Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Muzyka Do Treningu Oraz Jak Wzmocnić Kostki I Piszczele ?

Yuriy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam 2 pytania.

Czy zna ktoś jakieś dobre utwory do treningów ? Żeby mnie nastawiały pozytywnie do trenowania.

Oraz czy zna ktoś dobry sposób oraz skuteczny na wzmocnienie piszczeli oraz kostek?

Za skuteczną pomoc będą 5 i +.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Gość Sanuyem
Opublikowano

...

Zależy co trenujesz..

Swoją drogą muzyka nie powinna mieć jakoś większego znaczenia na to, w jaki sposób wykonujesz "ćwiczenia".

Opublikowano

Trenuje teakwondo.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Gość Sanuyem
Opublikowano

Chicken techno w sam raz : D

A Tak poważnie, to nie ma to znaczenia ;) Uwierz mi. Chociaż czasami lepiej wybrać sobie 'szybsze kawałki'.

Opublikowano

Chodzi mi o jakieś utwory typu bezimienni-walka,3y-sie nie poddawaj,john powell-dragon training lub jakieś podobne ale tak żeby nastawiały mnie pozytywnie do treningu/walki.

Za podanie wykonawcy i nazwy jednego utworu daje +,za 2 daje 2+ itd.

1318801632-U103988.png

Opublikowano

ale widzę że nikt mu nie powiedział jak wzmocnić kostki

Moja metoda jest taka

Napierdalaj codziennie w ścinę aż sobie łapy poranisz to se tak rozbijesz kostki że nic nie bd czuł :) My tak z kumplem z klasy zrobiliśmy i teraz jak się bijemy z kim to jest miodzio takie buły na ryj lecą że szok a nic nie czujemy :P

: P

300 POST - 3 czerwca 2010, 21.58

\

Opublikowano

U mnie na treningach (boksu) leci jakies lekkie techno, albo jakis Linkin Park ;x.

Co do kostek, nie ma pewnego sposobu, ktory dziala na kazdego ;p. Niech Cie ktos wali czyms po nogach albo cos xD, ale bez przesady zeby Ci nie polamal <.<.

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Gość Sanuyem
Opublikowano

Sposob dragona jest "lepsiejszy", chodź bardziej bolesny. Przynajmniej przynosi efekty, dlatego bym go polecił ;)

Opublikowano

Motywację powinieneś mieć w głowie a nie w muzyce :), jak głowa będzie szła z Tobą w parze to do czegoś dojdziesz :).Takie moje skromnie zdanie.

Gość Sanuyem
Opublikowano

Muzyka jednak w jakiś sposób działa na nasz stan emocjonalno-psychiczno-blablabla, także przydaje się ona do treningu. Miej na względzie jednak słowa Sun'a. ;)

Gość Sanuyem
Opublikowano

Polecam też nutę:

Zipera - Patriota

Na mnie działa. ;)

Opublikowano

Thx za pomoc i czekam na dalsze propozycje ;]

Każdy z panów dostał + a nie którzy po więcej.

(jeśli ktoś nie dostał to dam mu jutro bo dziś osiągnąłem limit)

A co do mikey to niby jaki błąd zrobiłem ?? nie napisałem z dużej litery i tyle. Teakwondo już lepiej?

1318801632-U103988.png

Opublikowano

To na wzmocnienie kości i piszczeli najlepsze jest tylko nawalanie po ścianach ta ? a lepiej w owijkach czy bez (rękawic nie toleruję). Od razu mówię że w ściany trochu nawalam od dłuższego czasu więc mam już kości potłuczone itp ;p

1318801632-U103988.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...