Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium] Eptun

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba baze wywalilo

a pisałem

lepiej rób częste backupy bo rozwiniesz serwer a znajdzie sie ktoś kto ci bazę wyczyści bo używasz dziurawych plików Kappa

serwer postoi 7 dni? bo darmowy VPS ? :P

i nie, nie mam z tym nic wspólnego

Hejo

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nope, the server will be back up soonly, rewriting the script. Have a database backup from today's morning. Should be done in a hour or so, please wait!

Opublikowano
He suggested I would do all over again not restore these early accounts ONLY turn on the server As already uprising Itemshop.

Do so that the Guild can pay ONLY purchased Mushrooms ( for real currency ) OR OPTION Exchange in ItemShopie Gold on a mushroom which you can pay to be cooperation not assume that multi-account and deposit Mushrooms.

Opublikowano

Okay guys, i rewrote most of the stuff, if the injection is gonna happen again im gonna rewrite the full script. If something doesnt work, please tell me.

Opublikowano

Naprawcie gildie nic się w nich nie da robić wpłacać, dodawać wyjść itd!

Aha nieskończona ilość piw a mi się jakoś skończyły...

Na serwerze jest 100 błędów!

Opublikowano

187931461134717624066.jpeg

120591461134717624066.jpeg

What now?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

880021461135222624066.jpeg

893521461135222624066.jpeg

I can not attack other guild, and I can not go to the guild raid. Repair this assap, please.

Opublikowano

187931461134717624066.jpeg

120591461134717624066.jpeg

What now?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

880021461135222624066.jpeg

893521461135222624066.jpeg

I can not attack other guild, and I can not go to the guild raid. Repair this assap, please.

Hello, thanks for sharing the error, its fixed now (at least should :D . Well, if you have any idea you can share it with me, so i can add it :) Because u are simply done now.

Opublikowano

Tylko ja mam zbugowane lochy? Jak ubiję zjawę to potem mam ją cały czas, nawet gdybym bił ją x razy. Ktoś coś poradzi? ;)

Eptun, you can reset my dungeons or something to fix this bug? I need to do dungeons, i`m so lazy to do only tavern. :D

My nick is sh0ken. :)

It`s look like on screen. I do first level on dungeons, but on second, third time i still have ghost. :)

post-1142106-0-53040200-1461169334_thumb.png

Opublikowano

Tylko ja mam zbugowane lochy? Jak ubiję zjawę to potem mam ją cały czas, nawet gdybym bił ją x razy. Ktoś coś poradzi? ;)

Ta, musiały Ci się zbugować. Zrób ss'a i tu wstaw, admin na pewno coś zaradzi.

Opublikowano

Eptun, you can reset my dungeons or something to fix this bug? I need to do dungeons, i`m so lazy to do only tavern. :D

My nick is sh0ken. :)

It`s look like on screen. I do first level on dungeons, but on second, third time i still have ghost. :)

Oh i see, its glitched out, will fix soon.

EDIT: Done, fixed :)

Opublikowano

@EptunLP Yo, after reset moobs in dungeons are strongest? ;p

442721461188456624066.jpeg

895611461188456624066.jpeg

697261461188456624066.jpeg

1.Please  B)

2.ADD Better gems. 

3.Larger and faster gain EXP.

4.Better rewards.

5.Stronger dungeons to make them more profitable than quests in tavern.

Opublikowano

@EptunLP Yo, after reset moobs in dungeons are strongest? ;p

442721461188456624066.jpeg

895611461188456624066.jpeg

697261461188456624066.jpeg

1.Please  B)

2.ADD Better gems. 

3.Larger and faster gain EXP.

4.Better rewards.

5.Stronger dungeons to make them more profitable than quests in tavern.

1. Done

2. Gems have more stats now

3. Increased the speed a little

4. Done

5. Idk, thinking about it

Opublikowano

@EptunLP Great Job Man! :)))

Teraz z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że serwer zalicza się do najlepszych. Admin to złoty chłopak, widać, że się stara i cały czas pracuje nad serwerem i nad tym, by grało nam się lepiej. Co fakt, to fakt, jeszcze trochę poprawek zostało, ale to tylko kwestia kilku dni, nim się z nimi upora. Częste DC mogą graczy odpychać, z początku też się do nich zraziłem, aczkolwiek wynikają z tego, że ciągle trwają prace nad serwerem. Czasami są częste, a czasami nie ma ich wcale. Da się do tego przywyknąć!

Mimo, że serwer jest MEDIUM z początku gra się łatwo i przyjemnie. Dopiero od 600 poziomu zaczynają się schody jak i cała rywalizacja! Pamiętajcie moi mili, że wciąż wszystko łatwo nadrobić i się zabawić! Co prawda online póki co nie powala na glebę, ale jest sporo aktywnych graczy cieszących się rozgrywką. 

Serwerek jak na razie jest mało znany, i stoi na nizinach, aczkolwiek mam ogromną nadzieję, że gdy na serwerze będzie wszystko grało jak należy, DCki ustaną, to graczy przy dobrej reklamie przybędzie od groma, i wówczas wtedy wybije się na wyżyny ;)

Tak więc z całego serducha starym, jak i nowym graczom poszukującym jakiegoś konkretnego priva polecam serwer Eptun! Stoi na naprawdę wysokim poziomie. Zapraszam do zabawy mordeczki! :)

Opublikowano

@EptunLP Great Job Man! :)))

Teraz z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że serwer zalicza się do najlepszych. Admin to złoty chłopak, widać, że się stara i cały czas pracuje nad serwerem i nad tym, by grało nam się lepiej. Co fakt, to fakt, jeszcze trochę poprawek zostało, ale to tylko kwestia kilku dni, nim się z nimi upora. Częste DC mogą graczy odpychać, z początku też się do nich zraziłem, aczkolwiek wynikają z tego, że ciągle trwają prace nad serwerem. Czasami są częste, a czasami nie ma ich wcale. Da się do tego przywyknąć!

Mimo, że serwer jest MEDIUM z początku gra się łatwo i przyjemnie. Dopiero od 600 poziomu zaczynają się schody jak i cała rywalizacja! Pamiętajcie moi mili, że wciąż wszystko łatwo nadrobić i się zabawić! Co prawda online póki co nie powala na glebę, ale jest sporo aktywnych graczy cieszących się rozgrywką. 

Serwerek jak na razie jest mało znany, i stoi na nizinach, aczkolwiek mam ogromną nadzieję, że gdy na serwerze będzie wszystko grało jak należy, DCki ustaną, to graczy przy dobrej reklamie przybędzie od groma, i wówczas wtedy wybije się na wyżyny ;)

Tak więc z całego serducha starym, jak i nowym graczom poszukującym jakiegoś konkretnego priva polecam serwer Eptun! Stoi na naprawdę wysokim poziomie. Zapraszam do zabawy mordeczki! :)

Thank you! :) Im trying my best to make the server awesome. If you by any means have an idea that i could add (items in itemshop,etc). Dont mind posting it here!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...