Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PL] Artemida Mu 100x - Season 6 - NoDonate/NoWebShop - 09.04.2016 -

ArtemidaMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .
Chciał bym was zaprosić na serwer Artemida Mu , nie jest to mój pierwszy serwer , a nawet jest to druga Artemida :) Pierwsza edycja była   ustawiona na większych ratach (exp drop etc) działała beż żadnego offu przez prawie 4 miesiace , tym razem chciał bym aby gra nie toczyła się w trybie Exp-GR-Item-Exp-GR-Item.

Tak powstała myśl na Artemide 100x  :)

Nie będzie tutaj grand resu dzięki czemu nie będziemy ograniczeni tylko do expa.
Itemy wszelkiego rodzaju tylko z dropu.
Dostęp do itemów tylko dragon exe i odpowiedników nie bedzie bardzo trudny.
Itemy typu DP-GreatDragon  będzie już cięzej zdobyć
Itemy typu 380 i socket będą ciężkie do zdobycia.

Bossy z których będziemy dropić te itemy będą odpowiednio silne do wymagań wyżej.

Mniejszy drop kamieni sprawi że itemy z wypadajek na początku będą w handlu :)

ArtemidaMu.Eu

(przekierowanie stron przez mpc jakoś mozolnie przechodzi , radze przepisać link)

EXP
Exp: 100xp | Vip +25%
Exp Party : od 103 do 119 % expa !!
Extra exp na  eventach typu BC , CC.
afjtUhD.jpg
MONSTER
115 % HP
Spoty na każdej mapie.

RESET
400lvl - 400/500 punktów za rr.
Max 200rr

DROP

Items like max Legendary , dragon etc.-  Golden Mobs - Low Power !!
Items like Great Dragon , Dark Soul etc .  - Kanturu Event Boss - Medium Power !!
Items ancients  - Kundun and  LoT Boss - Medium Power !!
Items 380 Venom , DK etc . - Medusa Boss - Strong Power !!
Socket Items  Hades , Brave etc - Selupan - Strong Power!!

KAMIENIE I PRALKA
Luck + 25%
VIP+ 5%
Soul - 60
Life 70
+10 = 90%
+11 = 80 %
+12 = 70 %
+13 = 60%
+14 = 50%
+15 = 40 %

INNE
Elf Buffer 220lvl | Vip 240lvl
Level tworzenia postaci - MG-220 DL-250 RF-150

2748614472756671449386.gif

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rany julek, kolejny serwer o tej samej godzinie, zgroza...

A co startuje o tej samej godzinie ?

Serwer idealny, nie ma WS ani Donate, staty kasowane więc każdy ma szanse. Na pewno zawitam :)

Opublikowano

Idealny serwer określa się pod wieloma aspektami. Nie ma serwerów idealnych. Gra bez donate i webshopu jest świetna, co daje wielki plus i zapał do walki, co też powinno przyciągnac wielu użytkowników do wspólnej zabawy. Widzę, że daliście 400/500 pkt za resa :) Jest to krok w dobrą stronę, 250/350 czy tam ileś zjadło by nas psychicznie jak i fizycznie ^^.

Ja z pewnością zawitam, właśnie zaczynam pobieranie plików. Na jak długo? To się jeszcze okaże, wyjdzie w praniu jak to powiadają. 

Serwer opublikowany na aktywnych forach o tematyce MU? Właśnie wróciłem z RaGEZONE i tam publikacji nie ma. Panie administratorze, zrób Pan angielską publikację i odwiedź kilka forów, tobie to zajmie chwilkę a może przyciągnąć wielu potencjalnych graczy. RaGEZONE to podstawa. 

Opublikowano

Idealny serwer określa się pod wieloma aspektami. Nie ma serwerów idealnych. Gra bez donate i webshopu jest świetna, co daje wielki plus i zapał do walki, co też powinno przyciągnac wielu użytkowników do wspólnej zabawy. Widzę, że daliście 400/500 pkt za resa :) Jest to krok w dobrą stronę, 250/350 czy tam ileś zjadło by nas psychicznie jak i fizycznie ^^.

Ja z pewnością zawitam, właśnie zaczynam pobieranie plików. Na jak długo? To się jeszcze okaże, wyjdzie w praniu jak to powiadają. 

Serwer opublikowany na aktywnych forach o tematyce MU? Właśnie wróciłem z RaGEZONE i tam publikacji nie ma. Panie administratorze, zrób Pan angielską publikację i odwiedź kilka forów, tobie to zajmie chwilkę a może przyciągnąć wielu potencjalnych graczy. RaGEZONE to podstawa. 

Co do publikacji jest jak najbardziej w planie , na razie tam nie ma bo serwer musi być aktywny , dla tego pojawi się troszkę później

Opublikowano

Na Ragezone daj publikacje godzinke/ dwie przed startem, nie czekaj na ostatnią chwilę. Najwyżej jak usuną to się doda jak już serwer wystartuje. 

Dodałem teraz

Opublikowano

W sumie, może wpadnę tutaj na dłużej, będzie to powtórka co na Prestige, mam nadzieję tylko, że nie będzie durnych błędów i paru nie jasności admina...

Opublikowano

W sumie, może wpadnę tutaj na dłużej, będzie to powtórka co na Prestige, mam nadzieję tylko, że nie będzie durnych błędów i paru nie jasności admina...

Artemida to Artemida :)

Niedługo ruszamy; )

Opublikowano

invalid version wyskakuje mi i nie włącza się gra

Co jest??

ściągnąłem z innego linku i jest ok

A jednak nie, wybieram serwer i dc ;D

Opublikowano

invalid version wyskakuje mi i nie włącza się gra

Co jest??

ściągnąłem z innego linku i jest ok

A jednak nie, wybieram serwer i dc ;D

Na pewno masz patch ze strony ??

zrób resa pc i jeszce raz nałóż patcha

Opublikowano

Klikam na pasek serwera i po chwili wyskakuje DC, co jest grane ?

Patcha sciagnij i zresetuj kompa a pozniej wypakuj do folderu z grą.

Mi tak pomoglo

Opublikowano

Hmmm mam problem sciagłem clienta patcha wkleilem do clienta i wgl tak jak zawsze sie z reguły robi .

klikam w maina chwile niby sie włacza a zaraz nic nie wyskakuje ..

Kappa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...