Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bramki w centrum handlowym

mocnny123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak chodzicie po centrum handlowy i np idziecie sobie kupić buty i je kupujecie, i jak wychodzicie z sklepu i są te bramki to też myślicie że zaraz zacznie piszczeć ?

Opublikowano

Hahaha raz miałam taką sytuację, w której bramki zapiszczały, bo zareagowały na moją legitymację studencką  :D Mina ekspedientek bezcenna  :v

Opublikowano

Kilka razy piszczało, ale to przez nieogarnięte kasjerki, podleciały szybko, przeprosiły, zrobiły co trzeba i spokojnie można było wyjść.

Opublikowano

Dlaczego miałyby zacząć piszczeć? Jak zaczną piszczeć to nadal, co z tego? Chyba, że ktoś coś kradnie...

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Witam jak chodzicie po centrum handlowy i np idziecie sobie kupić buty i je kupujecie, i jak wychodzicie z sklepu i są te bramki to też myślicie że zaraz zacznie piszczeć ?

O stary, nawet mi nie przypominaj. Około 2 lata temu robiłem zakupy w sklepie odzieżowym w galerii, coś na ponad 400 zł. Zmierzałem do wyjścia, przeszedłem przez bramki i pipip. Wszyscy patrzyli jak na złodzieja, ale to najmniejszy problem. Od tamtej pory boje się przechodzić przez bramki, ponieważ w głowie zawsze mam pipipi, mało tego pech chciał, że w lutym tego roku (2016) poszedłem kupić telefon, wychodzę ze sklepu i wiecie co się okazało? Bramki zapipczały... Przez to mam fobię i unikam tego jak ognia.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Nie jesteś sam, najgorzej jak się jeszcze ochroniarz patrzy jak wychodzisz ^_^

Jeszcze gorzej jak dwóch ochroniarzy, ty spojrzysz jednemu w oczy a to cholerstwo zacznie drzeć się na cały sklep :D

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

­Miałem buty które regularnie w różnych sklepach wywoływały piszczenie. W mediamarkecie nawet zostałem szczegółowo przeszukany i dopiero tam wyszło, że jakieś gówno siedzi w podeszwie buta...

Cyrk.png

Opublikowano

­Miałem buty które regularnie w różnych sklepach wywoływały piszczenie. W mediamarkecie nawet zostałem szczegółowo przeszukany i dopiero tam wyszło, że jakieś gówno siedzi w podeszwie buta...

No i co, może piszczeć jak nic nie ukradłeś? Może xD

Doje**ł jak sosna w dzika...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...