Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale boxbox jest c**jowy, jest popularny bo ma w c**j gier riven i tyle, tak naprawdę jedyny solidny poziom rivenki pokazuje The Shy. Co do poradnika, brakuje mi tutaj 2 combosów, czyli ROFL Combo i bind z Q. 

(btw, Riven to jest postać, którą uczycie się z każdym dniem czegoś innego, po prostu świetna mechanika, sam gram Riven przez ponad 2 sezony i zawsze wszyscy leżą na topie ;))))

zawsze wszyscy leza haha boxbox c*****y haha a range pan ma? gold? platyna? haha

poradnik 1/10

haha k***a mówię jak jest, a Ciebie chyba boostowali abyś miał tą plakietke na mpcforum, co leszczu?

Prawda jest taka, że pewnie masz max plat. i piszesz, że BoxBox jest c*****y, a on siedzi w Challengerze, a ty dalej w tej platynce (o ile tam siedzisz, hehe).

Poradnik dość solidny, combo jest, w sumie teraz top'a wygra tylko dobrze wymainowana Riven bo ostro wypadła z mety.

Plus i powodzenia!!!

Opublikowano

ale boxbox jest c**jowy, jest popularny bo ma w c**j gier riven i tyle, tak naprawdę jedyny solidny poziom rivenki pokazuje The Shy. Co do poradnika, brakuje mi tutaj 2 combosów, czyli ROFL Combo i bind z Q. 

(btw, Riven to jest postać, którą uczycie się z każdym dniem czegoś innego, po prostu świetna mechanika, sam gram Riven przez ponad 2 sezony i zawsze wszyscy leżą na topie ;))))

zawsze wszyscy leza haha boxbox c*****y haha a range pan ma? gold? platyna? haha

poradnik 1/10

haha k***a mówię jak jest, a Ciebie chyba boostowali abyś miał tą plakietke na mpcforum, co leszczu?

Prawda jest taka, że pewnie masz max plat. i piszesz, że BoxBox jest c*****y, a on siedzi w Challengerze, a ty dalej w tej platynce (o ile tam siedzisz, hehe).

=

Prawda jest taka, że to jest moje zdanie i c**j Ci do tego leszczu. :)

Opublikowano

Poradnik bardzo szczegółowy i przydatny, zwłaszcza dla początkujących graczy.  Mógłbyś jeszcze dopisać co daje ROFL Combo. 

Za samą pracę +.;)

Opublikowano

Woow. Naprawdę się postarałeś. W poradniku wszystko pięknie opisane. Dla nowych graczy, którzy chcą rozpocząć swoją rozgrywkę Riven na pewno się ten poradnik przyda. Riven jest to bardzo op champion i dzięki takiemu poradniokowi możesz być jeszcze bardziej pro.

Naprawdę, gratki! <3 <3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zadam trochę głupie pytanie.. Czy te resety są nadal aktualne i możliwe? ;X po 20minutach treningu na customgame reset AA przy pomocy Q tak średnio mi wychodził, a E>Q>Splash jest dosłownie nie możliwy, bo przy jednoczesnym wciśnięciu QR na klawiaturze mechanicznej gra czeka aż Q się skończy i wtedy używa splasha

Opublikowano

Zadam trochę głupie pytanie.. Czy te resety są nadal aktualne i możliwe? ;X po 20minutach treningu na customgame reset AA przy pomocy Q tak średnio mi wychodził, a E>Q>Splash jest dosłownie nie możliwy, bo przy jednoczesnym wciśnięciu QR na klawiaturze mechanicznej gra czeka aż Q się skończy i wtedy używa splasha

tak są, podczas animacji q musisz klikac w podłoge potem w cel potem znowu q auto atak w podłoge i znowu w przeciwnika ;p

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ech, tak bardzo nie chce się to aktualizować...

Tutaj macie ponad 60 animacji w czasie około 2 minut. Ma być też ten tryb treningowy dla 1 osoby, więc będziecie mogli to w krótkim czasie testować.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Poradnik całkiem w porządku, czekam na tryb treningowy, żeby właśnie zacząć ćwiczyć grę Riven, bo jestem leniem i czekanie nie jest dla mnie :D

Śmieszą mnie komentarze Riven "out of meta", osobiście grałem kilka razy na riven, udawało mi się łatwo wygrywać z brązami, kiedy tam siedziałem, wtedy też byłem zdania, że riven to s**t,  ale zdarzyło mi się spotkać ludzi, którzy tak naprawdę riven grają już 2-3 sezony i odwalali takie combo, że czasem nie wiedziałem kiedy, a gryzłem piach.

Riven to nie jest po prostu postać, której mechaniki da się wyuczyć po kilku, czy nawet kilkunastu meczach (tak słyszałem :D) Więc dla każdego, kto nie jest z nią ograny będzie ona "Useless".

Opublikowano

Bardzo dobre i szczegółowe, i nie ma czegoś takiego jak out of meta, jak czymś umiesz grać to i soraka na midzie zrobi rozp*****

leci +

7093cd1682ac4b8bgen.png

Opublikowano

K***a ziomek weź, ta riven to jakaś nie dowalona mózgowo jest, tym  to trzeba grać na czelenczerach.

Tyle combosów to ja w gothicu 2 nie zrobiłem, by być chociaż średnim rivenkiem(homo xD) trzeba nią napierdalać dniami i nocami.

Z tego co pokazałeś to tylko namiastka :D

9u2pvr.gif

Opublikowano

Powiem tak filmik z Q3-ward mnie rozjebał. Ale faktycznie to jest prawda wiele takich sytuacji miałem z riven jak grałem leesinkiem.

Zasrany cd i jeszcze itemy na cd. Szmata w late robi co chce jak chce i gdzie chce. 

Poradnik fajnie opisany, i jeszcze te combo, a te filmiki na deser to się nazywa ładne zastawienie :) łapeczka, ale powiem że estetycznie jest zrobiony. Tyle że brakuje nieco treści.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Masterki w obecnym sezonie thunderlordy? Każdy quality main ri Cie wyśmieje. Obecnie colosus/fer i stormraider.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Masterki w obecnym sezonie thunderlordy? Każdy quality main ri Cie wyśmieje. Obecnie colosus/fer i stormraider.

W poprzednim grało się thunderlordy, poradnik nie jest dostosowany do obecnego sezonu. :[

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W poprzednim grało się thunderlordy, poradnik nie jest dostosowany do obecnego sezonu. :[

@iAnty - To jak w styczniu 2017 widzimy remake tego poradnika :) obiecaj nam to, nam wiernym fanom twojego stylu i twojej estetyki ^,v

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

@iAnty - To jak w styczniu 2017 widzimy remake tego poradnika :)

Update poradnika zrobię zapewne na początku ferii (po 16 stycznia).

Na razie nie przenoszę poradnika do kosza, bo jest tu mnóstwo innych przydatnych rzeczy, oprócz buildu, masterków. :P

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Poradnik został zaktualizowany pod aktualny patch 7.5.

Zapraszam wszystkich do zapoznania się & piszcie co mogę poprawić/dodać etc. :)

Przypominajka bonusów dla wszystkich:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...