Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]CSGODouble COINSY!

Sierpuszekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WYMIANA PRZEBIEGA NA MOICH ZASADACH ;]

Nazwa rzeczy:
Coinsy w serwisie CSGODouble
Metoda kontaktu:
Skype: kubabuba011 Steam: http://steamcommunity.com/id/biernolx216/
Opis rzeczy:
Pieniadze w internetowej ruletce gry Counter Strike Global Offensive

Oczekiwana/oferowana cena:

PSC:                      SMS:

[ 20psc - 15k ]       [ 11.07sms - 8k ]
[ 30psc - 25k ]       [ 23,37sms - 20k ]
[ 50psc - 40k ]       [ 30,75sms - 30k ] 
[ 100psc - 100k ]   [ 2x30,75sms - 85k ] 

Zdjęcia/inne informacje:

Opublikowano

Już od najmłodszych lat Cię uczą kraść? Kod podany a kolega ze znajomych usuwa. Nie szkoda mi tych 11 zł, kup sobie za to chleb. #bieda *

Nie polecam

Opublikowano

@up

Co ty za głupiego mnie masz? Jeszcze mi wciskales kit że ta 2 treść i numer były za 11 zł? Podałem Ci kod a tyś mnie że znajomych usunął. A coinsow do teraz nie mam. Weszła ustawa 500 na dziecko poproś mamę żeby napisała pismo o to 500 zł jak tak kuzwa biedny jesteś, i nie polecam kraść od najmłodszych lat.

Opublikowano

Ceny po c**ju. Kto Ci da 20 zł za 15 euro? XDD

Scam jak c**j.

­

Niewiesz a mowisz :)

polecam sprawdzic + rep na steamie handlowalem walletami :)

Kolego gdzie moje kur*a 8k ? Też mogę poprosić kolegów żeby napisali +rep 

­

Opublikowano

­@AleQs 

widzę, że chłopczyk, który to sprzedaje to jakiś ściemniacz. 14 lat i takie kwoty w "wirtualnym portfelu", na dodatek sprzedaję mega tanio.

Daj jakieś dowody konkretne i kolega wylatuje stąd.

nic

Opublikowano

Czy mógłbym dostać dowody oszustwa ponieważ każdy może sobie pisać że ktoś kogoś oszukał.Jeżeli dasz dowody to od niego nie kupie ponieważ mam zamiar kupić prawie 200k coinsów.

Opublikowano

Czy mógłbym dostać dowody oszustwa ponieważ każdy może sobie pisać że ktoś kogoś oszukał.Jeżeli dasz dowody to od niego nie kupie ponieważ mam zamiar kupić prawie 200k coinsów.

gdyby mnie nie usunął ze znajomych to dałbym wam rozmowy, a rozmowy się nie zapisują. 

@Edit

i gdyby mnie nie oszukał nie pisałbym tutaj tego proste.

­

Opublikowano

Pisałem z nim i mi mówił że gadaliście przez tsa i ty mu nie chciałeś dać pierwszy kodu i że niby teraz oszukujesz. Czyli dowodów niemasz? Więc nwm komu teraz zaufać

Opublikowano

Pisałem z nim i mi mówił że gadaliście przez tsa i ty mu nie chciałeś dać pierwszy kodu i że niby teraz oszukujesz. Czyli dowodów niemasz? Więc nwm komu teraz zaufać

O nieee nieee, on ma coś z głową ? Pisaliśmy tylko przez steama, podałem mu pierwszy kod odpisał (Aktywuje i przesyłam coinsy) i to tyle. Usunął mnie ze znajomych i zablokował komunikacje. 

@Edit

Szkoda marnować czasu. Lubisz ryzykować kup i się przekonaj. Ja tylko napisałem to co miałem. :)

­

Opublikowano

Jeżeli ktoś chce zaufane coinsy to polecam @bobek11­

Napisałem do niego mam nadzieje że się z nim dogadam :)

A co do tematu sprzedawca przynajmniej mnie nie oszukał wymieniłem się z nim dałem pierwszy i wszytko jest dobrze :)

Opublikowano

Bez powodu tego kuźwa by tego nie pisali chyba jasne. Idź tam buduj swój kwadratowy świat. "Szkoda strzępić ryja" aaa, i podaj mi ten numer konta mamy bo chce Ci trochę grosza przelać na chlebuś. Żebyś nie musiał opierdalać ludzi z kasy.

Opublikowano

Bez powodu tego kuźwa by tego nie pisali chyba jasne. Idź tam buduj swój kwadratowy świat. "Szkoda strzępić ryja" aaa, i podaj mi ten numer konta mamy bo chce Ci trochę grosza przelać na chlebuś. Żebyś nie musiał opierdalać ludzi z kasy.

jakbys nie zauwazyl bo 3/4 osob ktore zemna nawet nie pisalo na forum pisze ze scam. i to zaraz ty warny wyrwiesz za obraze :)P

­

skoro nie daje dowodow i nie wypowiada sie w poscie to chyba zwiedł co nie pomysłes? napisal ze scam ale jak ktos mu napisal ze ma dac dowody to sie wycofal.

Opublikowano

jakbys nie zauwazyl bo 3/4 osob ktore zemna nawet nie pisalo na forum pisze ze scam. i to zaraz ty warny wyrwiesz za obraze :)P

­

skoro nie daje dowodow i nie wypowiada sie w poscie to chyba zwiedł co nie pomysłes? napisal ze scam ale jak ktos mu napisal ze ma dac dowody to sie wycofal.

Wiesz co? Dałem Ci biedakowi 10 zł na jedzenie i wiesz co sobie kupił ? Chleb i kiełbasę, takich ludzi się ceni. A takich jak ty gardzi. 3 osoba napisała ze scam. Czekam na warna. Może ktoś Cie kiedyś spotka i wyrwiesz po mordzie 14 letni gimbusku.

@edit 

A przepraszam 15 letni * 

Przypadek że nie mogę Cie zaprosić ? "Błąd podczas dodawania znajomego. Komunikacja pomiędzy tobą a tym użytkownikiem została zablokowana."

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...