Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sherian.eu [Dedyk] [Medium/Hard]

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak z reklamą? Będzie dużo wiary, czy nie warto nawet sciagac?

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Czemu teraz znów pobiera mi 263mb przez patcher jak 2 minuty temu pobieralo mi 380 mb?

i to jeszcze z tak wolną prędkością 300kb/s -.-

Bez nazwy-1.png

Opublikowano

Wszystko fajnie ale na +8 20% na pomyślne ulepszenie śmiech na sali na żadnym hardzie  tak niskiego % nie było nawet na +9 było 25% minim i ludzie narzekali a tu medium/hard i na +8 20% omg przez to nie zagram ale życzę powodzenia.  

widać że ktoś tu na hardach nie grał przykład ravia na sety na +9 65 lvl i 90 lvl jest 10% szans na wejście a na set 99 lvl na +9 5% szans na wejście i nikt nie narzeka widać jak się znasz na serwerach typowy płaczek co nic nie osiągnął na żadnym serwerze bo mu się odechciało bo dwa razy spalił

Co do serwera nie polecam tak samo jak nie polecałem w zapowiedzi padnie po max 2 miesiącac

Jak masz gówniarzu problem to napisz na pw a nie po pierwsze gram od 2006r w metka po drugie grałem na all serwerach po trzecie mam 100% większe doświadczenie  niż ty gimbo a z tym 5% to ty używasz mózgu było 15% na ravi i do tego to był hard a nie jak tu medium/hard naucz się czytać ze zrozumieniem, nie polecasz chociaż jeszcze nie wystartował a już wiesz ile postoi itp pewnie jesteś wróżką?, i kto tu jest płaczkiem?.

Gówniarzu ?? chyba osoby chłopcze pomyliłeś gimnazum ho ho już dawno temu skończyłem większe doświadczenie a to jest bardzo ciekawe hmm to powiedz mi jak grasz od 2006 roku w metka to już w polsce pewnie był po twoim myśleniu hmmm widać chłopcze że gówno wiesz na ravi heh to jest ciekawe grać na all serwerach ... Tak jestem wróżką bo moje 8 letnie doświadczenie w metinie wszystko mówi i poznałem się na serwerach w tym czasie ... A kto tu jest płaczkiem hmm na pewno nie ja bo nie gram na gównach

hahah omg co ja ci pisałem czytaj ze zrozumieniem na pw pisz a nie tu spamisz chłopcze nie wiesz kiedy metin powstał  i ja umiem 4 języki nie jak ty jeszcze polskiego nie łapiesz, dobra kończę tom daremną rozmowę  nie będę się zniżał do twojego poziomu nq kid 

Dobrze wiem kiedy chłopcze metin powstał mówisz że znasz 4 języki jak nawet po polsku nie umiesz normalnie pisać od kiedy pisze się (tom zamiast tą ) widać że twój poziom inteligencji jest na niskim poziomie zachowujesz się jak typowy moher kościelny jestem starszy to wiem lepiej kończę z tobą rozmowę bo dawno takiej zarozumiałej osoby tu nie widziałem

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Zamknijcie te ryje start chwilowo opózniony @ZbijamLufke wez ty ku.rwa idz na dwor i przestań pie.rdolić takie głupoty bo aż mi cie żal

Chwilowo opozniony bo Administracja Nieogarnięta i nie doświadczona proste :) Czy na Dobrym projekcie też były jakieś opoznienia? Nie :) 

A co jest złego w tym co pisze? Prawda was boli ? :)

Opublikowano

Zamknijcie te ryje start chwilowo opózniony @ZbijamLufke wez ty ku.rwa idz na dwor i przestań pie.rdolić takie głupoty bo aż mi cie żal

Chwilowo opozniony bo Administracja Nieogarnięta i nie doświadczona proste :) Czy na Dobrym projekcie też były jakieś opoznienia? Nie :)

Ciebie chyba coś boli, uzależniony jesteś od komputera tyle w temacie

Bez nazwy-1.png

Opublikowano

No Ale ja Wam ciągle zadaje pytania? :) Jak jest tak tutaj wszystko dopięte to czemu mi odpowiedzieć nie możecie? :)

Nawet sam Pro wasz Administartor uciekł z dyskusji bo bym go zagiał w każdy możliwy sposób ;)

Opublikowano

No Ale ja Wam ciągle zadaje pytania? :) Jak jest tak tutaj wszystko dopięte to czemu mi odpowiedzieć nie możecie? :)

Nawet sam Pro wasz Administartor uciekł z dyskusji bo bym go zagiał w każdy możliwy sposób ;)

jaki administrator ? jakie pytania zadajesz? pojebany jesteś i uzależniony od dopalaczy

Bez nazwy-1.png

Opublikowano

Czy planowany start jest dzisiaj bez żadnych opóźnień, przesunięć startu itp ... ? Jak tak to czekam i o której godzinie startuje serwer ?

Nie przewidujemy obsuwy żadnej.

18:00

niezle przyjebany typ xD

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Można było się tego spodziewać po Weezym i tych plikach czy tej ekipie bo daję głowę uciąć że część została z poprzedniej "próby" odpalenia tego. 

A przypomnę że poprzednia odsłona ów serwera wytrzymała 2 - 4 godziny czy jakoś tak. Ta nie wystartowała wcale. Więc nowy rekord. 

Nie polecam po raz kolejny. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Zaraz Startuje spokojnie chwila cierpliwości i do 20 minut serwer BEDZIE STAC!

Potwierdzone INFO!!

Tak mówili 30 minut temu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...