Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PL] Artemida Mu 100x - Otwarte testy , zapowiedź.

ArtemidaMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .
Chciał bym was zaprosić na serwer Artemida Mu , nie jest to mój pierwszy serwer , a nawet jest to druga Artemida :) Pierwsza edycja była   ustawiona na większych ratach (exp drop etc) działała beż żadnego offu przez prawie 4 miesiace , tym razem chciał bym aby gra nie toczyła się w trybie Exp-GR-Item-Exp-GR-Item.

Tak powstała myśl na Artemide 100x  :)

Nie będzie tutaj grand resu dzięki czemu nie będziemy ograniczeni tylko do expa.
Itemy wszelkiego rodzaju tylko z dropu.
Dostęp do itemów tylko dragon exe i odpowiedników nie bedzie bardzo trudny.
Itemy typu DP-GreatDragon  będzie już cięzej zdobyć
Itemy typu 380 i socket będą ciężkie do zdobycia.

Bossy z których będziemy dropić te itemy będą odpowiednio silne do wymagań wyżej.

Mniejszy drop kamieni sprawi że itemy z wypadajek na początku będą w handlu :)

ArtemidaMu.Eu

EXP
Exp: 100xp | Vip +25%
Exp Party : od 103 do 119 % expa !!
Extra exp na  eventach typu BC , CC.

MONSTER
115 % HP
Spoty na każdej mapie.

RESET
400lvl - 250/300 punktów za rr.
Max 200rr

DROP

Items like max Legendary , dragon etc.-  Golden Mobs - Low Power !!
Items like Great Dragon , Dark Soul etc .  - Kanturu Event Boss - Medium Power !!
Items ancients  - Kundun and  LoT Boss - Medium Power !!
Items 380 Venom , DK etc . - Medusa Boss - Strong Power !!
Socket Items  Hades , Brave etc - Selupan - Strong Power!!

KAMIENIE I PRALKA
Luck + 25%
VIP+ 5%
Soul - 60
Life 70
+10 = 90%
+11 = 80 %
+12 = 70 %
+13 = 60%
+14 = 50%
+15 = 40 %

INNE
Elf Buffer 220lvl | Vip 240lvl
Level tworzenia postaci - MG-220 DL-250 RF-150

Otwarte testu ruszą w przeciągu 24-48 godzin

Zapraszam do dyskusji , propozycji na temat serwera
;)

2748614472756671449386.gif

Opublikowano

Kiedyś tam grałem tylko na większym expie było mnie więcej 20-30 Online :)

Chodzi Ci o koniec edycji high expu , czyli ostatnie 2tygodniu :)

Nie ma co porównywać edycji z edycja , z tamtej edycji będziemy mieć stabilność :) A reszta jest całkiem inna

Opublikowano

mam nadzieje ze vip dopiero ruszy przynajmniej tydzien po starcie serwera.

Przez 72h nie będzie można aktywować statusu vip , będzie on dostępny na tym samym sub-serwerze.

Zastanawiam się jeszcze by zniwelować % expa do 20 dla konta vip.

Opublikowano

jak dla mnie lala fajne ustawionka tylko mam parę dziwnych zjawisk xD 

1. Lt6 dropneła mi dusza kruka :P 

2. nie jestem wstanie wydropic ani evila ani ts (dropilem l1 l2 l3 i do lt4 poszedlem nawet ) i pierdoły leciały 

3. Nie wiem czy to jest zamysl administracji czy to bug ale zadna bron nie ma skila w sklepie (elf/dk itp ) (skila mam na mysli w broni :P) 

4. Jaki jest sens ustawiac hp poty po 30 czy tam 90 jak i tak sie sumuja do 255 :) 

Oraz mam 2 pytanka :) do AT i prosił bym o wypodzieć tylko AT :) dziekuję 

1. Jak tutaj z balansem postaci ?? takie zapytanie 

2. Jak tutaj z soketami działaja  nie działaja i czy itemy soketowe sa exe czy nie exe i jakie seedy bd maxymalne i jak to sie rozkłada np na max hp czy tam dd ref lub co kolwiek ( jakis przykład )

Opublikowano

jak dla mnie lala fajne ustawionka tylko mam parę dziwnych zjawisk xD

1. Lt6 dropneła mi dusza kruka :P 

2. nie jestem wstanie wydropic ani evila ani ts (dropilem l1 l2 l3 i do lt4 poszedlem nawet ) i pierdoły leciały 

3. Nie wiem czy to jest zamysl administracji czy to bug ale zadna bron nie ma skila w sklepie (elf/dk itp ) (skila mam na mysli w broni :P) 

4. Jaki jest sens ustawiac hp poty po 30 czy tam 90 jak i tak sie sumuja do 255 :)

Oraz mam 2 pytanka :) do AT i prosił bym o wypodzieć tylko AT :) dziekuję 

1. Jak tutaj z balansem postaci ?? takie zapytanie 

2. Jak tutaj z soketami działaja  nie działaja i czy itemy soketowe sa exe czy nie exe i jakie seedy bd maxymalne i jak to sie rozkłada np na max hp czy tam dd ref lub co kolwiek ( jakis przykład )

Dzięki za informacje ! :)

1. Podniosę level mobow do dropu tych itemow

2. Co do ES na pewno go znajdziesz w lt3 , ts od lt1 .

3. Sklepy dziś przed pracą poprawiałem , a teraz je będę kończyć :)

4. No w sumie racja :) Damy albo po 255 lub będą one bardzo drogie :)

@@

1. Jest balans

2. Działają oczywiście , zastanawiam się jeszcze czy pozwolić na SOC+Exe , co wy na to ? :)

Opublikowano

Ja już to przetestowałem na wielu serwerach i powiem Ci tak :)

po 1. Proponuje nie exe sockety drop (relick ) ponieważ nie exe +15+5 soketów bd moim zdaniem lepsze od exe +380 max 2,3 opcje :) albo nawet 4 bo w exe szybciej sie uzbroisz niz  nie exe sokety :) + mozliwośc kombinacji w secie :P 

2. Seedy raczej zostawiam tobie do wyboru :P 

3. Co masz na myśli przez balans postaci ? Np taki MG zdejmie DL albo BK ? albo cos takiego ? np Elf nastuka SM BK wiem ze ciezko o balans na razie tylko na 1 serwie widzialem balans :P wiec co masz na mysli ze jest balans :)

4.Proponuje 255 ale droższe mniejsze te 100 czy coś w ten desen możesz włożyć by ludzie mieli możlwiość kupienia szybciej potów :P Ci nowi i low rr jak nie bd mieli kapusty :)

5.Exe sockety (w sensie set ) + sokety wbite bd zbyt OP bo wyobraz sobie tak wbitych 5 soketów do exe soketowego setu np z L dd hp albo nawet Dd i jescze dobity zloty DD. Tylko w tym wypadku musisz zblokowac dodawanie zlotych opcji do nie exe setow :)

No i to fakt ale jest tylko moim zdaniem powinno się zrobić jeszcze tydzień testów :) bo mi się wydaje że jeszcze trzeba by troche to potestować :P 

ps. jesli chodzi jak niżej napisał kolega to 250 pkt SM/MG/RF/ELF/BK/SUM a 300 DL czy jak to widzisz? 

Opublikowano

ArtemidaMU do kiedy testy? start przewidziany na 09.04 ?

RESET

400lvl - 250/300 punktów za rr. -  nie zbyt agresywnie? do tego monster HP 115%? 

Tak start przewidujemy tak jak mowi strona , czyli 09.04 20:00

Co do statów już któraś osoba nam podpowiada że zbyt hardcore ,  chyba bedzie 400/450

Opublikowano

RESET

400lvl - 250/300 punktów za rr. -  nie zbyt agresywnie? do tego monster HP 115%? 

Co do statów już któraś osoba nam podpowiada że zbyt hardcore ,  chyba bedzie 400/450

Zdecydowanie podnieście staty za resa, wiem, że gra ma być długo terminowa i w ogóle, ale mało kto będzie chciał przechodzić męczarnie  na takich ratach by naciepac full staty.  600/650 brzmi nieźle, proszę rozważyć.

Opublikowano

RESET

Zdecydowanie podnieście staty za resa, wiem, że gra ma być długo terminowa i w ogóle, ale mało kto będzie chciał przechodzić męczarnie  na takich ratach by naciepac full staty.  600/650 brzmi nieźle, proszę rozważyć.

600 650 zdecydowanie za duzo

Zdecydowanie powinno byc 300 350 lub 350 400 

bo 400 450 jak i 600 650 to za duzo zbyt szybko rr by sie biło i za szybko staty by do gory szly.. 

Opublikowano

600 700 serwer upadnie w chwile bo ludzie jak kupia vipa w chwile fo bd mieli... i 0 przyjemnosci z dropa i expa ja jestem za 1 opcja 2 to jest i tak za duza ;) 

600 700 serwer upadnie w chwile bo ludzie jak kupia vipa w chwile fo bd mieli... i 0 przyjemnosci z dropa i expa ja jestem za 1 opcja 2 to jest i tak za duza ;) 

Opublikowano

Jak na razie nikt nie wybiera opcji 600 tak że spokojnie :)

Zacięta walka w ankiecie między 250 a 400 ;D  Na razie idą łep w łep :)

Zachęcam do głosowania

Opublikowano

Co raz bliżej startu :)

Wszelkie problemy , pytania , spostrzeżenia proszę kierować na forum serwera lub gg 9111121.

jak również i tu :D

Zachęcam do wypowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...