Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sherian.eu [Dedyk] [Medium/Hard]

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie samom duza liczba graczy serw propsuje  jak serw bedzie stabilny to bedzie dochodzic a teraz to nawet lepiej bo mozna swobodniej podropic

Opublikowano

nie samom duza liczba graczy serw propsuje  jak serw bedzie stabilny to bedzie dochodzic a teraz to nawet lepiej bo mozna swobodniej podropic

pierdolnij sie slownikiem ortograficznym

Opublikowano

Ludzie za sprawą MPCforuma zaczynają powoli myśleć. Chociaz te 180 osób wydaje się sporą liczbą biorąc pod uwagę jakiego przyglupa mają w administracji. Tak Weezy to o tobie.

Srij9JT.png

Opublikowano

Weźcie wywalcie do gówno z prezentacji, to jakaś era lat 90 czy o co chodzi z tym syfem? Trzeba go wycisnąć, nie działające TP, brak szybkiej zmiany kanału, okno po przywołaniu konia... wtf, gdzie my żyjemy, to forum ma się rozwijać czy cofać w rozwoju??

Opublikowano

Serwer gicior Kanały działaja gra się przyjemnie graczy z 400+

ja widziałem 150 online na liczniku co kłamiesz

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

dokładnie savies gówno roku żal ci dupe ściska pryszczaty gimbusie że dobry serwer postawił ruszył czytaj SHerian :)

Nie dyskutuj z Tym Knapkiem. 

Ma 14 lat, serwer mu nie wypalił i się spina w internecie, grubas ;D

Opublikowano

Z ciekawości pobrałem. Czekam, aż się spatchuje choć to trwa i trwa... Mam nadzieję, że nie jest to głupią decyzją bo aktualnie nie ma gdzie grać. 

Oby wszystkie złe opinie okazały się nietrafne. Gdy już załaduje się patcher wystawię własną :) (o ile w ogóle się załaduje).

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

dokładnie savies gówno roku żal ci dupe ściska pryszczaty gimbusie że dobry serwer postawił ruszył czytaj SHerian :)

Nie dyskutuj z Tym Knapkiem. 

Ma 14 lat, serwer mu nie wypalił i się spina w internecie, grubas ;D

To samo jak sherian jest nie wypałem

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

ile bugow masakra a on pier***** ze jakas beta byla no popierdolony koles

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

A ja dalej nie mam dostepu do klienta miałem otrzymac pomoc od admina a tu nic. Blad aplikacji aplikacja nie jest poprawna aplikacja win 32 wie ktoś o co chodzi ?  

Opublikowano

Tak mało typa na serwie że aż licznik wyj3bali ze strony bo wstyd. Serwer to syf tak jak Weeezzzzy.

Rework + Bugi + Serwer biednego Ytubera = Niewypał 

@cylo24 

Polecam wypierdolić serwer do kosza i go opróżnić nim będzie za późno.

PS: Chciałeś otrzymać pomoc od weeziego? AHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAH :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Tak mało typa na serwie że aż licznik wyj3bali ze strony bo wstyd. Serwer to syf tak jak Weeezzzzy.

Rework + Bugi + Serwer biednego Ytubera = Niewypał 

@cylo24 

Polecam wypierdolić serwer do kosza i go opróżnić nim będzie za późno.

PS: Chciałeś otrzymać pomoc od weeziego? AHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAH :D

tak trzeba bedize zrobic bo od wczoraj proszę o pomoc odpisał po 15 h po czym znow cisza 

Opublikowano

@Persephone Pamiętaj trzeba mieć własny rozum i samemu myslec serwer dobry a co do tych hejtów jest to konkurencja innych serwerów typu savies gdzie te gówno ma 50 graczy i żal im dupe ściska że powstał serwer oo 1000% lepszy :))

@Persephone Pamiętaj trzeba mieć własny rozum i samemu myslec serwer dobry a co do tych hejtów jest to konkurencja innych serwerów typu savies gdzie te gówno ma 50 graczy i żal im dupe ściska że powstał serwer oo 1000% lepszy :))

@Sorex. Nie wypał to zdiagnozowali u twojej mamy jak była w ciąży.

Serwer  Polecam gra sie dobrze :)

Ktoś potrzebuje pomocy to ts3 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...