Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GameFreedomMu l exp 2500x l drop 30% l No Donate l Testy 2.04 godzina 19:30 l Start 10.04 godzina 18:00

MrZorro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak: 50 Online czy 300 lagów nie będzie. Mamy bardzo dobrą maszynę z dobrym łączem co daje nam gwarancje płynnej gry!:) Co do dropu kamieni to na testach drop jak i exp jest podniesiony, pralka będzie poprawiona, a dusze będą dropić w icku tak jak cresty i piórka.

GameFreedom Exp:40 Drop:30

www.gamefreedommu.com

Zapraszamy!

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak serwer zapowiada sie wspaniale , co prawda nie jest jeszcze idealny trzeba ustawic drop scrollow dla sm-ow do tego wywalic z lorenci z mobkow kriss+skill lub + luck bo to chyba jest jakich mały glitch i potionki SD ktore dropia rowniez z mobkow w lorce ,  ustawic spot w lt3 albo kilka ich przynajmniej no chyba ze jest takie zalozenia ze nie ma byc tam spotow :D co wiecej , czy sumka bedzie aktywna w grze ?  czy bedzie totalnie wylaczaczona jak było to na starym freedomie ?  Oczywiscie trzeba podkrecic goldy do maxiumum zeby kazdy item był na wage złota (starsi gracze napewno wiedza o czym mowie) ze jak sie mialo GD +L+DD item to była to fortuna :D (taki przykład) hmm jak narazie wiecej niedopracowan nie wyszukalem :D Nie wiem jak nightmar i inne eventy z mu online : )

Opublikowano

Pograłem 3-4h godziny, wbiłem chyba 4rr i napiszę, że wstępnie serwer mi się bardzo podoba. Rzecz na którą bardzo zwracam uwagę to płynność rozgrywki i tutaj nie uświadczyłem najmniejszych lagów, ale fakt, że byłem na serwerze tylko z jednym kolegą, więc nie wiem jak to będzie wyglądało jak będzie 50+ osób, albo więcej. Drop kamyków bardzo mały, ale to mi odpowiada. Za ten czas złapałem (na arenie) 3-4 Joce, 3 soule, 1 blessa.. i zero chaosów i rozumiem, że drop tych ostatnich jest mocno obniżony i będą one "główną walutą"?. Pralkę myślę, żeby zwiększyć to na +13 do tych chociażby 30%, bo 20% to jednak trochę ekstremalnie brzmi. W Lt3 zauważyłem, że lecą końskie dusze... chyba powinno to zostać poprawione, bo w skali innych ustawień wygląda to trochę dziwnie. Arena i mobki w klatkach fajnie dobrane i dopasowane do tego na jakim obecnie poziomie się znajdujemy. Tzn. czujemy, że np. do klatki obok dopiero będziemy mogli zaglądnąć za kolejne 2 rr, a do innej po jeszcze lepszy exp za kolejne 2 itd. Ogólnie czekam na start serwera i będę jeszcze go doglądał i sprawdzał w między czasie.

Drop mniej więcej zostanie taki jaki jest . Zgadza się chaosy będą walutą lekko może drop podniesiemy . Hmm co do pralki .. trzeba porobić jeszcze testy na niej i dopiero podjąć ostateczną decyzje . Jeśli chodzi o dusze to zostaną dodane na icarusie :)

Powiem tak serwer zapowiada sie wspaniale , co prawda nie jest jeszcze idealny trzeba ustawic drop scrollow dla sm-ow do tego wywalic z lorenci z mobkow kriss+skill lub + luck bo to chyba jest jakich mały glitch i potionki SD ktore dropia rowniez z mobkow w lorce ,  ustawic spot w lt3 albo kilka ich przynajmniej no chyba ze jest takie zalozenia ze nie ma byc tam spotow :D co wiecej , czy sumka bedzie aktywna w grze ?  czy bedzie totalnie wylaczaczona jak było to na starym freedomie ?  Oczywiscie trzeba podkrecic goldy do maxiumum zeby kazdy item był na wage złota (starsi gracze napewno wiedza o czym mowie) ze jak sie mialo GD +L+DD item to była to fortuna :D (taki przykład) hmm jak narazie wiecej niedopracowan nie wyszukalem :D Nie wiem jak nightmar i inne eventy z mu online : )

Scroole będą ustawione spokojnie :) . Spot na it3 bedzie skladal sie z max 5-6 mobow . Sumki nie będzie . Goldy zostaną podkręcone 

Opublikowano

Poszukujemy osoby która zajmie się budową i prowadzeniem Forum Servera GameFreedom!

Do osoby która będzie zainteresowana będą należały następujące obowiązki:

-Bycie aktywnym na forum

-Osoba taka musi być odpowiedzialna i kompetentna

-Pełna kultura wypowiedzi na forum

-Odpowiedzi na pytania Graczy dotyczące tylko i wyłącznie Forum oraz Gry

Proszę nie brać pod uwagę dotychczasowego forum servera! Jeżeli znajdziemy takową osobę jakiej szukamy to od razu będzie wykupiona nowa domena forum!

Wszystkie osoby chętne zapraszam na PW do mnie bądź do MrZorro!

GameFreedom Exp:40 Drop:30

www.gamefreedommu.com

Zapraszamy!

Opublikowano

A jak z publikacja serwera ?

Publikacja zostanie rozesłana na jak największej ilości forum dzień przed dzień dwa przed startem zachęcam również do pomocy przy tej kwestii , będą nagrody :)

Opublikowano

Nie zapomnijcie o publikacji na ragezone bo.z tego większość zagranicznych graczy wbija . Można chyba w dzień startu publikacje tam dac zeby nie została usunięta

Opublikowano

Nie zapomnijcie o publikacji na ragezone bo.z tego większość zagranicznych graczy wbija . Można chyba w dzień startu publikacje tam dac zeby nie została usunięta

Wiemy :)

Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja mam taki problem ale nie moge clienta pobrac 

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...