Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprzedać coinsy z double?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 100k coinsów na double i chciałbym sprzedać za prawdziwe pieniądze. Co polecacie ? Wystawić coinsy na allegro czy wypłacic skina i sprzedać na opskins ? Jeżeli tak to jaki skin sie szybko sprzeda ?

Opublikowano

Na allegro dość dobrze schodzą jeżeli sprzedajesz po dobrej cenie.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Klucze polecam wypłacać w godzinach 7-8 rano czasu polskiego.

Dodatkowo wiele osób zajmuje się skupowaniem coinsów z ruletek oczywiście wyjdzie Ci to gorzej niż na allegro.

Odpowiednią kwotą za jaką Ci zejdzie myślę, że jest 330-350zł, upewnij się wcześniej czy masz możliwość przesyłania coinsów na double bo potem może być burdel gdy ktoś kupi coinsy a Ty nie będziesz mógł mu wysłać :)

Ogólnie najlepiej Ci na tym wyjdzie aby dobić do równego rachunku 100k+ i wypłacisz za wszystkie coinsy klucze, wtedy zarobisz więcej niż na zwykłej sprzedaży na allegro.

Jest jeszcze jeden sposób, otóż możesz wypłacić klucze, a następnie tradeować do ciekawego noża, który Ci szybko zejdzie, pamiętaj że jest to 75% ceny jego jeżeli płacisz w kluczach np. Wildfire/Chrome. Możesz także pójść na blef i znaleźć potencjalnego klienta, który jest zaciekawiony nożem za Twój budżet, wtedy starasz się klucze zamienić na nóż i wystawiasz na allegro, a następnie cieszysz się z zarobionych pieniędzy. 

Osobiście sprzedaję sam coinsy na double, lecz mam opinię dobrą oraz wszystko mogę podpisać na dowody przy wymianie, po prostu osoba zainteresowana przesyła mi przelewem pieniądze bo wtedy najlepiej, a gdy mi dojdzie automatycznie wysylam mu coinsy. Lepiej bo wiadomo czego nie trzeba odprowadzać. Lecz dużo osób kupuje coinsy na allegro normalnie, a jeżeli nie zejdzie Ci jednorazowo 100k to napewno zejdzie Ci 1k w dużej ilości.

Jeżeli czegoś nie rozumiesz i chcesz dalszych wskazówek, poniżej masz mój steam - zapraszam!

Pozdrawiam i życzę powodzenia w sprzedaży! 

Opublikowano

Nie kupuj żadnych noży jak ci up pisze.

Albo wystaw 100 paczek po 1k na allegro albo klucze i też na allegro. Na pewno szybciej zejdzie niż inne skiny.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Napisałem o nożach jako ostatnia opcja, nie widzę problemu w sprzedaży noża, napisałem także opcję z klientem który jest zaciekawiony nożem za cenę 100euro +/- wtedy zamieniasz poprostu klucze na skina i mu sprzedajesz. Więcej zyskasz na nożu niż na kluczach, kluczami za 100euro zamienisz się za nóż 120e jeżeli dobrze poszukasz, co prawda nie jest to łatwe no ale podałem powyżej także inne opcje, bardziej proste. Co do 100paczek 1k coins także pisałem u mnie w poście, jest to dobra metoda :)

Opublikowano

Dobra troche mnie poniosła i tymi 100k wjechał i wygrałem,byłem w takim szoku,że wjechałem za 190k i siadło,wiec z 100k mam 390k i mam pytanie co do sprzedaży.

Sellam na allegro coinsy i wysyłać coinsy od razu jak ktoś kupi czy dopiero kiedy kasa dojdzie ?

Pierwszys raz coś sellam na allegro jak to wygląda ? Gośc kupi i wyświetla,że kupił i zapłacił czy coś ?

Opublikowano

Dostajesz wtedy info na maila, że ktoś kupił coś od ciebie, potem, że wybrał opcję wysyłki, a potem, że kasa została wpłacona.

Za każdą sprzedaż na allegro, strona pobiera % prowizji, więc będziesz musiał jeszcze opłacać prowizję.

Kasę dostajesz na PayU, potem wypłata na konto bankowe ;) Po wypłacie możesz już opłacić prowizję

4770714280454741315510.png
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...