Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbanowane 10 konto w lolu za flame

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teoretycznie "stfu" można uznać za obraźliwe. ;)

Teoretycznie tak, ale zależy od kontekstu. W tym wypadku znaczyło by skończył spamić na /all chacie.

Hello there.

Opublikowano

Po co ten temat w ogóle? Próbujesz się jakoś wybielić? Czy jak? 

Gram od 4 sezonu, jeszcze ani razu nie miałem bana, nawet chat restricta. Jak zaczyna się robić gorąco, (przeważnie wystarczy jedna przegrana walka) od razu mutuje największych krzykaczy albo od razu /ignore all

Jeśli to prawda i to jest twoje 10 zbanowane konto, to nie uważasz, że jednak coś jest nie tak z tobą? Ludzie wytykający błędy innym jest to najgorszy sort ludzi. Zamiast grać, csować, cokolwiek, to siedzi taki i wyczekuje na ten jeden choćby najmniejszy błąd swojego team mate'a żeby mu zaraz wytknąć. Ale po co? Marnujesz tylko swój czas na kogoś kogo i tak już więcej nie spotkasz, a poza tym twój team zaczyna grać gorzej, zaczynają feedować, itd. Taki snowball...

Opublikowano

Gram od 4 sezonu, jeszcze ani razu nie miałem bana, nawet chat restricta. Jak zaczyna się robić gorąco, (przeważnie wystarczy jedna przegrana walka) od razu mutuje największych krzykaczy albo od razu /ignore all

Jeśli to prawda i to jest twoje 10 zbanowane konto, to nie uważasz, że jednak coś jest nie tak z tobą? Ludzie wytykający błędy innym jest to najgorszy sort ludzi. Zamiast grać, csować, cokolwiek, to siedzi taki i wyczekuje na ten jeden choćby najmniejszy błąd swojego team mate'a żeby mu zaraz wytknąć. Ale po co? Marnujesz tylko swój czas na kogoś kogo i tak już więcej nie spotkasz, a poza tym twój team zaczyna grać gorzej, zaczynają feedować, itd. Taki snowball...

nie nie uwazam ze jest to moj blad, kazdy w matchu zazwyczaj tak sie zachowuje, pisze do mnie get cancer, i co gre cos takiego jest, ale k***a przeciez oni sa bezkarni jakims cudem :v

Hello there.

Opublikowano

nie nie uwazam ze jest to moj blad, kazdy w matchu zazwyczaj tak sie zachowuje, pisze do mnie get cancer, i co gre cos takiego jest, ale k***a przeciez oni sa bezkarni jakims cudem :v

Jesteś najlepszym przykładem na to, że system działa poprawnie i powoli, ale skutecznie wyklucza osoby nadmiernie używające czatu, psujące innym radość z gry.

I na prawdę można to zauważyć, kilka miesięcy temu w każdej grze było kilku flamerów którzy wzajemnie się nakręcali, a teraz trafi się jeden, może dwóch na 5 gier.

Już dwóch moich znajomych dostało permy, ale nie powiem, należały się  ;)

Opublikowano

Ja tez od jakiegos czasu zauwazylem, ze coraz mniej jest flamerow

Moze 10 zbanowanych kont to nie rekord ale pewnie utrzymujesz sie w topce najwiekszych flamerow.

ja tez czesto sie wkurwiam na ludzi, ale jeszcze nigdy nie dostalem bana. Moze dlatego, ze pisze im prawde zamiast pierdolic glupot­

Opublikowano

Teoretycznie "stfu" można uznać za obraźliwe. ;)

Bez przesady, można, ale żeby od razu ban? Gdyby każdy miał za to dostawać, to 70% osób by było pobanowanych.

Anyway skoro dostajesz bany, to /mute all i nie pisz nic, to nie pomaga, a przeszkadza. Unikniesz banów, oszczędzisz nerwów i będziesz więcej wygrywał ;)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...