeżeli ci mówię że nigdy nie bociłem ? OTS typu "evo" - nie wiem, nigdy nie grałem, a ty mi i tak wmawiasz, że grałem. Kto wie lepiej czy grałem, ja czy ty ? "Normalny team" właśnie grałem, jeżeli ten cały twoj team sie zatrzymal inteligencja tam gdzie ty - powodzenia. "Nie byłeś na żadnym warmodzie" skąd ty k***a typie wiesz ? Bobovitem* Nie uczę cię grac - wyrażam swoje zdanie, i to o wiele bardziej kulturalnie niż ty. Typie, mnie jebie stara tibia, ja ci mówię jak jest teraz. W dzisiejszych czasach w Tibii jesteś gównem ty, nie ja... 150 level to twoje osiągnięcie ? Powinieneś się żalic, nie chwalić. Na twoje głupie pytania szkoda czasu odpisywać. Chcesz, mogę podbić na tą Chronę i cię k***a niszczył. Podaj tylko nick, a już nigdy w życiu bota tam nie włączysz. No chyba, że się boisz :) ?

haha ja nie myślę ja wiem że nic o tej gierce nie wiesz i nic nie ogarniasz mutacje chociaż przeszedłeś ? Zbuntowany gimnazjalista 15lat próbuje postawić na swoim chodź jest zerem. Tak w teamie grałeś nie ośmieszaj się proszę Cię tak jak z tym że mnie zniszczysz hahahaha  :lenny:  :D  rozjebałeś mnie chłopaszku, już za pierwszym postem typowo zniszczyłeś zanim Ty się tam wyexpisz żeby mnie "zniszczyć  :D" zejdą Ci całe wakacje pod pinkiel w domu od 8-22 dobrze że chciaż z lat dzieciństwa zapamiętałeś nazwę Bobovit pewnie bliżej Ci do niego niż do Tibi sięgając pamięcią, pewnie czasem zarzucisz. " W dzisiejszych czasach jesteś gównem " Gdybym grał na open pvp byłbym dopiero gównem z tym systemem co to k***a jest ? Tak samo poryli tą tiobszkę jak Ciebie weź się nie odzywaj bo się ośmieszasz tylko. Jesteś zbyt młody i głupi w dupie byłeś i gówno widziałeś rlf.. bb 

Już widzę te Twoje teamy i wary w wieku 13 lat pewnie z Dempahem openkę prowadziłeś hahaha  :v  :D  Typie wrzucić Cię na prawdziwe pvp to jesteś rozciągnięty jak szpagat na red light street.

Opublikowano

haha ja nie myślę ja wiem że nic o tej gierce nie wiesz i nic nie ogarniasz mutacje chociaż przeszedłeś ? Zbuntowany gimnazjalista 15lat próbuje postawić na swoim chodź jest zerem. Tak w teamie grałeś nie ośmieszaj się proszę Cię tak jak z tym że mnie zniszczysz hahahaha  :lenny:  :D  rozjebałeś mnie chłopaszku, już za pierwszym postem typowo zniszczyłeś zanim Ty się tam wyexpisz żeby mnie "zniszczyć  :D" zejdą Ci całe wakacje pod pinkiel w domu od 8-22 dobrze że chciaż z lat dzieciństwa zapamiętałeś nazwę Bobovit pewnie bliżej Ci do niego niż do Tibi sięgając pamięcią, pewnie czasem zarzucisz. " W dzisiejszych czasach jesteś gównem " Gdybym grał na open pvp byłbym dopiero gównem z tym systemem co to k***a jest ? Tak samo poryli tą tiobszkę jak Ciebie weź się nie odzywaj bo się ośmieszasz tylko. Jesteś zbyt młody i głupi w dupie byłeś i gówno widziałeś rlf.. bb 

Już widzę te Twoje teamy i wary w wieku 13 lat pewnie z Dempahem openkę prowadziłeś hahaha  :v  :D  Typie wrzucić Cię na prawdziwe pvp to jesteś rozciągnięty jak szpagat na red light street.

Dobra, ponawiam pytanie. SKĄD WIESZ ? Umiesz odpowiedzieć ? Przeszedłem mutację. "chodź" gdzie mam iść ? Uwierz, rozjebie cię. Podasz ten nick, czy jesteś piczką ? Nie wbijaj na open pvp. Wbiję do ciebie. Co ma wiek do gry ? Typie... Klikać w klawisze to może i dziecko. Ty jesteś taki dorosły, a jednak taki głupi. Te teksty... Ta ortografia, interpunkcja ! Podziwiam cię, że dalej się tu upokarzasz. Podasz ten nick, czy się k***a boisz ? Proste pytanie, podaj nick, a nie się rozpisujesz, a nic z tego nie wynika.

______________________________________________________________________________________________________________________

Jeżeli ten typ nie napisze nicku, bo się boi - nie skomentuje już żadnego twojego posta, bo jesteś k***o zerem.

Opublikowano

Ehhh. Czasy tibi które możesz pamiętać to jest chyba 7.5 to jest twoja stara tbia. Zakładam że pan który stworzył ten temat pamięta jeszcze tibie w której pierwszy raz puszczono Orshabala i na east moście w thais i był pogrom. Apeluje abyś zakończył to zbędne pisanie postów .

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Ale dobra gównoburza , dwóch debili wyzywa sie który jest głupszy :D

W takim razie skoro mialem prawie 600 lvl na rl , trzepałem stara Azura , i zarobiłem sporo na tibi to znaczy ze chyba jestem pro elo master ogar mistrz tibi , niepokonany i jedyny prawilny władca CIPSOFTU.

Zal Was dzieciaki , bo oboje gówno w tej grze osiagneliscie , oboje macie gówno w głowie a tyracie sie jeden przez drugiego :D

Keep going !

Opublikowano

Ehhh. Czasy tibi które możesz pamiętać to jest chyba 7.5 to jest twoja stara tbia. Zakładam że pan który stworzył ten temat pamięta jeszcze tibie w której pierwszy raz puszczono Orshabala i na east moście w thais i był pogrom. Apeluje abyś zakończył to zbędne pisanie postów .

Piszę tak samo jak ty. Mogę pisać i pisze. Nie zabronisz mi. No, ale po c**j ty mieszasz tu starą tibie 7.5 i niżej. Czaisz typie, że jest 10.92 ?

W takim razie skoro mialem prawie 600 lvl na rl , trzepałem stara Azura , i zarobiłem sporo na tibi to znaczy ze chyba jestem pro elo master ogar mistrz tibi , niepokonany i jedyny prawilny władca CIPSOFTU.

Zal Was dzieciaki , bo oboje gówno w tej grze osiagneliscie , oboje macie gówno w głowie a tyracie sie jeden przez drugiego :D

Keep going !

Nie będę się chwalił levelem, ale mam podobny, a ten typ ma k***a 150 a pruje dupe. I od c***a noob charów 100-300 levele. Nie zarobiłem, nie sprzedaję gp, gram dla siebie, nie dla pieniędzy. 

Opublikowano

Keep going !

ale zamknij jape bo to ze 600lvl miales nie znaczy ze cos ogarnaisz z pvp. 

A Ty dzieciaczku hajsik z komuni na allegro na konto poszedł czy nic ? @officialRa   

Opublikowano

Dosyć tych przepychanek, nie róbcie burdelu z działu. Takie sprawy załatwiajcie poza forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...