Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]CSGODouble COINSY!

Sierpuszekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez powodu tego kuźwa by tego nie pisali chyba jasne. Idź tam buduj swój kwadratowy świat. "Szkoda strzępić ryja" aaa, i podaj mi ten numer konta mamy bo chce Ci trochę grosza przelać na chlebuś. Żebyś nie musiał opierdalać ludzi z kasy.

jakbys nie zauwazyl bo 3/4 osob ktore zemna nawet nie pisalo na forum pisze ze scam. i to zaraz ty warny wyrwiesz za obraze :)P

­

Bez powodu tego kuźwa by tego nie pisali chyba jasne. Idź tam buduj swój kwadratowy świat. "Szkoda strzępić ryja" aaa, i podaj mi ten numer konta mamy bo chce Ci trochę grosza przelać na chlebuś. Żebyś nie musiał opierdalać ludzi z kasy.

skoro nie daje dowodow i nie wypowiada sie w poscie to chyba zwiedł co nie pomysłes? napisal ze scam ale jak ktos mu napisal ze ma dac dowody to sie wycofal.

Wiesz co? Dałem Ci biedakowi 10 zł na jedzenie i wiesz co sobie kupił ? Chleb i kiełbasę, takich ludzi się ceni. A takich jak ty gardzi. 3 osoba napisała ze scam. Czekam na warna. Może ktoś Cie kiedyś spotka i wyrwiesz po mordzie 14 letni gimbusku.

@edit 

A przepraszam 15 letni * 

Przypadek że nie mogę Cie zaprosić ? "Błąd podczas dodawania znajomego. Komunikacja pomiędzy tobą a tym użytkownikiem została zablokowana."

­

ziomek daj mi w statusie na forum dowody żę cie oszukałem :)

­

Jako iż zainteresowanie kupnem coinsów jest bardzo małe prosze administracje o zamknięcie tematu :)!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Brak aktywności od miesiąca, archiwum.

Jeśli nadal jesteś zainteresowany tematem, to napisz prywatną wiadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...