Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co po geo-wos?

yukomee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

stosunki miedzynarodowe po ktorych skladasz podanie o prace w macu XDDDDDD

Opublikowano

Sprawdź czy są jakieś wartościowe kierunki studiów, które wymagają tych przedmiotów.Jeżeli nie ma, to zrób kurs zawodowy w jakimś dobrym technikum (trwa 1 rok) i wyjedź za granicę.

Opublikowano

Koleżanka po takim kierunku idzie na turystykę i nie widzę właściwie innego wyjścia.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Studia : bezpieczeństwo, nauki społeczne, prawo, stosunki międzynarodowe, ekonomia, filologia, hotelarstwo i turystka, logistyka, geodezja .

Lub jakieś studium na spawacza czy na operatora CNC ,a jak nie chcesz się uczyć to KFC ,McDonald lub kasa w Biedrze .

bez gif

Opublikowano

Biedronka - kasjer/wykładanie towaru

Lidl - kasjer/wykładanie towaru

Auchan - kasjer/wykładanie towaru

Leroy Merlin - kasjer/wykładanie towaru

KFC  itd itd itd...

Chłopie możliwości masz ogrom. Rynek pracy szeroki.

Po ch** szedłeś do liceum jak nie wiesz co masz po tej szkole robić ?. Trzeba było iść do technikum/zawodówki w konkretnym kierunku to byś problemu nie miał.

Opublikowano

Ekonomia może? Nic innego mi nie przychodzi do głowy, innym najwyraźniej też nie.

a na co moge iść po geo-ang? xD jestem w 2giej liceum i nwm w sumie co dalej robic

Opublikowano

Ekonomia może? Nic innego mi nie przychodzi do głowy, innym najwyraźniej też nie.

a na co moge iść po geo-ang? xD jestem w 2giej liceum i nwm w sumie co dalej robic

A żeś sobie kierunek wybrał, zdaj rozszerzoną matmę, geografię i angielski, to może coś z tego będzie. D:

Opublikowano

na kasie w monopolowym albo w spożywczym, beka z ludzi co idą do liceum a potem o matko co ja bede robil w zyciu xD XD

W zawodowce takich problemow nie ma bo idziesz sobie na profil montera mechatronika i klepiesz taki hajs że popek zmieni poglądy na życie i zacznie zarabiać normalnie niż robić z siebie debila :v

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

na kasie w monopolowym albo w spożywczym, beka z ludzi co idą do liceum a potem o matko co ja bede robil w zyciu xD xD

W zawodowce takich problemow nie ma bo idziesz sobie na profil montera mechatronika i klepiesz taki hajs że popek zmieni poglądy na życie i zacznie zarabiać normalnie niż robić z siebie debila :v

Tylko, że ludzi niekoniecznie interesuje to, co może im zaproponować zawodówka. Po liceum są po prostu studia.

Opublikowano

na kasie w monopolowym albo w spożywczym, beka z ludzi co idą do liceum a potem o matko co ja bede robil w zyciu xD xD

Tylko, że ludzi niekoniecznie interesuje to, co może im zaproponować zawodówka. Po liceum są po prostu studia.

no, idź do liceum, potem studia, zmarnuj 2 razy tyle czasu gdzie w zawodówce po 3 latach masz spokój

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Ja mam takie rozszerzenia w tech, a jestem w klasie prawnej ;) Według mnie najlepsze przedmioty. Studia po szkole na pewno sie kłaniają ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...