Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić windę na DT

alelaska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Wejdź do DT.
2. Poczekaj aż ktoś ubije metka na 1 piętrze .
3. W czasie logowania na 2 piętra , naciśnij przycisk esc ( escape ) i wyloguje nas do wyboru serwerów.
4. Najlepiej się z kimś komunikować kto jest w tym DT z którego wyszliśmy i wbić pod koniec pieczęci.
5. Zaloguje nas na puste piętro ale gdy oni skończą pieczęcie będziemy przeniesieni do kowala.

To Tyle, poradnik był bardzo krótki.

Kliknij Lubię To! 

/niereg. sygna

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ja wiem czy się przyda no ale zawsze coś. Ten kto grał na pl'u z pewnością ten sposób zna ;d

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Przydatne na PL'a. Ale nawet spoko poradnik :)

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobry trick używany kilka lat temu każdy go zna, a nowych graczy metina raczej nie ma, może znikome ilości, ale komuś się może przyda

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...