Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeverTrue

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem, dlaczego na takich wersjach gry mam takie lagi..  :v

Byłem, pograłem i to co mogę powiedzieć: serwer niczym ciekawym się nie wyróżnia od innych. Ta wersja gry mnie przeraża, być może dlatego, że mam lagi, z niewiadomych przyczyn, a łącze internetowe jak i sprzęt mam bardzo dobry. 

Powodzenia z serwerkiem, życzę dużej ilości online jak i przedniej zabawy, ja lecę szukać czegoś innego, na nowszych plikach.

Opublikowano

Nie rozumiem, dlaczego na takich wersjach gry mam takie lagi..  :v

Byłem, pograłem i to co mogę powiedzieć: serwer niczym ciekawym się nie wyróżnia od innych. Ta wersja gry mnie przeraża, być może dlatego, że mam lagi, z niewiadomych przyczyn, a łącze internetowe jak i sprzęt mam bardzo dobry. 

Powodzenia z serwerkiem, życzę dużej ilości online jak i przedniej zabawy, ja lecę szukać czegoś innego, na nowszych plikach.

Masz takie lagi bo to stoi na hostingu za 1 zl (kod FREEVIOR) ;d Poprostu gówno, nie polecam ;) Pliki tak samo nic nowego w nich nie ma, same powtórki.

Opublikowano

dam 100 grzybków z karczmy i 75% szans na zdobycie

Wydaje mi się, że to jest skopiowane z mojego serwera.

lhjWYhi.png

Zmieniłem na inne

baner.png

Opublikowano

dam 100 grzybków z karczmy i 75% szans na zdobycie

Wydaje mi się, że to jest skopiowane z mojego serwera.

lhjWYhi.png

Zmieniłem na inne

to daj xD

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

@ref

Na serwerze leci 100 grzybków z karczmy z każdej misji ! .Serwer może nie działać na mozilli , Na chrome działa bez zarzutów i bez lagów !!!

Zapraszam gorąco na serwer na serwerze gra dużo osób serwer się rozwija :)<3

Dodałem baner ;)

UWAGA!!

Wpłacanie grzybów w gildie dostępne od 100 lvl postaci.100 lvl nie tak dużo expa z 20min ;)

<3

baner.png

Opublikowano

nie wpada już 100 grzyba po misji. lochy gildyjne tez nie działaja

@Edit grzybki nie za kazdym razem

<strong><a href="http://skinmarket.pl" style="text-decoration:none;" title="Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)"><span style="color:red"><u>SkinMarket.pl</u></span> - Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)</strong></a>

Opublikowano

Siemanko, odkąd ustały lagi to wróciłem na serwer, teraz gra się o niebo lepiej i przyjemniej, niestety, napotkałem kilka bugów na swojej drodze, mianowicie po wykupie scrolla, który resetuje lochy, niby jest ok, wszystko resetuje ale później gdy kupuje kluczyki, by odblokować lochy, niektóre nie chcą się odblokować. Dodatkowo w jednym lochu (chyba w Twierdzy) napotkałem takiego buga, że po osiągnięciu 10/10 nie odblokowało mi kolejnego loszku, tylko mogłem go przechodzić dalej. Tak więc doszedłem do poziomu 102/10 i znowu zresetowałem lochy. I właśnie teraz po zakupie klucza, nie chcą mi się odblokować lochy na 4 poziomie. Proszę o szybką naprawę.

Z innej beczki, była by możliwość wprowadzenia do item shopu miksturek, które dodają więcej stat niż 20? Troszkę męczy to klikanie.. Flaszki z wartością 100 / 200 / 300 czy tam nawet 500 były by jak najbardziej w porządku.. Również możesz zwiększyć ilość grzybków które trzeba wydać na te flaszki większej wartości stat, będzie ciekawiej. 

Edit: Resetowałem kilka razy.. Czwarte lochy kompletnie nie chcą się odblokować po wykupie klucza.

Edit2: Kluczyki z karczmy działają bez zarzutu, normalnie odblokowują loszki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...