Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeverTrue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może zrobie takie coś..

Zmienie IS i tam będą działac wszystkie klucze do lochów i karczma też tylko wc jakoś muszę zrobić bo bez wc lipa

baner.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I jak tam? Zabrałeś się za naprawę błędów? Nie będę oszukiwał, aczkolwiek z ich racji opuściłem serwer, strasznie były i są irytujące..

Druga sprawa to są miksturki jakie wprowadziłeś na serwer.. Początkowo miksturki kosztowały 10 grzybków i 20.

Za 10 grzybków była miksturka, która dodawała 10 statystyk, a za 20 zaś 20 stat. Pisałem do Ciebie wyżej, byś wprowadził mikstury większego kalibru, i tak się stało - wprowadziłeś.. Niestety nie wiem dlaczego, ale miksturki 200 stat kosztują 20 grzybków.. Tak to miało wyglądać? Bo według mojego skromnego zdania nie... Oczywiście, walczyłem o mikstury z większym efektem statystyk ale nie za taką cenę.. Jak już tak chciałeś, to trzeba było wprowadzić 200 grzybków - mikstura 200 stat, 500 grzybów - miks 500, Albo od razu jebac z grubej rury i dac 1 000 Grzybów/1 000 stat 5000 Grzybków - 5 000 stat.. Uzbieranie grzybów to tam pikuś jednakże później strasznie denerwuje klikanie w item shopie, żeby to wszystko wykupić zwłaszcza, jak dałeś 20 grzybów - potek 200. 

Opublikowano

Serwera nie polecam, zero zabezpieczeń przed webdebuggerami. W 30 minut zrobiłem takie staty i tyle grzybów że nawet admin może mnie posmyrać, portale  robie na jednego strzała na 170 lvl. Expić nawet nie muszę zresztą nie mogę bo lochy są zbugowane i ich się nie da odblokować nawet z ITEMSHOPU pozdro.

kJsXQVj.jpg

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zmiany:

Zmieniłem itemshop

Zmieniłem SWF

Zwiększyłem grzybki z karczmy ! z 100 na 200 

Zapraszam do gry włączam event na expa !! miłej gry !!!

baner.png

Opublikowano

Zmianiam panel admina z zbugowanego na sprawnego bez bugów ponieważ ktoś reklamował serwa przez buga

Norberts w jakim pliku zmienic link do grzybka? client_cfg czy co?

baner.png

Opublikowano

@ref 

Dodałem paczki do IS-A 

Paczka youtubera czyli za każdy odc 15k grzybków dostaje.Jeżeli ktoś nagrał,niech wyśle link do filmiku na PW a wtedy odblokuje mu otwarcie jednorazowe i tak za kazdy odc 

I paczka pomocnika czyli jeżeli wkleisz baner na sygne i napiszesz komentarz na publikacji i wyślesz screeny na pw to dam jednorazową możliwość odebrania paczuszki :)

Instrukcje do pomocnika oczywiscie znajdziecie na serwerze

Pozdrawiam NeverTrue i zapraszam do gry :)

baner.png

Opublikowano

@wow przedwczoraj było ok 300 kont i 20 online a wczoraj i dziś doszło ok.300 kont i 100+ onlineee !!!! jesteście zarąbiści <33333 zrobie fanpage 

baner.png

Opublikowano

@ref

Ruszyłem z fp serwera !

Linku go nie mogę na mpc podać bo mogą usunąć z tego co wiem ale macie ss w co kliknąć żeby go włączyć

SS

6953114623791131502925.pngKonkurs

Jeżeli dobijecie 50 fapek to wtedy go zrobie :)

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...