Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat ? Istnieje ?

Mike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy cheat do WoT istnieja? W necie znalezione sa poprostu proba scammerstwa jednak dzis podczas gry (rozwalka IV-VI) koles sie poprostu teleportowal.... Skakal po mapie jak glupi przez co nikt nie mogl go trafic...... How ?

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie możliwa jest teleportacja, ponieważ wszystko dzieje się po stronie serwera. Najwyraźniej wysoki ping/pakiety miałeś w tym momencie i dlatego "skakał".

Opublikowano

Nie, co najwyżej są jakieś "aimy", które tak naprawdę nic nie robią, a tylko denerwują.

No nie wiem czy nic nie robią/.. Jedno objechania przez meda/lajta w tych czasach to albo podpalenie albo amorak :>

Co do tematu albo Ty miałeś słabe łącze albo on i tyle a taki cheat ,,raczej" nie istnieje :)

93240497497637605478.jpg

Opublikowano

To jest mozliwe z technicznego punktu widzenia, ale ciezko wykonalne. Duzo rzeczy dzieje sie po stronie serwera i przez to taki cheat jest latwo wykrywalny.

Nie, takie coś nie jest możliwe z technicznego punktu widzenia. Wszystko dzieje się po stronie serwera, z tego powodu jest nie do zrealizowania. 

Opublikowano

Nie, co najwyżej są jakieś "aimy", które tak naprawdę nic nie robią, a tylko denerwują.

No nie wiem czy nic nie robią/.. Jedno objechania przez meda/lajta w tych czasach to albo podpalenie albo amorak :>

Co do tematu albo Ty miałeś słabe łącze albo on i tyle a taki cheat ,,raczej" nie istnieje :)

Do waszych pomidorowych łbów nie dociera to że aimbot NIE PODPALA ANI NIE WYBUCHA ANI NIE ZAKŁADA GĄSEK Z KILOMETRA?

Skoro  cie objechal i podpalił to znaczy ze masz chujową załoge, strzelał po silniku z apcrów i miał farta, tyle.

Dzieciarnia usłyszała że aimboty som ope i teraz tracka nawet nie można założyć bo płaczą że aimbot, bo przecież nie moge nacelowac na gąske jak jedzie prosto jak dałn.

AIMBOT TO GÓWNO KTÓRE przeszkadza, próbowałem.

Opublikowano

Do waszych pomidorowych łbów nie dociera to że aimbot NIE PODPALA ANI NIE WYBUCHA ANI NIE ZAKŁADA GĄSEK Z KILOMETRA?

Skoro  cie objechal i podpalił to znaczy ze masz chujową załoge, strzelał po silniku z apcrów i miał farta, tyle.

Dzieciarnia usłyszała że aimboty som ope i teraz tracka nawet nie można założyć bo płaczą że aimbot, bo przecież nie moge nacelowac na gąske jak jedzie prosto jak dałn.

Przecież tak napisałem, więc nie krzycz na mnie.  <.<

Opublikowano

Przecież tak napisałem, więc nie krzycz na mnie.  <.<

Nie widzisz kogo zacytowałem?

Opublikowano

Nie ogarniam> po co komu psuć grę tylko dlatego, że wy chcecie używać aim'a, bota itp..Wiecie jak czasami w rundzie brakuje 1 gracza(a ten odpalił bota i heja)..

-.-

Opublikowano

To jest mozliwe z technicznego punktu widzenia, ale ciezko wykonalne. Duzo rzeczy dzieje sie po stronie serwera i przez to taki cheat jest latwo wykrywalny.

Nie, takie coś nie jest możliwe z technicznego punktu widzenia. Wszystko dzieje się po stronie serwera, z tego powodu jest nie do zrealizowania. 

Zawsze mamy odmienne zdanie ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tu nie chodzi o zdanie, tylko o rację, ponieważ wprowadzasz użytkowników w błąd. To jest nie możliwe do wykonania, ponieważ musiałoby ingerować w serwery WG w czasie rzeczywistym. 

Opublikowano

Tu nie chodzi o zdanie, tylko o rację, ponieważ wprowadzasz użytkowników w błąd. To jest nie możliwe do wykonania, ponieważ musiałoby ingerować w serwery WG w czasie rzeczywistym. 

Jak niby wprowadzam w błąd? Pokaż dowód, że jest inaczej, niż twierdzę. W plikach gry masz niby same tekstury? Ogarnij. Otwórz jakiś konkretny edytor i popatrz co w trawie piszczy. Nie wszystko jest zaszyfrowane w takim stopniu, byś sobie z poradnikami z youtube'a nie poradzil.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Błagam, niech go ktoś uświadomi jakie on głupoty pisze, bo mi nie wypada mówić tego co myślę o takich bzdurach. @339320 @kYRA. @JugensiK

Wszystkie ruchy czołgu są obliczane po stronie serwera i użytkownik nie przeskoczy barier przez niego nałożone. To nie jest Metin gdzie możesz sobie stać gdzie chcesz i jechać z jaką prędkością chcesz. Klient i to co w nim masz nie ma z tym nic wspólnego. 

Kodowanie plików... Boże, co za bzdury.

Opublikowano

Nigdy nie było, nie jest i zapewne nie będzie nigdy możliwe.

Opublikowano

Wołaj kolegów po fachu, a na pewno w ciemno potwierdzą, cokolwiek byś nie napisał. Nie wypowiadam się więcej w tematach, w których odpowiesz jako pierwszy. Nie ma sensu dyskutować z.. nie powiem co myślę.

@1361622928-U485574.pngautor

Sorki za offtop. Więcej się nie powtórzy. Z mojego punktu widzenia to bardzo realne, tymbardziej że pracuję jako administrator serwerowni i po części programista. Kogo usłuchasz, Twoja decyzja, ale ostatecznie wiedz, że jeśli ktoś poświęci kupę czasu na rozgryzienie systemu, nie podzieli się tym, a bynajmniej nie za darmo.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wołaj kolegów po fachu, a na pewno w ciemno potwierdzą, cokolwiek byś nie napisał. Nie wypowiadam się więcej w tematach, w których odpowiesz jako pierwszy. Nie ma sensu dyskutować z.. nie powiem co myślę.

Sorki za offtop. Więcej się nie powtórzy. Z mojego punktu widzenia to bardzo realne, tymbardziej że pracuję jako administrator serwerowni i po części programista. Kogo usłuchasz, Twoja decyzja, ale ostatecznie wiedz, że jeśli ktoś poświęci kupę czasu na rozgryzienie systemu, nie podzieli się tym, a bynajmniej nie za darmo.

Wg Twojej teorii poprzez edycję przeglądarki można by dodać sobie uprawnienia np. na forum.

Zrozum, że WoT jest grą, gdzie większość rzeczy dzieje się po stronie serwera. Ty decydujesz w którą stronę pojedzie, ale jego prędkość i położenie jest obliczane po stronie serwera.

Jeśli Wg Ciebie gracze z topowego polskiego klanu to "koledzy po fachu którzy w ciemno potwierdzą" to proszę, nie udzielaj się więcej w moim dziale, bo wprowadzasz użytkowników w błąd, a potem widać jak płaczki piszą nie wiadomo gdzie, że w WoT pełno cheaterów. 

Opublikowano

Wg Twojej teorii poprzez edycję przeglądarki można by dodać sobie uprawnienia np. na forum.

Zrozum, że WoT jest grą, gdzie większość rzeczy dzieje się po stronie serwera. Ty decydujesz w którą stronę pojedzie, ale jego prędkość i położenie jest obliczane po stronie serwera.

Jeśli Wg Ciebie gracze z topowego polskiego klanu to "koledzy po fachu którzy w ciemno potwierdzą" to proszę, nie udzielaj się więcej w moim dziale, bo wprowadzasz użytkowników w błąd, a potem widać jak płaczki piszą nie wiadomo gdzie, że w WoT pełno cheaterów. 

Nie wyrobie, musze odpisac. Mylisz gosciu teorie z praktyką. Nadać uprawnienia możesz edytujac bazę, a w przegladarce edytujesz cos, co obsluguje baze, tak? Topowy zespol to jaki? Jesli top dla Ciebie to pierwsze 200 teamow to spoko. Skończ pier&&lić.

Edit://

W sumie uzyj swoich 'wplywow' i mnie zbanuj na tym forum, przynamniej nie bedzie mnie kusilo zeby tu wchodzic i czytac te debilne posty.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wyrobie, musze odpisac. Mylisz gosciu teorie z praktyką. Nadać uprawnienia możesz edytujac bazę, a w przegladarce edytujesz cos, co obsluguje baze, tak? Topowy zespol to jaki? Jesli top dla Ciebie to pierwsze 200 teamow to spoko. Skończ pier&&lić.

Edit://

W sumie uzyj swoich 'wplywow' i mnie zbanuj na tym forum, przynamniej nie bedzie mnie kusilo zeby tu wchodzic i czytac te debilne posty.

Ty jesteś trollem, czy po prostu nie masz pojęcia o czym mówisz, a jeszcze śmiesz innych obrażać? Takiego żałosnego zachowania dawno nie widziałem na tym forum.

Porównałem edycję bazy do edycji tego, co dzieje się po stronie serwera w WoT. Jak chcesz przy pomocy edycji klienta zmienić to co się dzieje po stronie serwera? Tłumaczę, daję przykłady, a Ty nadal nie rozumiesz. Jeśli masz problem z czytaniem ze zrozumieniem zalecam powrót do szkoły podstawowej, bo takich bzdur jak Ty wypisujesz dawno tutaj nie było... i dobrze. 

Opublikowano

@tomas89 Nie ma się co obrażać, ale jest tak jak pisze @Juri. i jeśli jest tak jak piszesz "...tymbardziej że pracuję jako administrator serwerowni i po części programista...", tym gorzej dla Ciebie ;)

test

Opublikowano

Jeśli pracujesz jako admin sieci i programista to daj mi namiary do twojego pracodawcy, wyśle mu te herezje które tu szerzysz.

Przeczytaj definicje aplikacji "klient" to wtedy może zrozumiesz jakie gadasz bzdury.

Klient gry działa jak dotykowy ekran na którym wyświetla się to co dzieje się na serwerze, z tym że jeszcze przesyła instrukcje użytkownika do serwera.

Opublikowano

To jest nie możliwe odnośnie teleportacji się czołgu, ale i jest to możliwe jak masz ping 999 w grze czyli lagi wtedy czołgi latają w przestworach, albo i się teleportował może przez te bugi co kiedyś stosowali typa bugło i wyleciał w kosmos xD a czasami potrafi nisko wysadzić.

Tylko tak można być bo czitów na to nie ma, no chyba że ktoś wymyśli to chciałbym czita na pijaną załogę że widzę ledwo co jadę ledwo prosto jak chcę bo załoga była by pijana xD.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...