Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mayoiga - Dyskusja

indywidualistaA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótka piłka... Uzasadniony hajp, czy nawet tego nie ruszać?

Obejrzeć można (przynajmniej początkowe odcink) i zobaczyć jak ten tytuł tobie leży. Jedno jest pewne, że na razie brak wielkich "ochów i achów". 

1 odcinek trzeba mimo wszystko przeboleć, bo nic tam się nie dzieje.

gfgdf

Opublikowano

Na razie nie, nie czuję emocji, które targają bohaterami.

Są takie jakby sztuczne.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Na razie nie, nie czuję emocji, które targają bohaterami.

Są takie jakby sztuczne.

Zwłaszcza w 3 odcinku.

Poczekam na 4 odcinek, jeśli będzie taki jak reszta, to porzucam. Najgorszy to ten Mitsumune...

gfgdf

Opublikowano

Raczej nie. Można obejrzeć kilka odcinków by pośmiać się z tego o co znowu posprzecza się to stado klaunów, ale wybitnej serii z tego nie będzie.

"Let them fight."

1eJyg6V.jpg

Opublikowano

Tak moim skromnym zdaniem tylko,

nienawidzę tego Munemitsu.

W zasadzie tylko czekam aż wszyscy zaczną się mordować nawzajem,oby tak było bo raczej tylko tego można wyczekiwać,ale przetrwam i zobaczę całą serię tychże wzbudzających emocje odcinków do końca.

Choć nie powiem.,ending 10/10 .,opening 8/10.,

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Czytając wasze opinie wnioskuję, że mogę sobie odpuścić nadganianie tego tytułu?

Szczerze? Na razie ten tytuł znajduje się na półce "Jeśli nie obejrzysz, nic się nie stanie".

Za to polecam zapoznać się z tymi tytułami:

http://www.mpcforum.pl/topic/1536747-rezero-kara-hajimeru-isekai-seikatsu-dyskusja/ 

Mimo, że sam temat popularny, oklepany, to jednak daje spore nadzieje ponieważ dostaniemy 25 odcinków  "na raz". Warto dodać, że już od samego początku sporo się dzieje, a moc MC jest dość zagadkowa.

http://www.mpcforum.pl/topic/1532842-joker-game-dyskusja/ 

Seria o szpiegach - trochę mi się przypomina Mafia II xD

http://www.mpcforum.pl/topic/1532820-koutetsujou-no-kabaneri-dyskusja/#entry12971035

niby podróba SnK, ale wg. mnie ta seria już jest lepsza od "pierwowzoru"

nienawidzę tego Munemitsu.

W*****a niemiłosiernie :D.

gfgdf

Opublikowano

Koniec piątego odcinka spier*olił tą serie chyba najbardziej jak tylko mógł :D

Czyli co, drop? Czy trwasz nadal przy tym?

Jeżeli dobrze to wyjaśnią w szóstym odcinku to zostane, jak nie to strzelam jedynkę i drop.

Opublikowano

https://scr.hu/MwX3dr

No i weź się tu nie zaśmiej :D

Nie dość, że zjebali całą serię tym gównem, to jeszcze do tego obrazka dokleili kawałek japońskiej mordy.. Szkoda gadać.

Jaki badziew xD. Jestem po 4 odcinku, ale z tego co słyszałem i czytałem, to co raz bardziej mi się nie chce tego oglądać :P.

gfgdf

Opublikowano

Zapowiadał się średniak, lecz myślę, że JA porzucam po 4 odcinku. Bo chujowiaków oglądać się nie da... Do tego ten mc ja p******e xD masakra.

Opublikowano

Skrajnym zdaniem,ja i tak bym proponował doczekać do końca.,przede wszystkim większość ludzi odrzucił 3 odcinek,tak myślę.

A 4 odcinek to mi się nawet podobał.,jadąc prostym schematem to by było tylko że uciekli i wrócili ale czuć przy tym było jakiś dla mnie dobry klimat,

daje też do myślenia ten odcinek kto co by mógł zrobić.5 odcinek też nie jest zły,nawrzeszczeli na siebie najprawdopodobniej na tyle że już skończą,

to bynajmniej uświadomiono tej osobie której nikt tu nienawidzi - jaki jest,i tu można już mieć dużą nadzieje że zmieni on swoje zachowanie.

Najlepszy i najśmieszniejszy był koniec tego odcinka choć interesujące jest to co chce mu powiedzieć ta w różowych włosach,.

Fajna jest ta co mówi cały czas o egzekucjach,chciałbym ją poznać..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Ten animiec jest tak głupi, że aż śmieszny. Nie ma bata, oglądam do końca ten trainwreck  :v

"Let them fight."

1eJyg6V.jpg

Opublikowano

Ogółem tak sobie spróbowałem pomyśleć i to bardzo przypomina zachodnie filmy o regresji. Samo zjawisko jest ciekawe, ale jednocześnie powątpiewam, że zrobiliby animu o poważnej tematyce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...