Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o tym music bocie ?

carbonx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem taką ofertę xyz1 bot na miesiąc kosztuje tylko 6,50 zł a dwa 8 zł. Korzystał ktoś ? Jakieś opinie macie ? Z chęcią poczytam bo zastanawiam się nad kupnem.

Opublikowano

Z jednej strony to jeżeli ktoś nie lubi tracić czasu na instalację sinusbota na VPS to polecam! ale ja wybrałbym arubacloud za 4 zł --> https://www.arubacloud.pl/ i tam maksymalnie 2 music boty za 4 zł miesięcznie :)

Jakie dwa?

Spokojnie możesz tam umieścić ich dużo więcej ;)

j

Opublikowano

Mam złe doświadczenia z arubacloud, mianowicie gdy miałem u nich ts-a na tym serwerze za 25 zł to średnio 2 razy w tygodniu wywalało go na jakieś 45 min. Nie wiem czy tylko ja mam takie doswiadczenia ale ja na razie sie zrazilem do aruby.

Opublikowano

Znalazłem taką ofertę xyz1 bot na miesiąc kosztuje tylko 6,50 zł a dwa 8 zł. Korzystał ktoś ? Jakieś opinie macie ? Z chęcią poczytam bo zastanawiam się nad kupnem.

To firma "krzak" zwinie się szybciej niż powstała i chyba nie ma sensu inwestować nawet grosza w takie gó....no

Opublikowano

Z jednej strony to jeżeli ktoś nie lubi tracić czasu na instalację sinusbota na VPS to polecam! ale ja wybrałbym arubacloud za 4 zł --> https://www.arubacloud.pl/ i tam maksymalnie 2 music boty za 4 zł miesięcznie :)

Jakie dwa?

Spokojnie możesz tam umieścić ich dużo więcej ;)

6 będzie dobrze działać, odbierz voucher na 45zł i masz za free
Opublikowano

Spróbowałem, kupiłem 1 bota na miesiąc, dostałem passy do panelu WWW, wszystko działa i nie ma ścin zobaczymy jak będzie dalej ale na razie jest ok.

Opublikowano

Z jednej strony to jeżeli ktoś nie lubi tracić czasu na instalację sinusbota na VPS to polecam! ale ja wybrałbym arubacloud za 4 zł --> https://www.arubacloud.pl/ i tam maksymalnie 2 music boty za 4 zł miesięcznie :)

Z tego co wiem niektóre serwerownie wycinają całkowicie ruch z Aruba ze względu na tanie serwery do potencjalnego atakowania, dlatego polecam upewnić się że ruch będzie przechodził bez komplikacji.

Opublikowano

To firma "krzak" zwinie się szybciej niż powstała i chyba nie ma sensu inwestować nawet grosza w takie gó....no

Też tak na początku pomyślałem ale spróbowałem bo to w końcu 6 zł i jakoś bym przeżył gdyby to była ściema, ale tak jak już napisałem wszystko działa. A i jest płatność przelewem oraz SMS.

Zobacze jak będzie potem ale jak na razie Polecam.

A i gdyby ktoś też się zdecydował to prosze zeby napisał czy tez nie ma zadnych problemow. 

Opublikowano

Ciekawe, dopiero znalazłeś ofertę .. zadajesz pytanie o nią a tu już kupiłeś i proponujesz???

Brzmi to jak nieudolna reklama własnej strony w celach zarobkowych ....

Opublikowano

Może i brzmi ale tak nie jest, zapytałem bo miałem nadzieje ze ktoś już korzystał ale nie znalazła się taka osoba wiec sam postanowiłem sprawdzić. I tyle. napisałem również że jak na razie jest ok gdyby ktoś jeszcze chciał bo oferta jest korzystna. I nic więcej.

Opublikowano

Posiadam serwer w Arubie (za 4zł) od miesiąca i nie miałem jeszcze żadnego rozłączenia. Jedynym minusem są lagi na radyjku (Sinusbot) ale niestety nie ma co oczekiwać od najtanszego serwera

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Mobile: Xiaomi Redmi Note 4X

Opublikowano

Znalazłem taką ofertę http://boty.max-voice.pl/ 1 bot na miesiąc kosztuje tylko 6,50 zł a dwa 8 zł. Korzystał ktoś ? Jakieś opinie macie ? Z chęcią poczytam bo zastanawiam się nad kupnem.

Ona dłużej funkcjonuje niż ty masz lat, więc zastanów się co piszesz.

Nie bierz z tego gówno-hostingu nic, sprzedaje ktoś z nich serwery na crack licencji, tak samo ich boty to arubacloud z sinusem.

Bierz arube za darmo z vouchera.

Opublikowano

Znalazłem taką ofertę  xyz1 bot na miesiąc kosztuje tylko 6,50 zł a dwa 8 zł. Korzystał ktoś ? Jakieś opinie macie ? Z chęcią poczytam bo zastanawiam się nad kupnem.

Ona dłużej funkcjonuje niż ty masz lat, więc zastanów się co piszesz.

Nie bierz z tego gówno-hostingu nic, sprzedaje ktoś z nich serwery na crack licencji, tak samo ich boty to arubacloud z sinusem.

Bierz arube za darmo z vouchera.

@Borygard, ogarnij się i nie pisz że coś istnieje dłużej niż mam lat bo nie wiesz ile mam lat ... pokaż mi ich nip, regon skoro uważasz że istnieją  tak długo i nie są krzakiem.

Czasami zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz.

Opublikowano

Postawiłem sobie też bota na arubie, na tym za 4 zł i jak na razie nie mam takich problemów jak kiedyś. Myśle że nie będę już przedłużał tego bota u nich tylko na arubie sam będę miał. 

Dzięki wszystkim za pomoc. 

PS: nie odradzam zakupu botów na boty.max-voice.pl natomiast rzeczywiście jak na arubie prawie za darmo wychodzi, natomiast i tak cena z boty.max-voice.pl nijak się ma do 18 zł w net-speak.pl

Tak jak już mówiłem temat do ZAMKNIĘCIA.

Opublikowano

Tylko, że ta firma to krzak.....

Brakuje żadnych dany dotyczących VATU , NIPU, Nazwy firmy etc. lub właściciela tej strony.

Jest to nielegalny hosting, który zapewne jest prowadzony przez 13 latka....

Cytat cz ich strony?

Mega Promocja serwer 60 slotów w pakiecie SILVER kosztuje teraz tylko 0.59 zł za slot !!! 

Nie insteniją na liście http://hosting.teamspeakusa.com/

// EDIT.

Sądzę, że jest strona oferująca usługę musicbotów w poscie autora była dodana celowo w celach zarobkowych.

Prosiłbym o usunięcie tego krzaka!

@Norczan

Przybywaj!

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

@VMWare

Napisałem do nich, aby przedstawili jakieś dowody i NIP, że działają zgodnie z prawem.

Również nie polecam korzystania z takich krzaków.

Widziałem już wcześniej reklamę tej strony, lecz nie będę zabijać dyskusji i temat zostanie.

Opublikowano

K***a kolejny j****y dzieciak zakłada niby hosting bez odprowadzania podatków itd. Po samej ich stronie widać że prowadzi to dziecko które kompletnie nic nie wie o branży hostingowej i nie zdziwiłbym się gdyby całe to ich g****o opierało się na arubie i voucherze.

Opublikowano

Zaraz po tej dyskusji na forum zawiesili sprzedaż usług, tak a propo wcześniejszych wypowiedzi, NIE MAM ŻADNEGO ZWIĄZKU Z Max-Voice i prosiłbym o nie atakowanie mojej osoby.

Opublikowano

Zaraz po tej dyskusji na forum zawiesili sprzedaż usług, tak a propo wcześniejszych wypowiedzi, NIE MAM ŻADNEGO ZWIĄZKU Z Max-Voice i prosiłbym o nie atakowanie mojej osoby.

No comment.

Kosz.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...