Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kącik złamanych serc.

Gość Ratty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj możecie pisać o swoich miłostkach, problemach, rozczarowaniach..

Dobre rady dla kilkunastolatków typu zaproś ją na kolację a potem na chatę (starszych wyślij wcześniej do kina fundując im bilety z kieszonkowego) lub kup wino i na ławeczce w parku obalcie, podpadają pod demoralizację nieletnich i naruszają ustawy począwszy od tej o wychowaniu w trzeźwości, więc tolerowane nie będą.

Opublikowano

Czuję się dyskryminowana. Zważywszy na to, że mamy XXI wiek i w pełni rozkwitniętą demokrację DOMAGAM SIĘ kącika dla gołąbeczków, nie tylko dla złamanych serc.

A dla tych drugich udzielam odpłatnych porad. Prowadzę też terapię w związkach, zapraszam na PW. Ewentualnie proszę wysłać maila na adres Poczty Polskiej, na pewno doręczą mi go do rąk własnych. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

Czuję się dyskryminowana. Zważywszy na to, że mamy XXI wiek i w pełni rozkwitniętą demokrację DOMAGAM SIĘ kącika dla gołąbeczków, nie tylko dla złamanych serc.

A dla tych drugich udzielam odpłatnych porad. Prowadzę też terapię w związkach, zapraszam na PW. Ewentualnie proszę wysłać maila na adres Poczty Polskiej, na pewno doręczą mi go do rąk własnych. 

Raczej przydałby się Kącik przepitych wątrób albo Kącik friendzone.

Opublikowano

Raczej przydałby się Kącik przepitych wątrób albo Kącik friendzone.

Wśród społeczność MPC przepitych wątrób raczej nie ma co się doszukiwać, większość nie ukończyła nawet 17 roku życia. A friendzone nie istnieje. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

mnie ciągle boli serce po tym jak powiedziałem dziewczynie, która mi się podobała, że nie chciał bym mieć takiej twarzy jak ona... ^_^

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

no to stwórz sobie taki kącik jak chcesz dziewczyno xdd 

kiedyś sie rozczarowałem bo jedna taka fajna mówiła że ogarnia lola, zobaczyłem i silver ;___; 

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Są jakieś sprawdzone sposoby, żeby poznać, że dziewczynie spodobał się komplement i wzięła go na poważnie? Bo częsta reakcja jaką zaobserwowałem to : Hihihi Dzięki Hihihi Ew. Lekki uśmiech i podziękowanie

Opublikowano

Są jakieś sprawdzone sposoby, żeby poznać, że dziewczynie spodobał się komplement i wzięła go na poważnie? Bo częsta reakcja jaką zaobserwowałem to : Hihihi Dzięki Hihihi Ew. Lekki uśmiech i podziękowanie

Są.

Opublikowano

Są.

Podaj konkrety.

Opublikowano

Są.

Podaj konkrety.

zaprasza do siebie i prosi byś pomógł jej ściągnąć bieliznę

lub wysyla serduszko na chacie

Opublikowano

Kiedyś dałbym uciąć rękę, aby być z taką Patrycją.

Teraz byłbym bez ręki.

Opublikowano

Miesiąc temu spacerowałem sobie po pewnym cichym i spokojnym miejscu. Spotkałem tam pewną 26-letnią Julitę, od razu wpadliśmy sobie w oko. To ładna dziewczyna, tylko trochę sztywna i małomówna, jednak nie przeszkadzało mi to. Niestety ostatnio dość mocno się pokłóciliśmy i zorientowałem się, że ona nie żywi do mnie jakichkolwiek uczuć :( Zrobiło mi się strasznie przykro, więc zwróciłem ją z powrotem do prosektorium.

Opublikowano

Miesiąc temu spacerowałem sobie po pewnym cichym i spokojnym miejscu. Spotkałem tam pewną 26-letnią Julitę, od razu wpadliśmy sobie w oko. To ładna dziewczyna, tylko trochę sztywna i małomówna, jednak nie przeszkadzało mi to. Niestety ostatnio dość mocno się pokłóciliśmy i zorientowałem się, że ona nie żywi do mnie jakichkolwiek uczuć :( Zrobiło mi się strasznie przykro, więc zwróciłem ją z powrotem do prosektorium.

error 404 loszka not found

Opublikowano

Brałem twoją niunie na ostro dlatego cie zostawiła :/ sorki

​Co za chory temat boszz xD

Opublikowano

Nudzi wam się bardzo że już takie tematy zakładacie xD

Ja lubię dzikie ale zawsze uciekają mi z klatek ._.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

a gdzie koncik dla onanizatorów ?!!one!one

A załóż sobie jeśli tak bardzo chcesz o tym porozmawiać xD

Opublikowano

Straciłem dziewictwo z prostytutką.

Współczuję.

­Regularnie zdradzałem laskę z ręką.

Proszę synu, idź się lepiej wyspowiadać- forum to nie najlepsze rozwiązanie dla tak kontrowersyjnych aktów.

Opublikowano

­Regularnie zdradzałem laskę z ręką.

Proszę synu, idź się lepiej wyspowiadać- forum to nie najlepsze rozwiązanie dla tak kontrowersyjnych aktów.

Za to ksiądz jest w 100% lepszy xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...