Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PL] Artemida Mu 100x - Season 6 - NoDonate/NoWebShop - 09.04.2016 -

ArtemidaMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problemy ze stroną są jakieś

Database connection LOST, Check if SQL Named-Pipes enabled and database Created/Restored!

Tak strona raz dziala raz nie , ktos nas chce zruszyć ^_^ marne próby .

Maksymalnie do 24h przenosimy się na nowy , mocniejszy i bardziej bezpieczny host :)

Zapraszam również na serwer :)

@@ Linki do klienta są pare postów wyżej , jak by co konta mogę założyć przez:

-gg;9111121

- PM mpcforum

- Fanpage Servera : www.facebook.com/ArtemidaMu

2748614472756671449386.gif

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer.Jest ciężko o dobre itemki.Juz po resecie, lecz 300 pkt to nic.nadal biegamy w itemkach z wypadajek.

Nowi gracze dostana zapomogę na rozpoczęcie przygody.

Opublikowano

Witam, jezeli mam ocenic 2 dzien pobytu na tym serverze to powiem ze jest fatalnie, jak wspomnialem wyzej server fajnei ustawiony, ale stabilnosc servera jak i strony to istna tragedia, nie bede mowil ze to wina administracji, bo wiem ze ddosy wykonywane przez wiadomo kogo(specjalnei nie podaje niku zeby tej wszy fejmu nie nabijac), sa bardzo mocne, i powiem krotko moze i administracji to troche da do myslenia ze jezeli nie wykupicie hostingu u tej wszy ddosy nie mina, i was moge zapewnic :). Ale jak dla mnie lepiej zrezygnowac z prowadzenia servera niz nabijac kabze typowi ktory sie za porzadna robote nie wezmie, tylko szantazuje ludzi. To info mozecie wziac absolutnie do siebie, mialem nie pisac o tym na tle publicznym, ale poprostu wole powiedziec zeby ludzie sobie zbednej nadzieji nie robili.  Doceniam ludzi ktorzy pomimo niestabilnosci zostali na serverze i graja :)

Opublikowano

jeśli chodzi o niestabilność serwera to od dwóch dni żadnego DC.

Kolego stabilnosc servera to nie tylko DC. A cala mechanika ktora znajduje sie na serverze prosty przyklad dp otwiera mi sie przez 5 min, do gry wchodze ponad 10 min bo 5 min spedzam na zalogowaniu sie na konto a drugie 5 po nacisnieciu connect. 

Opublikowano

Granie dla grania dopóki nie uproają sie z tymui atakami czy cos ja dziękuję, Drop z  charakterów opóźniony, z wypadajek opoźniony, rasp potworów zacina się na 10-15 sekund....
Jak coś się robi i chcę jeszze brac pieniądze(pomijając aspekt prawny) to proszę- róbmy to konkretnie od początku!
Przenisienie zerwera będzie na nowy hosting będzie dziś po pracy, będzie dziś ale za 24h, będzie za 24h które minieły wczoraj....
czemu kurna 99% serwwerow jest stawiane na zasadzie jakoś to będzie, może się uda...
Ustawienia tego servera są super (no może kamieni ciut zamało ;) ludzie na serwerze- SUPER! ogólnie prawie ideał....

PRAWIE

Opublikowano

Granie dla grania dopóki nie uproają sie z tymui atakami czy cos ja dziękuję, Drop z  charakterów opóźniony, z wypadajek opoźniony, rasp potworów zacina się na 10-15 sekund....

Jak coś się robi i chcę jeszze brac pieniądze(pomijając aspekt prawny) to proszę- róbmy to konkretnie od początku!

Przenisienie zerwera będzie na nowy hosting będzie dziś po pracy, będzie dziś ale za 24h, będzie za 24h które minieły wczoraj....

czemu kurna 99% serwwerow jest stawiane na zasadzie jakoś to będzie, może się uda...

Ustawienia tego servera są super (no może kamieni ciut zamało ;) ludzie na serwerze- SUPER! ogólnie prawie ideał....

PRAWIE

I zaczynamy przenoszenie :)

Serwer offline na 30-120minut , zaczynamy przeniesienie serwera. Powstanie również nowa łatka na klienta :)

@@ Serwer online , robie patha :D

Opublikowano

Server nie działa po wgraniu patcha wyskakuje bląd Anty-hacka. Wydaje mi sie ze szkoda czasu na ten server. 3ba czekac az wyjdzie cos stabilniejszego. a szkoda

Opublikowano

Server nie działa po wgraniu patcha wyskakuje bląd Anty-hacka. Wydaje mi sie ze szkoda czasu na ten server. 3ba czekac az wyjdzie cos stabilniejszego. a szkoda

Serwer ONLINE.

Serwer został wczoraj przeniesiony na nowy host , a dziś wieczorem odpalam stronę , jest konfigurowana pod względem ddos

Wytrzymaj jeszcze trochę a gwarantuję że wszystko będzie chodzić jak żyleta :)

Opublikowano

- Nie widać itemów postaci, wcześniej było widać

- Sprawdzając gildie na stonie, pisze każdemu że ma 0 resów

- W online player list za każdym nickiem jest nawias kwadratowy...trochę to dziwne

- Przechodząc na strone Free token strona co chwilę sie odświeża

Czy master lvl jest włączony? Jeżeli tak to do jakiego max lvl?

Server fajny...nie ma lekko, polecam.

Opublikowano

- Nie widać itemów postaci, wcześniej było widać

- Sprawdzając gildie na stonie, pisze każdemu że ma 0 resów

- W online player list za każdym nickiem jest nawias kwadratowy...trochę to dziwne

- Przechodząc na strone Free token strona co chwilę sie odświeża

Czy master lvl jest włączony? Jeżeli tak to do jakiego max lvl?

Server fajny...nie ma lekko, polecam.

- Itemów nie widać na prośbę graczy

- Dzieki za info jak wróce z pracy poprawię :)

- Zmienie

- Poprawie po pracy.

Bede około 22 :)

Opublikowano

teraz to juz w ogóle lipa, po tym paczu to wyskakuje mi niebieskli ekran z jakimis informacjami i resetuje się komp :P bieda chyba nie pogram

Chyba blue screen , typowe dla windowsa :D

Tak jak ktoś napisał wyrzej jest zły path na www za chwile zaktualizuje linki :)

Przed wgraniem nowego patha zrestartuj kompa

@ Już aktualny na www z 12/04

Opublikowano

ja  z patchem mam wszystko ok można masz zawalonego windowsa polecam program ADW cleaner i usunie ci wszystkie robaczki i blednę wpisy w rejestrze systemu co mogą być powodem złego działania.

co do listy online możne pokazywać kto online ale nie żeby pokazywało gdzie kto  expi i na jakich  kordach xD możne ktoś chce trochę prywatności jak znalazł coś fajnego xD chce zachować dla siebie xD

Ogólnie zapraszam na serwer a zwłaszcza w nocy :?))

Pozdrawiam Wariat

Opublikowano

gram juz na servie kilka dobrych dni, i powiem teraz z czystym sumieniem ze polecam server, wszystko dziala 0 lagow 0 dc strona smiga pieknie. zapraszam wszystkich serdecznie :)

Opublikowano

martwy serwer nie polecam, ludzie wchodza na serwer po to tylko aby postawic afk gra niby 50osob a cisza na czacie:) nikt sie nie odzywa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...