Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co można zagrać z dziewczyną?

Dubaii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Wiem, że takich tematów było już wiele, ale w co można zagrać z dziewczyną, chodzi o coś nawet i multiplayer, najlepiej coś darmowego i w stylu kreowania postaci, zabijania, bicia...

Serio, po przejrzeniu wszystkich często odwiedzanych stron fajnie by było się rozerwać i pobawić się. 

Z góry dzięki za pomoc.

"Nic tak nie przyczynia się do szybkiego sukcesu jak cudze błędy."

Opublikowano

Symulator kromki chleba, akcja dzieje się w kuchni więc twoja wybranka sobie poradzi.

Opublikowano

W życie, k***a. 

Albo w szachy, warcaby, cokolwiek byle był normalny, rzeczywisty kontakt oko w oko, a nie przez monitor. 

Amen.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Neverwinter online.

Aion

Skyforge

Wildstar

Edit@

Firefall

Lost Planet 2

,,Umysł potrzebuje książek, podobnie jak miecz potrzebuje kamienia do ostrzenia."

~Tyrion Lannister

6.jpg

Opublikowano

DayZ, jeżeli koleżanka ma własny PC albo fifa jeżeli gracie na jednym ekranie. :v Ja gram ze swoją w DayZ. :P

Opublikowano

Pff... Nigdy by mi do głowy nie wpadło, aby grać z jakąś koleżanką z rl w gry >.<. Jak @Mexantine powiedziała, w życie sobie pograjcie, gra bardzo fajna, szkoda że się dość często przegrywa, ale są też wygrane.

Idź z nią na kręgle, bilard czy coś, a nie w jakiegoś metina czy LoLa (nie mam zamiaru tutaj obrażać tych gier) z nią grał będziesz...

@PaTrOL *DG* Emm, ziomuś, ja miałem na myśli, że życie raczej częściej zawodzi niż daje radość. Nie wiem, czy ten post to miał być hejt czy co, z tym kieszonkowym, ale jakoś nie płaczę, gdy mi rodzice kieszonkowego nie dadzą, a nie dają, i nie uważam tego za przegranie życia.

Skiny? Hę? Chodzi o te z CSa? Nawet w to nie gram, a poza tym aż szkoda by mi było na jakieś skiny wydawać pieniądze. ;)

19.jpg

Opublikowano

Pff... Nigdy by mi do głowy nie wpadło, aby grać z jakąś koleżanką z rl w gry >.<. Jak @Mexantine powiedziała, w życie sobie pograjcie, gra bardzo fajna, szkoda że się dość często przegrywa, ale są też wygrane.

Idź z nią na kręgle, bilard czy coś, a nie w jakiegoś metina czy LoLa (nie mam zamiaru tutaj obrażać tych gier) z nią grał będziesz...

To, że Ci mama kieszonkowego nie daje to nie znaczy ze sie zycie przegrywa mordo wiem ze sie nie ma skinow jak inni ale musisz to przeżyć :v

@ top

little fighter 2, serious sam 2(coop)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Age of mythology, age of empires 3, twierdza krzyżowiec, wszystko przez hamachi, wiem bo sam z dziewczyną gram, dobra zabawa. możesz po taniości kupić ps2 i nakurwiać w takena 5 lub burnout'a xD 

Battlefield vietnam,1942, baldur's gate 2, diabolo 2, ice wind dale, kyrwa tyle fajnych gier multiplayer, nie polecam gowien typu metin 2 czy lola, nie zmarnuj sobie i swojej dziewczynie życia.

quake 3, serious sam, half life, counter strike 1.6, battlestar galactica online, call of duty 2

Tysiące super gier, jest w czym wybierać

Opublikowano

Kulko i krzyzyk albo wisielec. Straszne gry i brutalne pelne alcji. Polexam

Kulko i krzyzyk albo wisielec. Straszne gry i brutalne pelne alcji. Polexam

Opublikowano

Kamasutra, o taką kostkę mi chodzi co sprzedają czasem nad morzem lub w górach. A jak nie to liga legend, pewnie będzie mainować Teemo

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...