Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GameFreedomMu l exp 2500x l drop 30% l No Donate l Testy 2.04 godzina 19:30 l Start 10.04 godzina 18:00

MrZorro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu tu nie ma ludzi ??? Nie ma chętnych na trudniejsze serwery czy wgl na mu ?

Też się zastanawiam:) Ale po mimo małej ilości online się nie poddamy!:) Już pracujemy nad dodatkowymi serverami, może to przyciągnie więcej graczy:)

A puki co życzę miłej gry! :)

mam problem . w grze co parę minut dostaje disconecta w czym tkwi problem ?

U mnie wszystko w porządku :)

GameFreedom Exp:40 Drop:30

www.gamefreedommu.com

Zapraszamy!

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo dziwne że nie ma graczy, ja właśnie zasysam i zamierzam GRAC!! :)

Dobre ustawienia, dobry serwer. Wiecej info jak pogram! :)

1. Forum na darmowym hostingu BARDZO odstrasza.

2. Pokazuje że można stworzyć MG/DL od pierwszego poziomu, przy próbie stworzenia pisze że nick zajęty jest.

3. Gra w oknie bez minimalizera? Na powaznie myślicie że będę siedział przed PC trzymając myszkę i patrząc 10h tylko w mu? Lub wkładał papierek do myszki?

Trzy rzeczy działają na niekorzyść, jeżeli znajdę jeszcze jedną kończę gre na tym serwerze po.. 3 minutach

Opublikowano

Z serc dropia itemy bez opcji...jak zrobic wingi w takim razie?Z tego co wiem nie dropi orb dla elfa na defense.W Lt7 nie dropia medale/serca hmmm??

Minimalizer by sie przydal

robin_van_persie_signature_by_jopeczek7-

Glory Glory Man United! Glory Glory Man United! Glory Glory Man United!

Opublikowano

Gra mija się z celem.

Solo Devias3 mam lepszy exp niż w 3 na lt7.... 

Serca dropią seriami(np 3,4,5 na raz) i później żadnego nie widać długo i znów bum bum.

Z wypadajek 90% wypadło mi itemy dragona (pantsy prawie same)

Ktoś miał dobry pomysł, lecz zrobił to bardzo nieumiejętnie, szkoda czasu na ten serwer moim zdaniem.

Opublikowano

ja tak jak mówiłem mam problem z grą wchodzę na serwer i co chwila mam dc nie wywala mnie tylko ładuje się ten pasek z minute i znów jest git i tak co 3/4 minut 

Opublikowano

To co proponujecie jeszcze zmienić? exp również ?

Proponuję zacząć od dodania brakujących itemów.

Minimalizer tez by się przydał :)

Opublikowano

Serwer ogólnie dosyć fajny , niestety ma kilka ale :

- Mało ludzi 

- Brak opcji w itemkach z serc ( problem z zrobieniem wingów , a jol dropi bardzo rzadko ) 

- d3 to jeden wielki spot , a jak dla mnie to bardzo duży minus ze względu na bardzo duży drop serc i jeveli 

-  Nie wiem czy to duży problem ale itemki na quest (BK/SM/ME) mają bardzo duży drop , nie ma znaczenia czy dali byście je do sklepu czy też ich nie ma 

Co do wypowiedzi "Shuqi" to mi sie podoba granie ręczne , co to za frajda włączyć helpera lub coś w tym stylu i iść sobie w na dwór , lub robić coś innego. Kiedyś ludzie tak grali i nikt nie narzekał

Co do forum to naprawdę kuleje , strona też nie porywa swoim urokiem ( bardzo brzydka i po wejściu na nią nie przyciąga graczy )

Dziś grając kilka godzin na serwie nie zauważyłem nikogo online z administracji a kilku ludzi miało jakieś pytania ( co jak dla mnie jest dużym minusem ) 

Exp jest dobry dla ludzi którzy lubią taką grę i dziwię się że mało ludzi gra 

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Nie ma graczy, bo tutaj został popełniony falstart na samym początku dotyczący godziny i dnia startu. Niedziela godzina 18-ta. Człowieku, kto miał zacząć grać na jakimś serwerze nowo powstałym to zaczął na nim najprawdopodobniej w piątek, czy sobotę pod wieczór. Nie w niedzielę późnym popołudniem, kiedy człowiek już jest myślami przy poniedziałku, gdzie trzeba się

przyszykować do pracy, czy szkoły. To pierwsza rzecz, druga (mówię to po sobie) za długi czas testów na których nie było co robić poza wejściem do klatki na arenie i tłuczeniu mobów stojących w słupku przez 20 minut, reset z pozycji gry i od nowa na spot. Źle dobrany exp do dropu (na testach!) przez co nie można było niczego tak na dobrą sprawę przetestować, bo po 5 resach nie miałem nawet jednego chaosa, może ze 3 soule i 2 joce przez co jedyne co mogłem robić to tłuc moby w klatkach. Tylko po co i komu się chce wbijać resy na serwerze, który jeszcze nie wystartował i jest w wersji "testowej"? Dlatego każdy w tym i ja porzucił "testowanie" po 3-4h i już nie wrócił, bo po co? Myślę, że tutaj zostały popełnione dwa największe błędy, czyli zły dzień i godzina startu i to, że nie było czego tak naprawdę testować podczas testów, bo mi szczerze nie chce się 2 dni stać na spocie w jednym miejscu i wbijać resety po nic.

Opublikowano

Czemu tu nie ma ludzi ??? Nie ma chętnych na trudniejsze serwery czy wgl na mu ?

Też się zastanawiam:) Ale po mimo małej ilości online się nie poddamy! :) Już pracujemy nad dodatkowymi serverami, może to przyciągnie więcej graczy:)

A puki co życzę miłej gry! :)

mam problem . w grze co parę minut dostaje disconecta w czym tkwi problem ?

U mnie wszystko w porządku :)

zrobcie dobry high exp to beda ludzie na takich juz malo kto gra, to nie te czasy

Opublikowano

Proponuje exp 2500

A ja proponuje zamknąć interes :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...