Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wybór Królestwa - Lineya2.eu

Lineya2.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No no " wybór królestwa " czegoś takiego w metinie jeszcze nie było. Dobrze że pokazaliście to w tym dziale.

Dziękujemy, ss ma ukazać jak wybor krolestwa bedzie wyglądał na serwerze MPCforum2.eu, nie rozumiem zatem idei Twojej wypowiedzi.

J9YnFQE.png

Opublikowano

Bardzo fajna grafika.

Nazwy królestw zostają stare, bo barwy się nie zmieniły?

Tak, nazwy królestw zostają te same, wolimy nawiązać do klasyki lecz jeżeli coś się zmieni z pewnością zostaniecie poinformowani ;)

Gdyby wszystko w jednym odcieniu było :)

Odcienie różnią się w zależności od koloru flagi królestwa ;)

J9YnFQE.png

Opublikowano

No dosyć łanie wygląda, ale mam nadzieje że nie zmieniliście nazw królestw.

Królestwa zostaja takie jakie są standardowo, wolimy zostac przy klasyku :)

J9YnFQE.png

Opublikowano

Po kij robić x tematy z interfejsem logowania, wyboru krolestwa, postaci i tworzenia postaci?

Bo tak nam się podoba ;) dziekujemy za refresh :)

Bo macie biedną reklamę i próbujecie zwrócić na siebie uwagę ilością, a nie jakością. ;)

Widze ze @daimao. wrócił do roboty przy swoim serwerze i automatycznie zaczal sie wpierniczac innym w tematy zeby spamic tym logiem swojego chujowego serwera

A tak z ciekawosci daimao thorin sie tez wypierdoli sam na starcie z teamu serwera jak to bylo na nestiumie?

Opublikowano

Po kij robić x tematy z interfejsem logowania, wyboru krolestwa, postaci i tworzenia postaci?

Bo macie biedną reklamę i próbujecie zwrócić na siebie uwagę ilością, a nie jakością. ;)

Dziękujemy bardzo, Ty wiesz najlepiej jak wygląda nasza reklama :) Podejrzewam że nie widziałeś takiego pieniądza na oczy. Pozdrawiam :)

277e5afe13af74ba670780384976f678.png

J9YnFQE.png

Opublikowano

Widze ze @daimao. wrócił do roboty przy swoim serwerze i automatycznie zaczal sie wpierniczac innym w tematy zeby spamic tym logiem swojego chujowego serwera

A tak z ciekawosci daimao thorin sie tez wypierdoli sam na starcie z teamu serwera jak to bylo na nestiumie?

A skąd masz informacje, że zaprzestałem prac na serwerze? Gówno wiesz na czym polega moja praca przy Gantii, więc nie otwieraj japy bo masz krzywe zeby. Tak wypierdoli się. A Ty ile razy wypierdoliłeś się na swojej kupie? 

Wasze logo jest za to takie śliczne, oryginale i tanie.  :yay:

Dziękujemy bardzo, Ty wiesz najlepiej jak wygląda nasza reklama :) Podejrzewam że nie widziałeś takiego pieniądza na oczy. Pozdrawiam :)

Nie wiesz jaki mam portfel.  B) 

Spójrz na datę dodanych przez nas tematów, a potem na waszą datę. U nas zostało zawarte wszystko w jednym temacie, a wy musieliście rozbijać swoje gówno na kilka części. Powód rozbicia już napisałem.   ;)

Wolę swój czas zagospodarować w lepszy sposób niż odpisywać wam na waszą biedną spuściznę, próbując wytłumaczyć głupotę przez wam popełnianą. 

Kizior: 

9817214364630481118302.png

Opublikowano

A skąd masz informacje, że zaprzestałem prac na serwerze? Gówno wiesz na czym polega moja praca przy Gantii, więc nie otwieraj japy bo masz krzywe zeby. Tak wypierdoli się. A Ty ile razy wypierdoliłeś się na swojej kupie? 

Wasze logo jest za to takie śliczne, oryginale i tanie.  :yay:

Nie wiesz jaki mam portfel.  B) 

Spójrz na datę dodanych przez nas tematów, a potem na waszą datę. U nas zostało zawarte wszystko w jednym temacie, a wy musieliście rozbijać swoje gówno na kilka części. Powód rozbicia już napisałem.   ;)

Wolę swój czas zagospodarować w lepszy sposób niż odpisywać wam na waszą biedną spuściznę, próbując wytłumaczyć głupotę przez wam popełnianą. 

Kizior: 

Dzięki jednak śmiało moge powiedzieć że opinia Twojej osoby lata mi koło c#&@#! ;) Pozdrawiam :)

J9YnFQE.png

Opublikowano

Dopracowane, +

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

z tego co wiedze to serwer bd mega fajny polecam :)

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Zauważyłem, że większość serwerów które mają 'bajeczną' grafikę są szybko zamykane, zobaczymy co będzie z tym.

Prezentuje się bardzo ładnie ;D

2i6eukk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...