Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbanowane 10 konto w lolu za flame

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to konto to ja juz nie pojmuje dlaczego, macie logi WSZYSTKIE, zeby nie bylo:

Game 1
QTXernus: fizz with smite, new meta
QTXernus: like ezreal with smite in s5
QTXernus: it's op
QTXernus: hp
QTXernus: exh
QTXernus: this cookie
QTXernus: saved u
QTXernus: jesus
QTXernus: #howtoloselanecuzofsomecookiesandgreedofalistar
QTXernus: why!!!!
QTXernus: u deid
QTXernus: so no it was not
QTXernus: gold elo is killing me
QTXernus: what
QTXernus: over fed
QTXernus: ezreal
QTXernus: it doesnt change my bot from hell
QTXernus: darius tp?
QTXernus: daroius can youi tp bot?
QTXernus: ty for letting me farm darius tho
QTXernus: it was not a sasrcasm
QTXernus: i could farm more easily cuz u came
QTXernus: well bot is lost.
QTXernus: 2x pickaxe graves?
QTXernus: .....
QTXernus: cuz u are goldie and you gave up?
QTXernus: Okay mate
QTXernus: ?
QTXernus: report him plz?
QTXernus: we're being under tower for literally all the time
QTXernus: but it doesnt really matter
QTXernus: cuz they can dive me
QTXernus: just dont stay under tower
QTXernus: this is not making any sense
QTXernus: they'll  kill us again
QTXernus: fair enougfh
QTXernus: all i can do
QTXernus: literally, all
QTXernus: just get poked to 1/4 hp
QTXernus: he's focusing
QTXernus: on topside
QTXernus: idk why
QTXernus: 3/0 darius fizz still goes top
QTXernus: and he still goes there.
QTXernus: fizz base
QTXernus: or topside
QTXernus: all game
QTXernus: get towers
QTXernus: I WAS GOING BASE
QTXernus: AFTER THIS WAVE....
QTXernus: guys
QTXernus: let's rekt them
QTXernus: if they go botlane
QTXernus: to farm and preasure botside
QTXernus: we're going for baron
QTXernus: only ez is fed
QTXernus: in their team
QTXernus: we can get this
QTXernus: we can't cuz darius died
QTXernus: cool
QTXernus: alistar used exhaust just now
QTXernus: lel
QTXernus: we died on mid cuz darius got caught b efore and they're just too fast for us
QTXernus: buy pinks
QTXernus: and ward around baron
QTXernus: if they dont have vision go for it
QTXernus: ez bot side
QTXernus: i am too low
QTXernus: could we
QTXernus: get baron now
QTXernus: ...
QTXernus: stfu
QTXernus: at least winning vayne
QTXernus: you're veing offensive the way you called me
QTXernus: i am reporting you mate
QTXernus: if I was ezreal
QTXernus: with janna
QTXernus: I'd win aswell...
QTXernus: can you guys report ezreal for being toxic please?
QTXernus: i was diam 5, banned for toxicity, so i'm not anymore
QTXernus: go for it and report me please
QTXernus: I didn't say anything buddies
QTXernus: I'm not mad.
QTXernus: lol
QTXernus: see you buddies

Game 2
QTXernus: passive botlane
QTXernus: no even point of picking fights
QTXernus: why this item malphite
QTXernus: u2 mate
QTXernus: recall
QTXernus: it was a good tp kennen
QTXernus: btw malphite we can fight we still got lal summoners
QTXernus: they wasted theirs
QTXernus: i flashed for luc
QTXernus: why did u take it?
QTXernus: next time use your exh to make me lose less hp tho
QTXernus: haha wp
QTXernus: idk doesnt matter
QTXernus: it was not a good fight picked up by you tho
QTXernus: because last game I had lulu who didn't really protect me and was ulting herself after I had died..
QTXernus: its not worth it to get doran as supp
QTXernus: try anything else
QTXernus: lag
QTXernus: malphite why did you leave me when I told you to stay
QTXernus: Definitely worth it
QTXernus: wp team
QTXernus: i was diamond in preseason
QTXernus: why?
QTXernus: i did not actually play that good
QTXernus: thank you amte
QTXernus: my main acc got banend yesterday evening
QTXernus: lel
QTXernus: 
QTXernus: i tried to avoid his q
QTXernus: Stop flaming braum.
QTXernus: some games you win some games you lose, happens
QTXernus: i can't see that.
QTXernus: braum left his on botlane
QTXernus: i mean. they picked a silly fight and died
QTXernus: this lag
QTXernus: tho
QTXernus: i've disconnected :/
QTXernus: just for no reason.. :/
QTXernus: my kda is wasted meh
QTXernus: guys finish this
QTXernus: i keep on disconnecting
QTXernus: can't move
QTXernus: 350-450 poing
QTXernus: LAGS
QTXernus: please finish
QTXernus: i am lagging so badly
QTXernus: guys it is so hard to play like this
QTXernus: and not funny anymore
QTXernus: finish this now
QTXernus: we've just lost a fight we can lose this game
QTXernus: get baron now
QTXernus: and malph
QTXernus: but still
QTXernus: 530 pinmg
QTXernus: ping
QTXernus: ggwp

Hello there.

Opublikowano

A zagraj parę gierek nie zwracając ludziom uwagi, może to pomoże. Bo z tego co widzę to jesteś takim typowym expertem co to dużo na czacie lubi p******** na temat buildów.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

A zagraj parę gierek nie zwracając ludziom uwagi, może to pomoże. Bo z tego co widzę to jesteś takim typowym expertem co to dużo na czacie lubi p******** na temat buildów.

grał malphitem na supporcie i kupił 3 dorany, to mu powiedziałem że to  nie worth it....

Hello there.

Opublikowano

Zeby ludzie cie sluchali to musieliby w tobie widziec lidera. a ty pewnie zrobiles 0/5 i flejmujesz wszystkich dookola. 

Skup sie na grze i swoich bledach. A ludziom i tak nie przetlumaczysz, bo po pierwsze nie ma komunikatora glosowego, a po drugie nie robisz 1v9 

Za duzo pierdolisz na czacie, uchodzisz za jakiegos experta (jak to kolega wyzej okreslil), to jest strasznie frustrujace

Jeszcze ciekawi mnie twoje elo, bo ponizej d2 to ludzie za bardzo nie mysla, zeby z nimi dyskutowac

Opublikowano

Zeby ludzie cie sluchali to musieliby w tobie widziec lidera. a ty pewnie zrobiles 0/5 i flejmujesz wszystkich dookola. 

Skup sie na grze i swoich bledach. A ludziom i tak nie przetlumaczysz, bo po pierwsze nie ma komunikatora glosowego, a po drugie nie robisz 1v9 

Za duzo pierdolisz na czacie, uchodzisz za jakiegos experta (jak to kolega wyzej okreslil), to jest strasznie frustrujace

Jeszcze ciekawi mnie twoje elo, bo ponizej d2 to ludzie za bardzo nie mysla, zeby z nimi dyskutowac

Diamond 5, a grałem na poziomie plat 5 - gold 3. I miałem 6/0 w jednej z tych gier.

Hello there.

Opublikowano

Diamond 5, a grałem na poziomie plat 5 - gold 3. I miałem 6/0 w jednej z tych gier.

pytalem o elo, na ktorym teraz grasz, a wlasciwie to grales. Za duzo oczekujesz od ludzi w goldzie. Tam ludzie graja jak silvery tylko troszke lepsi mechanicznie, wiekszosc z nich nie potrafi sama ulozyc masterek a ty wymagasz wiedzy o grze an poziomie diamentu

­

Opublikowano

Nie dostałes bana za te gry, to przykładowy chat log z twoich ostatnich gierek, widocznie w innych grach byłes strasznie duzo razy reportowany.

Opublikowano

pytalem o elo, na ktorym teraz grasz, a wlasciwie to grales. Za duzo oczekujesz od ludzi w goldzie. Tam ludzie graja jak silvery tylko troszke lepsi mechanicznie, wiekszosc z nich nie potrafi sama ulozyc masterek a ty wymagasz wiedzy o grze an poziomie diamentu

­

Nie wymagam tylko raczej próbowałem im to doradzić. No ale cóż, bałem się perma na kolejnym koncie więc pisałem w miarę "Grzecznie" celowo..

Nie dostałes bana za te gry, to przykładowy chat log z twoich ostatnich gierek, widocznie w innych grach byłes strasznie duzo razy reportowany.

Dostałem za te, bo gry były rozegrane po 2 tygodniowym banie, który się skończył dziś o 19. Zagrałem tylko 3 gry.

Hello there.

Opublikowano

"stfu" + caps lock to bardzo toksyczne combo :makka:

Koleś  płakał na all chacie to mu stfu napisałem :D

WP TEAM, było po udanej akcji, nie po zjebanej.

Guys finish it, BYŁO DO MOJEGO TEAMU BO WYGRYWALIŚMY, i miałem straszne lagi więc chciałem skończyć grę.

Tak jakbyście kontekstu nie zrozumieli.

Hello there.

Opublikowano

Spróbuj mniej upominać innych, unikać zbędnych wymian zdań na chacie i ogólnie pisać tylko tyle co trzeba ;x

No dobra może pisałem dużo ale nic złego tutaj nie napisałem, by znaleźć się w tych "0.006%" graczy , które w rzeczywistości wynosi z 20%.

Hello there.

Opublikowano

ja tez reportuje takich ludzi jak ty jedna gierke zagralem quinnem pod full tanka i mi pisza report quinn troll buduje sie pod tanka quinnem (tak to byl polak) i tak na mnie do koncs gry jechal bo zbudowalem ja pod tanka

Opublikowano

ja tez reportuje takich ludzi jak ty jedna gierke zagralem quinnem pod full tanka i mi pisza report quinn troll buduje sie pod tanka quinnem (tak to byl polak) i tak na mnie do koncs gry jechal bo zbudowalem ja pod tanka

Ja tak samo reportuje pseudo ekspertów. Na normalach można sprobowav czegos nowego, grac nowym bohaterem itp. Nie ma co sie spinać. Co innego na rankedzie gdzie powinno się gram postacia ktora sie to potrafi

Opublikowano

Ja tak samo reportuje pseudo ekspertów. Na normalach można sprobowav czegos nowego, grac nowym bohaterem itp. Nie ma co sie spinać. Co innego na rankedzie gdzie powinno się gram postacia ktora sie to potrafi

Ale ty nie rozumiesz, że to wszystko to były rankedy?

Hello there.

Opublikowano

wylacz chat w grze w plikach jest, uniemozliwi ci to pisanie i sadze, ze to bedzie najlepszy sposob, niz mial tracic czas na nowe konta/pieniadze

Opublikowano

wylacz chat w grze w plikach jest, uniemozliwi ci to pisanie i sadze, ze to bedzie najlepszy sposob, niz mial tracic czas na nowe konta/pieniadze

Jak to się robi?

Hello there.

Opublikowano

Chwalisz się tym diamentem, jak by to było Twoje życiowe osiągnięcie. Ludzie mają to głęboko i daleko z jakiej dywizji jesteś, serio..
Ta gra nie jest dla Ciebie skoro otrzymałeś bana za flame na 10 kontach. Wyjdź na dwór, spotkaj się z przyjaciółmi i ciesz się życiem. 

maybenow.png

Opublikowano

Chwalisz się tym diamentem, jak by to było Twoje życiowe osiągnięcie. Ludzie mają to głęboko i daleko z jakiej dywizji jesteś, serio..

Ta gra nie jest dla Ciebie skoro otrzymałeś bana za flame na 10 kontach. Wyjdź na dwór, spotkaj się z przyjaciółmi i ciesz się życiem.

Faktycznie odpisał, na pytanie kolegi wyżej, chwalipięta jeden !

ps.   zawszę mnie śmieszyły osoby które w sprawy gier wtrącają życie prywatne

ps2. nie offtopuj

@topic

myślę, że wyłączenie chatu nic nie da, to trzeba sobie w głowie poukładać, ja staram się po prostu nie grać na "tilcie", jeżeli teamek w paru gierkach ci przegrał gierkę, a ty nie masz sobie nic do zarzucenia - to jak taka sytuacja się powtarza parę meczy można złapać tilt i samemu zacząć grać "słabo", chyba, że wyzywasz mając parę wygranych pod rząd to wtedy już nie ma dla ciebie ratunku xD.

eww ja osobiście uważam, iż maksymalny ban za "flame" to powinien być chat ban i brak możliwości w zabawie ze skrzynkami, to cziterstwo powinno się tępić jak ognia, taka prawda, że jak mam wybierać "spokojnego gracza" który gra gówno, przegrywa, a typa który stara się robi po 5;0 ale nerwy mu puszczą, bo błędy naszego "spokojnego gracza" go zabiły, perm ban za pisanie w grze takiej jak liga, to ARCY GŁUPOTA ze strony riotu.

Opublikowano

ps.   zawszę mnie śmieszyły osoby które w sprawy gier wtrącają życie prywatne

ps2. nie offtopuj

Nic nie wtrącam, po prostu to jest śmieszne, że autor tematu nie potrafi uczyć się na błędach. Powinien wiedzieć, że coś robi nie tak po drugim zbanowanym koncie, a on otrzymał ich 10. Nawet nie chcę sobie wyobrażać jak bardzo musi obrażać innych graczy z powodu niższej dywizji (mogę to wywnioskować chwaląc się tym jebanym diamentem, gdzie większość graczy tam to same wyboostowane kapcie z allegro)

Sam w życiu nie dostałem żadnego bana - nie licząc kilku na low priority queue.

maybenow.png

Opublikowano

ps. zawszę mnie śmieszyły osoby które w sprawy gier wtrącają życie prywatne

ps2. nie offtopuj

Nic nie wtrącam, po prostu to jest śmieszne, że autor tematu nie potrafi uczyć się na błędach. Powinien wiedzieć, że coś robi nie tak po drugim zbanowanym koncie, a on otrzymał ich 10. Nawet nie chcę sobie wyobrażać jak bardzo musi obrażać innych graczy z powodu niższej dywizji (mogę to wywnioskować chwaląc się tym jebanym diamentem, gdzie większość graczy tam to same wyboostowane kapcie z allegro)

Sam w życiu nie dostałem żadnego bana - nie licząc kilku na low priority queue.

po 1 to zmień czcionkę bo tego się czytać nie da (na telefonie )a po drugie masz tutaj logi czatu więc nic sobie nie musisz wyobrażać .

Hello there.

Opublikowano

Jak raz dostałeś bana za flame to potem są od razu inaczej do Ciebie nastawienia. Dosyć ludzkie, nie? Bezsensu zwracasz im uwagę, nawet i tak dosyć tokstycznie. Po prostu skończ pisać na czacie albo rób to po to, żeby im podnieść morale. STFU tu nie pomaga :v

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jak raz dostałeś bana za flame to potem są od razu inaczej do Ciebie nastawienia. Dosyć ludzkie, nie? Bezsensu zwracasz im uwagę, nawet i tak dosyć tokstycznie. Po prostu skończ pisać na czacie albo rób to po to, żeby im podnieść morale. STFU tu nie pomaga :v

To było do enemy teamu bo spamował.

Hello there.

Opublikowano

Być *ebilem to przygoda. Każdy uczy się na błędach do końca swojego życia. Pytanie czy wyciąga się z tego błędy. pozderki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...