Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy minecraft non-premium to piractwo?

Hardner07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 2.04.2016 o 13:42, _space_ napisał:

xyz

A ja myślę że gdyby nie było to piractwo to twórcy Minecraft dostarczali by nam nadal launcher który nie wymaga konta Mojang z zakupionym Minecraftem.

Zostaw "Lubię to"!

Ilość postów:   10   50   200   1000  5000

Ilość polubień:   2   10   50   200   1000

Ilość godzin na forum:   1   5   20   100   500

Opublikowano

Nie istnieje  coś takiego  jak non-premium  , Minecraft jest grą którą trzeba kupić , każda wersja Minecraft która nie jest orginalna (nie licząc wersji  demo) jest piractwem.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Minecraft Non-Premium to piractwo. Ale to jest legalne bo mojang nic o tym nie mowil

Czyli rozumiem że jak wydasz grę masz obowiązek napisać wypowiedź iż nie kupienie gry jest piractwem?...

Czyli jak w spożywczaku nie ma napisane że nie wolno nic brać bez zapłacenia to można to brać? Dobrze wiedzieć...

Zostaw "Lubię to"!

Ilość postów:   10   50   200   1000  5000

Ilość polubień:   2   10   50   200   1000

Ilość godzin na forum:   1   5   20   100   500

Opublikowano

Mhm, myśle, że skoro nonpremium to piractwo, to serwery vanilla z oficjalnej strony nie miały by możliwości ustawienia non premium.

O ile pamiętam online-mode=false w vanilli miało służyć by odpalić serwer bez dostępu do Internetu a nie do piractwa a widząc taką rzecz wiadomo jak teraz z tym wyszło ;)

A co do tematu jak coś jest w sklepie do kupienia a pozyskuje się to za darmo to piractwo i jakby tego nie nazywać nadal nim będzie i śmieszne jest to że na grę nie mają kasy a na vipy to ciągle mają niektórzy :)

wojownik024_gameplay.png

• 2 lata później...
Opublikowano
Dnia 8.06.2018 o 08:27, KamilMinecraftBalloon napisał:

non-premium lepsze bo darmowe

halo prosze sie zabic

...

Nonpremium to to samo jakbyś pobrał sobie mhhhhhhh.. GTA 5 z torrentów.. i chociaż niby za darmo i "lepsze", to i tak nie pograsz w Online.

banner.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie...!

19 godzin temu, KamilMinecraftBalloon napisał:

ale na non-premium w mc da sie grac online

Tak dokładnie da się !

Dnia 8.06.2018 o 15:40, _space_ napisał:

halo prosze sie zabic

...

Nonpremium to to samo jakbyś pobrał sobie mhhhhhhh.. GTA 5 z torrentów.. i chociaż niby za darmo i "lepsze", to i tak nie pograsz w Online.

Da się grać online :)

Dnia 8.06.2018 o 08:44, SeZeVx napisał:

Nie jest lepsze. I nie jest legalne :)

Dlaczego twoim zdaniem jest nielegalne?

Dnia 8.04.2016 o 18:40, kuba802802 napisał:

Tak jest to piractwo 

Dlaczego tak sądzisz? Skoro gra jest darmowa?

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

Opublikowano
Dnia 22.06.2018 o 02:45, Dexotti napisał:

Nie...!

Tak dokładnie da się !

Chodziło mi o serwery premium..

Eh, nie - gra nie jest darmowa. Kosztuje ona 100 zł, a granie na non-premium to piractwo. Nie wiem skąd ci to przyszło do głowy.

banner.jpg

Opublikowano

Czytam ten temat i nawet nie wiem dlaczego prowadzicie dyskusję.

Minecraft non-premium jest piractwem.

Wszyscy którzy nie mają zakupionego konta minecraft od Mojang to piraci.

Nazwa non-premium jest bardzo myląca, nawet ja za początków mojej przygody z tą grą myślałem że premium jest ulepszoną wersją non-premium, i obie te wersje wydało Mojang.

Niestety prawda tak kolorowa nie jest, więc postanowiłem zaopatrzyć się w oryginalną kopię gry Minecraft, i dopiero teraz mogę się nazwać legalnym graczem.

Opublikowano
Dnia 22.06.2018 o 02:45, Dexotti napisał:

Nie...!

Tak dokładnie da się !

masz racje

Dnia 27.06.2018 o 20:49, Miami Bear napisał:

Czytam ten temat i nawet nie wiem dlaczego prowadzicie dyskusję.

Minecraft non-premium jest piractwem.

Wszyscy którzy nie mają zakupionego konta minecraft od Mojang to piraci.

Nazwa non-premium jest bardzo myląca, nawet ja za początków mojej przygody z tą grą myślałem że premium jest ulepszoną wersją non-premium, i obie te wersje wydało Mojang.

Niestety prawda tak kolorowa nie jest, więc postanowiłem zaopatrzyć się w oryginalną kopię gry Minecraft, i dopiero teraz mogę się nazwać legalnym graczem.

kiedys na hangoutsie jeden znajomy wyslal mi premium, i nie musialem nic placic, ale nie dalo sie zarejestrowac, pisalo ciagle ze nie znaleziono hasla i  ze mam sie zarejestrowac na stronie mojangu, to sie zarejestrowalem i nadal nie dzialalo

Opublikowano
Dnia 1.07.2018 o 09:22, KamilMinecraftBalloon napisał:

kiedys na hangoutsie jeden znajomy wyslal mi premium, i nie musialem nic placic, ale nie dalo sie zarejestrowac, pisalo ciagle ze nie znaleziono hasla i  ze mam sie zarejestrowac na stronie mojangu, to sie zarejestrowalem i nadal nie dzialalo

Prawdopodobnie dostałeś jakąś premkę z allegro, która również nie jest popierana przez Mojang.
Premki te różnią się tym, że z jednego konta korzysta nawet 50 osób, dlatego jego cena nie przekracza zazwyczaj 10 złotych.

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...