Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial]Wkurzają Cie Ludzie Handl. Na Allegro? Zhackuj Im Konta.

Kronk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Za swoich czasów b.denerwowała mnie działalność metińczyków na allegro.

A więc uwieeelbiałem im ukradać konta.

Robiłem to na 2 sposoby które wam teraz wytłumacze ;

Pierwszy Sposób:

1.Wchodzimy na Allegro.pl

2 a).W oknie wyszukiwania wybieramy adres poczty e-mail(interia, o2 , gmail)

NP.

http://allegro.pl/listing.php/search?string=o2&description=1&category=55133&country=1

b )Szukamy wymarzone konto , a potem przez gg prosimy , aby właściciel konta podał nam adres email.

3.Próbujemy odgadnąć podpowiedź.

Często trafiają się takie jak " Jak mam na imię" "Ile mam lat" "Data moich urodzin"

Co wtedy robimy ?

Aby mieć szczegółowe dane pobieramy GG 10 , następnie na kontakt ofiary bierzemy Edytuj konto i Pobierz dane.

Dzięki temu mamy szczegółowe dane osobowe :)

4.Jeżeli mamy już dostęp do e-maila , zmieniamy e-maile kont , usuwamy te wiadomości i zostawiamy e-mail w spokoju:)

5.Cieszymy zdobyczą

Drugi sposób:

1.Wchodzimy na Allegro.pl

2 a).W oknie wyszukiwania wybieramy adres poczty e-mail(interia, o2 , gmail)

NP.

http://allegro.pl/listing.php/search?string=o2&description=1&category=55133&country=1

B)Szukamy wymarzone konto , a potem przez gg prosimy , aby właściciel konta podał nam adres email.

3.Wchodzimy na :

http://pl.mmogame.com

4.Zakładamy konto na mail ofiary i czekamy aż akceptuję

5.Jeżeli akceptuję mamy konta :)

To tyle.

Pomogłem zostaw +.

Opublikowano

Niestety na o2.pl jedyny możliwy sposób na przypomnienie hasła to wysłanie SMS z numeru który podałeś przy rejestracji emailu więc nic z tego ;/

reflink

Gość Sanuyem
Opublikowano

Na większości serwisów tak samo. Na pewno interia.pl oraz o ile dobrze pamiętam wp.pl, ale nie jestem pewien.

Opublikowano

Specjalnie zobaczyłem ;)

Poszukałem i znalazłem kilka o2 i kilka wp, na o2 odrazu numer, a na wp wpisywałem datę urodzenia (bo akurat takie było pytanie) i dupa ;) ale chęci i zamysł dobry (a co do konta na mmogame to noobki ciagle to kazdemu wysylaja, nawet na allegro chodzą)

Opublikowano

Na o2 , są także normalne pytania , ale trzeba podac rocznik.

Na onecie zwykłe pytania , proste do odgadnięcia.

Na interii często trudne "Co lubisz jeść na kolację ? " , ale także zdarzają się i prostsze np. "Moje imie to ?"

Na gmail , czesto trzeba czekac 24h , ale czasami trafiają się typu "Moja ulubiona marka samochody"

Na wp.pl jest najciężej . Od czasu do czasu tylko jest pytanie "Moja data urodzenia" , ale najczęściej są to b.trudne pytania.

Opublikowano

Usuncie te tematy bo bedzie po... juz tak pisali i nikt nie akceptowal itp

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Gość Sanuyem
Opublikowano

Próbował ktoś z gmailem?

Co do wp.pl ... w danych osobowych naszej ofiary na gg, powinna byc data urodzenia, więc nie jest to jakoś specjalnie duzy problem ;)

Opublikowano

wiekszosc ludzi przed zakupem konta ci nie poda swojego adresu mailowego bo po co? ; p ktos kto ma chodz troche rozumu odrazu skapuje sie ze to jakis przekret

To trzeba zamanipulować i poda meila :)

Opublikowano

udało sie go hacknąć ;p

Chyba z pół godziny daty urodzenia po kolei jechałem ale sie udało ;d

fux że miał postać na swoim e mailu nie innym ;x

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Opublikowano

Nie polecam tego. Jak ktoś to zgłosi na policję (znam taki przypadek) to ciekawie nie będzie. Bynajmniej nie chodzi mi o konto w grze ale o e-mail.

@edit

Dlatego , usuwamy wiadomość ze zmianamy e-mailu kont ( tak aby nie mógł anulować), a gościu odzyska e-mali , patrzy a konta znikły :)

Fakt, ale skapnie się, że ktoś mu pasy do e-maila zmienił. Na upartego i tak mogą nas dopaść ;]

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Na interia.pl nie zawsze trzeba pytanie. Może być alternatywny adres e-mail i wtedy możesz nachuchać. W dodatku i tak ktoś co ma iq 100+ skapnie się, że to przekręt.

Opublikowano

Nie polecam tego. Jak ktoś to zgłosi na policję (znam taki przypadek) to ciekawie nie będzie. Bynajmniej nie chodzi mi o konto w grze ale o e-mail.

Dlatego , usuwamy wiadomość ze zmianamy e-mailu kont ( tak aby nie mógł anulować), a gościu odzyska e-mali , patrzy a konta znikły :)

Opublikowano

Kronk lepiej by bylo gdybys w 2 sposobie napisal ze

dostajemy sie na konto ofiary przez mmogame i wykorzystujemy bug na maila :) wtedy konta nasze i mozemy wyslac haslo na naszego maila :)

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Ja tego nie polecam... Bo to jest takie coś : gościu wystawia aukcje z postacią. Nie spodziewa się że ktoś mu tą postać za aukcji ukradnie. A potem jak ktoś kupi postać i przeleje pieniądze na konto to gościu mówi że sorry ale ukradli mi postać i już masz po całej reputacji :/ I możesz mieć jeszcze kłopoty :/

ohcrapp1.gif
Opublikowano

Popieram upa.

@Topic

Na Gmailu możesz czekać nawet 2 dni i będzie 24 godz bo ciągle zaglądają. na gazeta.pl to samo wiec wiecie.

A jeżeli chodzi o kłopoty to nie gosciu odlewa tą kaskę do kupca i tyle. Zaś dostanie negatywny komentarz.

Polecam kraść te konto powyżej 600zl mało kto je kupuje i łatwe pyt są

Opublikowano

bardzo fajny tut + ale ten 2 to chyba był ode mnie xD

Poszukaj w archiwum kiedy wymyśliłem sposób na MMOGAME :)

I wszystko będzie jasne :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...