Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat ? Istnieje ?

Mike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest nie możliwe odnośnie teleportacji się czołgu, ale i jest to możliwe jak masz ping 999 w grze czyli lagi wtedy czołgi latają w przestworach, albo i się teleportował może przez te bugi co kiedyś stosowali typa bugło i wyleciał w kosmos xD a czasami potrafi nisko wysadzić.

Tylko tak można być bo czitów na to nie ma, no chyba że ktoś wymyśli to chciałbym czita na pijaną załogę że widzę ledwo co jadę ledwo prosto jak chcę bo załoga była by pijana xD.

to sa bugi na mapach 

https://www.youtube.com/watch?v=XA2S_kMJjRo

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no to mowie może przez bugi bądź laga pomyślał że pojazd się teleportował :P, bo jak pisałem ten bug nie zawszę w górę wywala ale odpycha w różne strony z niskim lotem.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Oficjalnie cheaty do wota nie istnieją Nieoficjalnie to już inna bajeczka ... Wątpię by była możliwa teleportacja ( Może być to bug serwera ) jedyne cheaty do wota jakie znam to aim bot i zwykle boty.

Opublikowano

Nie żeby coś, ale trzeba by się włamać na serwer gry, żeby zainstalować cheat na teleportację, aby zadziałał. Ale nawet, gdybyś bez włamywania się próbował takowego cheata i miałby działać, to po każdym teleportowaniu albo by cię cofało do poprzedniego miejsca, albo wyrzucało z gry. Bez ingerencji z serwerem takie rzeczy są niemożliwe.

Opublikowano

Tak mnie zastanawia czy było by trudno włamać się na taki serwer WG.

Oczywiście, że tak i nie polecam tego robić.

Opublikowano

Mozna wiedziec, czemu nie polecasz? Co dokladnie fachowe grono kolegow twierdzi, ze sie moze stac?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mozna wiedziec, czemu nie polecasz? Co dokladnie fachowe grono kolegow twierdzi, ze sie moze stac?

Konsekwencje prawne?

Opublikowano

Zakladajac, ze wiesz jak sie zamaskowac, i tak nie uda Ci sie przebic przez mase zabezpieczen i kilka firewalli. Nawet atak ddos w tym przypadku jest niska szkodliwoscia prawna z racji, ze odpieraja go bezproblemowo nawet starsze systemy. Pytanie: znow nie mam racji?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zakladajac, ze wiesz jak sie zamaskowac, i tak nie uda Ci sie przebic przez mase zabezpieczen i kilka firewalli. Nawet atak ddos w tym przypadku jest niska szkodliwoscia prawna z racji, ze odpieraja go bezproblemowo nawet starsze systemy. Pytanie: znow nie mam racji?

Tym razem masz rację.

Opublikowano

Smoguś, tomas89 czyli mówicie że włamanie na serwer WG jest niemożliwe??

Teoretycznie możliwe, ale praktycznie w ogóle niewykonalne.

Opublikowano

No prawdziwa odpowiedź naszego polityka: "Jestem za a nawet przeciw". 

Nie mógłbyś tak po prostu napisać: tak można lub nie, nie można ??

Opublikowano

Ja wiem, że nie muszę tego czytać ale Panowie, nie róbmy z mpc drugiego "forum wot'a" gdzie gówniane posty gonią gówniane tematy i odwrotnie. Litości :(

test

Opublikowano

No prawdziwa odpowiedź naszego polityka: "Jestem za a nawet przeciw". 

Nie mógłbyś tak po prostu napisać: tak można lub nie, nie można ??

Przecież dobrze powiedział. Teoretycznie jest to możliwe, ale ilość pracy w taką operację włożoną jest nieopłacalna do tego co można przez to osiągnąć. Takie firmy mają zbyt dobre zabezpieczenia. 

Opublikowano

Po 1. Włamujesz się na serwer i instalujesz cheat na teleport.

Po 2. Niszczysz grę.

Po 3. Zostałeś namierzony i masz prze....

Pytanie: Więc po co to robić?

Opublikowano

Po 2. Niszczysz grę.

Ktoś kto potrafi się wjebać na taki serwer, nie da się złapać

Opublikowano

Po 2. Niszczysz grę.

Ktoś kto potrafi się wjebać na taki serwer, nie da się złapać

Tak, jednak po zainstalowaniu czegokolwiek zezwalającego na teleportację WG na 100% nic nie zauważy.

Ludzie, o czym my rozmawiamy? Nie ma, nie było i nigdy nie będzie takich cheatów do WoT. Koniec kropka.

Opublikowano

Myślę, że temat został wystarczająco wyczerpany. Proponuję jego zamknięcie, bo zaczyna się tu robić "gównoburza".

Wysłane z mojego MOVE 5 przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...