Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PL] Artemida Mu 100x - Season 6 - NoDonate/NoWebShop - 09.04.2016 -

ArtemidaMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm mam problem sciagłem clienta patcha wkleilem do clienta i wgl tak jak zawsze sie z reguły robi .

klikam w maina chwile niby sie włacza a zaraz nic nie wyskakuje ..

Uruchom jako administrator , przed wklejeniem patcha nie uruchamiaj klienta , lub sprawdź patch z innego źródła

2748614472756671449386.gif

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zacytuję pewien sposób uruchomienia klienta, jeśli niektórzy mają ten problem. Kiedyś to pisałem na innym serwerze to przypomnę raz jeszcze.

Jeśli masz problem z uruchomieniem Main.exe (wyłącza się main) to zastosuj się według tego.

Prawy przycisk myszy na ikonkę "Mój komputer" > właściwości > Zaawansowane ustawienia systemu > zakładka "zaawansowane" > ustawienia > Zakładka "zapobieganie wykonywaniu danych" > Wybierz "Włącz funkcje DEP dla wszystkich programów..." > następnie "dodaj..." (znajdź w folderze z grą Main.exe i dodaj go) > Zastosuj >Ok.

Main.exe powinien się nie wyłączać za każdym razem. 

Jeśli problem nadal nie ustępuje to odpalić przez Administratora prawym na Main.exe 

Opublikowano

chujem wieje na serwerze, serwer glownie ustawiony pod GM sami na nim graja nie POLECAM.

No fascynujące biorąc pod uwagę że jestem sam w tej administracji .

Opublikowano

Nie ma lunchera w kliencie, jak ustawić window mode żeby grać na 2 acc?
Server fajny stabilny drop wyważony idzie się dłużej pobawić.

Opublikowano

Nie ma lunchera w kliencie, jak ustawić window mode żeby grać na 2 acc?

Server fajny stabilny drop wyważony idzie się dłużej pobawić.

Przez Main.exe wchodzimy. W folderze scripts ustawiasz okno i rozdzielczość. 

Opublikowano

dzięki za informację, działa
50 ludzi online a strona i logowanie do gry po wyborze postaci dziłaja baaardzo wolno

Database connection LOST, Check if SQL Named-Pipes enabled and database Created/Restored!

Opublikowano

szkoda ze inni sobie graja a ja nie moge pobrac clienta ani sie zarejestrować bo strona of co chwile ... ogarnijcie te problemy , niech kazdy ma równe szanse.

Opublikowano

powiem szczerze, serwer jest wart uwagi.

Chaosy dropią bardzo rzadko, tak jak ES i TS.Jest ciężko.

Mało pkt za rr sprawia że nawet po kilku resetach jestes nikim.

Zapraszam

Opublikowano

Spokojnie serwer teraz działa online , jedynie strona ma problemy lecz niedługo za godzine może dwie będzie już ok :)

Nie po to Artemida powstała by jakaś pała ją rojebała :D ( ale rym fiu fiu )

Opublikowano

Kiedyś admin to był gość, każdy gm miał szacunek. Dawno temu nie grałem, ale porównując administrację np UNION MU do tego co prezentuje 2/3 włascicieli serwerów z tego furm to brak słow.
Adminie kultury!
Swoją droga jak wygląda opodatkowanie wpływów z VIP...? rachunek wystawiacie? :P

Coraz więcej ludzi online server sam w sobie bardzo fajny :)

Opublikowano

Kiedyś admin to był gość, każdy gm miał szacunek. Dawno temu nie grałem, ale porównując administrację np UNION MU do tego co prezentuje 2/3 włascicieli serwerów z tego furm to brak słow.

Adminie kultury!

Swoją droga jak wygląda opodatkowanie wpływów z VIP...? rachunek wystawiacie? :P

Coraz więcej ludzi online server sam w sobie bardzo fajny :)

Nie do końca rozumiem Twój post jeżeli chodzi o pierwszy akapit .

No paragonu za vip nie dostaniesz

Online 60+

Opublikowano

Witam, po krotkiej przerwie od mu postanowilem powrocic, i postawiłem na server ArtemidaMu. Gram od kilku godzin wiec na chwile obecna ocena i moja opinia bedzie wyrazona w skrócie. Co moge powiedziec server jak najbardziej fajnie ustawiony, napewno ludzie którzy lubia low rate odnajda sie tutaj d i zapewne beda czerpac z gry przyjemnosc. Dzis na servie spotkaly mnie dosyc duze lagi, co troche psulo rozgrywke, mankamentem rowniez byla niedzialajaca strona ale administracja chyba uporala sie z problemem. Na servie handel kwitnie, waluta jest praktycznie wszystko (jak narazie). Podsumowujac ta krótka ocene, stwierdzam iz server ma predyspozycje aby sie rozwinac i sciagnac sporo graczy. Zapraszam Phantom.

Opublikowano

dlaczego strona nie działa ? nie można nawet pobrać client ani się rarejestrować , też chętnie bym pograł

Napisz PW do ArtemidaMU

Ktoś chyba ddosuje stronę i dlatego raz jest raz nie ma...

Ogólnie również Polecam Serwer.

Jak ktoś zaczyna pisać, pomogę

savani

Kaiju

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...