Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam administracji, grafika, reklamatora i webmaster'a

Yogi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników tego forum. Dzisiaj z wielką chęcią chciałem wystawić ogłoszenie w którym chciałem napisać konkretnie jakich osób potrzebuje do swojego serwera.

Krótka historia o mojej osobie a następnie przejdziemy do sedna sprawy :

Zacznijmy może od początku gdzie czasu projektu zaczynały się jakieś 10 lat temu a dokładnie 2001 roku i moja zabawa zaczęła się od TeamSpeak 2 na darmowej licencji 1000 slotowym. Dużo osób będzie kojarzyło mnie z wielu serwerów TS2 i TS3 pod różnymi nazwami takimi jak "CyCu" lub "Colin" gdzie miałem jedne za czasów TS2 największe serwery tamtych lat, ale niestety z powodu braku sponsora ( w tamtych latach rzadko kogo było stać na serwer dedykowany) projekty upadały śmiercią naturalną lub po prostu miałem szkołę, egzaminy itp no i niestety nie miał kto tego dopilnować odpowiednio.

Teraz mam trochę więcej czasu, nie jest zależny od sponsorów i chciałbym stworzyć coś podobnego jak wcześniej, a nawet coś lepszego.

Wracając do tematu rekrutacji potrzebuje kilku osób do mojego serwera które napiszę poniżej.

• Administracja: 2
  • Grafik: 1
  • Reklamator: 1
  • Webmastera: 0

Więcej informacji na temat mojego serwera i rekrutacji do mojego projektu każda osoba otrzyma po skontaktowaniu się z mną. Początek rekrutacji zacznie się na komunikatorze gg, a następnie kiedy dana osoba mi się spodoba zaproszę ją na rozmowę na TS.

Kontakt do mnie możecie znaleść w moim profilu oraz ogłaszać się tutaj w temacie. 

Aktualizacja zapotrzebowania i postępy w zakończeniu projektu na dzień 04.04.2016.

Osoby potrzebne do współpracy: 

• Administracja : 0
  • Grafik : 1
  • Reklamator : 0
  • WebMaster: 0 

Aktualne statystyki związane z postępem z serwerem:

Rangi:

• Administracja: 99%
  • Użytkowe: 95%
  • 4FUN: 95%

Planowe otwarcie serwera jest o godz. 19.00 w dniu 10.04.2016 (Niedziela)

UWAGA ! Otwarcie może ulec zmianie ale wszyscy użytkownicy zostaną o tym poinformowani.

Z poważaniem Marcin "CyCu".

Opublikowano

Czy serwer już jest czy trzeba go postawić od zera?

Tak jak napisał kolega wyżej :

1. Serwer jest online:

• Został uruchomiony 20 marca.
  • Uptime wynosi teraz 2 dni.

2. Wygląd oraz kanały został już utworzone

• Wszystkie niezbędne kanały do funkcjonowania serwera są już zrobione.
  • Wygląd całego serwera jest skończony.

3. Bot został uruchomiony, skonfigurowany w 85% gdyż reszta jest to kosmetyka.

4. Rangi:

• Administracyjne - 90%
  • Użytkowe - 80%
  • 4Fun - 80%

WIęcej informacji będę podawać w tym temacie.

Opublikowano

Jestem chętny na administratora (byłem i jestem adminem 2 serwerów publicznych TS3 jeden 100 slotów drugi 512 oraz jednego prywatnego), jak by co to GG podam na pw.

Opublikowano

Nie polecam współpracować z @Yogi

-Nie można się z nim skontaktować chyba że nie masz życia i siedzisz przy komputerze 24h/7.

-Daje losowym osobą bardzo wysokie uprawnienia.

-Za dużo wymaga.

-Zwolni połowę ekipy po tygodniu lub nawet wcześniej.

Opublikowano

-Nie można się z nim skontaktować chyba że nie masz życia i siedzisz przy komputerze 24h/7.

-Za dużo wymaga.

Jestem, ale niestety nie byłeś zadowolony z tego stanowiska które zainteresowałem. Dałem Ci QA na ts-ie i po 3 godz nie było żadnego efektu na serwerze. Jest nowa osoba która zajmuje się permision i w ciągu 3 godz ogarnęła mi wszystkie rangi Administracyjne w połowie. W dzisiejszych czasach czas to pieniądz którego Ty oczywiście nie masz.

Opublikowano

-Za dużo wymaga.

Jestem, ale niestety nie byłeś zadowolony z tego stanowiska które zainteresowałem. Dałem Ci QA na ts-ie i po 3 godz nie było żadnego efektu na serwerze. Jest nowa osoba która zajmuje się permision i w ciągu 3 godz ogarnęła mi wszystkie rangi Administracyjne w połowie. W dzisiejszych czasach czas to pieniądz którego Ty oczywiście nie masz.

Jakoś przez 3 dni w godzinach popołudniowych nie mogłem się do ciebie dobić w żaden sposób 

"

18:13

Yogi

Niema mnie w domu za jakieś 30 min będę

18:15

Ja

ok

20:24

jesteś już w domu ?

"

Na górze rozmowa miałeś być za 30 minut a napisałeś dopiero o 23.

Opublikowano

Aktualizacja zapotrzebowania i postępy w zakończeniu projektu na dzień 01.04.2016.

• Administracja : 1
  • Reklamator : 1

Rangi:

• Administracja: 95%
  • Użytkowe: 90%
  • 4FUN: 90%

UWAGA ! Otwarcie może ulec zmianie ale wszyscy użytkownicy zostaną o tym poinformowani.

Opublikowano

Aktualizacja zapotrzebowania i postępy w zakończeniu projektu na dzień 04.04.2016.

• Administracja : 0
  • Reklamator : 0

Rangi:

• Administracja: 99%
  • Użytkowe: 95%
  • 4FUN: 95%

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...