Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt csgodouble

TheEvevrybady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam

Widziałem na YT pewien skrypt który podobno ma pokazywać 3 sekundy przed losowaniem liczbę która wypadnie na czacie.

Z tego co zobaczyłem widnieje tam

"|76561198247297162|01|www|8080|Rolling|betconfirm|abs|csgodouble|todongers|confirmed|Bet|999|in|jQuery|parse|easing|preroll|Confirming|inprog|first|

linear|undefined|requestAnimationFrame|settings_sounds|samount|wait|bets|progress|won|0px|fn|500|extend|tone|hello|background|Predicted|number|px|step|Owner|Are|wish|1

|settings_confirm|"   Cały skrypt na ss. Po 2 zmianach (steam id oraz wysyłania punktów z 10000 na 1) pokazuje liczbę niestety w tym samym czasie kiedy następuje losowanie liczby natomiast na filmie było pokazane ,że to działa.

Opublikowano

Przecież ten kod zakodowany jest w evalu, rozkoduj go i wróć.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...