Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blizzard zabija największy serwer Vanilla Nostalrius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to takie jest twoje podejście a podejście tych osób co wypisałem jest inne. Oni walczą o swoje, daj im walczyć co ci przeszkadza? To ty się ich czepiasz nie oni ciebie. Blizzarda się nie dało przekonać nawet teraz po tym wszystkim udają, że nic się nie dzieje i cicho siedzą. Powiedzieli "you think you do but you don't" to ludzie się wkurzyli i poszli na priva, który był jedyną możliwością bo Blizzard mimo próśb nie chciał im dać tej innej, legalnej możliwości. Myślisz, że zamiast na oficjalnym woleli grać na jakimś privie z bugami, lagami, opóźnieniem prawie sekundowym. Na privie, którego przyszłość była niepewna i tak też się stało, że wszyscy stracili swój czas i pracę włożoną w to co tam ugrali. Gdyby Blizzard był normalny to by dawno wszyscy grali na oficjalnych i na takiej wersji jaka by im pasowała. No może nie wszyscy bo pewnie wszędzie jest też trochę takich co nie chcą płacić mimo, że Wow dużo staniał od czasów kiedy ja płaciłem.

A według mnie i tych osób się należy i zawsze się należało. Zapominasz, że to jest dalej społeczność Blizzarda, to są jego gracze. Oni mu płacili, niektórzy pewnie dużo więcej niż ty czy ja, kupowali jego produkty. Dla mnie sprawa jest prosta, prosili Blizzarda on nie chciał to poszli na priva. I to jest wina Blizza mógł się zainteresować swoją społecznością. Subskrypcje dalej lecą na łeb na szyję założę się, że po Legionie będzie jeszcze mniej i może w końcu się obudzą. Ale fanboye Blizza zachowują się tak jakby mieli zaraz stracić swojego wspaniałego casualowego Wow'a na rzecz serwerów pod starsze wersje, nie rozumiem tego skąd tyle nienawiści i jakieś dziwne anty nastawienie do wszystkiego. A pozwól im walczyć co ci szkodzi, graj sobie gdzie grasz, rób co robisz - nie, jak przystało na szeryfa stoję na straży i dowalam się do każdego kto powie złe słowo na "Activision Blizzard". I właśnie dlatego uważam, że taka społeczność z Nostalriusa była tysiąc razy lepsza niż ta z globala. Tam nawet społeczności nie ma z resztą w Wowi'e od Cata już jej nie było.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No to takie jest twoje podejście a podejście tych osób co wypisałem jest inne. Oni walczą o swoje, daj im walczyć co ci przeszkadza? To ty się ich czepiasz nie oni ciebie. Blizzarda się nie dało przekonać nawet teraz po tym wszystkim udają, że nic się nie dzieje i cicho siedzą. Powiedzieli "you think you do but you don't" to ludzie się wkurzyli i poszli na priva, który był jedyną możliwością bo Blizzard mimo próśb nie chciał im dać tej innej, legalnej możliwości. Myślisz, że zamiast na oficjalnym woleli grać na jakimś privie z bugami, lagami, opóźnieniem prawie sekundowym. Na privie, którego przyszłość była niepewna i tak też się stało, że wszyscy stracili swój czas i pracę włożoną w to co tam ugrali. Gdyby Blizzard był normalny to by dawno wszyscy grali na oficjalnych i na takiej wersji jaka by im pasowała. No może nie wszyscy bo pewnie wszędzie jest też trochę takich co nie chcą płacić mimo, że Wow dużo staniał od czasów kiedy ja płaciłem.

A według mnie i tych osób się należy i zawsze się należało. Zapominasz, że to jest dalej społeczność Blizzarda, to są jego gracze. Oni mu płacili, niektórzy pewnie dużo więcej niż ty czy ja, kupowali jego produkty. Dla mnie sprawa jest prosta, prosili Blizzarda on nie chciał to poszli na priva. I to jest wina Blizza mógł się zainteresować swoją społecznością. Subskrypcje dalej lecą na łeb na szyję założę się, że po Legionie będzie jeszcze mniej i może w końcu się obudzą. Ale fanboye Blizza zachowują się tak jakby mieli zaraz stracić swojego wspaniałego casualowego Wow'a na rzecz serwerów pod starsze wersje, nie rozumiem tego skąd tyle nienawiści i jakieś dziwne anty nastawienie do wszystkiego. A pozwól im walczyć co ci szkodzi, graj sobie gdzie grasz, rób co robisz - nie, jak przystało na szeryfa stoję na straży i dowalam się do każdego kto powie złe słowo na "Activision Blizzard". I właśnie dlatego uważam, że taka społeczność z Nostalriusa była tysiąc razy lepsza niż ta z globala. Tam nawet społeczności nie ma z resztą w Wowi'e od Cata już jej nie było.

Ty udajesz, że nie rozumiesz o czym piszę, czy naprawdę taki jesteś?

Jeżeli jestem fanbojem, szeryfem, bo krytykuje was za to, ze nie umieliście przez 9 lat zrobić podobnej akcji lub podjąć jeszcze lepszych kroków, to gratuluje błyskotliwego myślenia. Przypominam, że dalej nie podałeś przykładu akcji, których się podejmowaliście i o których ciągle tu wspominasz. ;) Ba, w ogóle nie odniosłeś do przedstawionej przeze mnie puli działań, bojowniku.

Walcz sobie. Serdecznie gdzieś mam tę walkę, bo nawet nie stanowicie 5% społeczności. Oczywistym jest, że przy tak małej ilości jesteście nieopłacalni i na pewno nie dostaniecie takiego serwera. Na pewno nie teraz. I subskrypcje lecą, to jest niezaprzeczalny fakt. Ale jeżeli sądzisz, że to wszystko przez zmiany to pozdro... W wowa w większości grają ludzie, którzy zarabiają na swoje utrzymanie, więc i priorytety się zmieniają. - Mówię to chociażby o osobach, których poznałem w tej grze.

Dalej nie chce mi się pisać tego samego... Ciche protesty, gdy mam na czym grać i głośny protest, gdy coś się kończy nie jest i nigdy nie będzie taki sam. 

Opublikowano
Bo nie mam zamiaru marnować czasu na wyszukiwanie teraz informacji i wklejać ściany tekstów i linków żeby coś udowodnić jednemu niezadowolenemu polaczkowi. Już i tak niepotrzebnie się tyle napisałem. Mi wystarcza to co myślą o tym osoby, które się wypowiedziały w mediach, tyle. Wystarcza mi opinia Marka Kerna i jak się doszukasz to się dowiesz, że w Blizzardzie jest więcej takich osób. Niestety ktoś u nich blokuje to wszystko. Bronienie Blizzarda teraz to samobój kiedy nawet ludzie z globa się nabijają, że stoją cały dzień w garnizonie i tak wygląda Wow. Po sieci krąży masa materiałów, parodii, przeróbek i wszystko to może jest dla kogoś śmieszne albo nie, ale na pewno jest niestety prawdziwe bo oparte na faktach.

Nie wiem po co się do mnie odnosisz w liczbie mnogiej, dla twojej wiadomości - temat stworzyłem tylko w celach dyskusyjnych aby każdy mógł się wypowiedzieć. Ja z Blizzardem nie walczę ani nie prowadzę żadnych działań z żadną ze stron. Ale opowiadam się po stronie społeczności bo przyglądając się i analizując fakty to wybacz, ale ci ludzie mają argumenty i w większości rację bo mówią z sensem i walczą o sensowny cel a Blizzard przy każdej okazji strzela sam sobie w stopę albo milczy i udaje że nic się nie dzieje. Serwer też zamknął wiadomo dlaczego a nie bo był piracki. Dlatego wybacz, że wolę trzymać stronę trzeźwych ludzi niż korporacji Blizzarda która nastawia się tylko na zysk i zlewa graczy. Jak pisałem na początku nie zamierzam marnować czasu na kogoś kto nie chce czegoś zrozumieć. Idź i sam sobie poczytaj/oglądnij, strzelam że z google korzystać umiesz. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...