Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administrator systemów Unix/Linux / Usługi Metin2 / Usługi WWW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetna robota :)

Sam korzystam z usług alchemika i jestem zadowolony :)

Serdecznie polecam :)

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam praca na najwyższym poziomie dożo czasu poświeca by to wszystko chodziło jak należny i klient był jak najbardziej zadowolony a to się liczy !

bdqPw.gif

Opublikowano

Polecam, szybki kontakt, sklepy sztos mega, lepszych nie znajdziecie :D 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie mogę napisać do ciebie na PW, czego oczekujesz za zabezpieczenie dedyka oraz strony www?

Przecież nie cukierków, są tez inne metody kontaktu

ps. cannzas ty na czarnej liscie jestes

ban.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@alchemik1 bug z kopiowaniem kuponów naprawiony ? Opcja edytuj sklep też ?

Jak tak to polecam ;)

Jakich znowu kuponow? Sklepy sie rozwijaja i jak ktos ci powiedzial ze maja bugi to albo jest idiota albo ma kradzione sklepy za kilka eurosow  :)

ban.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie polecam, podczas prac na serwerze kopiuje pliki

Przykladem serwer moj Silves, nie naprawil a pliki ukradl odpalil s2, na pytanie czemu ukradl powiedzial ze serwer ma potencjal i szkoda go marnowac, szkoda tylko ze to moje pliki byly, procz tego pozyczyl ode mnie 300zl i nie oddal =)

Mial mi tez porobic cos typu jaile na vmware, nie wiem jak to dokladnie bo ja sie nie znam dlatego go zatrudnielem, to tak mi podzielil dedyka zeby kilka serwerow odpalic ze na ani jednym nic nie dzialalo.

Oszust, krętacz, kłamca, i g****o sie zna.

Ostatnio chcialem system skinow i niby mial pomoc po kupnie to wyslal zepsuty a po wplacie pieniedzy nie odpisal juz

AAaaaaaa i jesio ta kulturka

http://screenshot.sh/m1R3KOcyhwvTa

Opublikowano

Przykladem serwer moj Silves, nie naprawil a pliki ukradl odpalil s2, na pytanie czemu ukradl powiedzial ze serwer ma potencjal i szkoda go marnowac, szkoda tylko ze to moje pliki byly, procz tego pozyczyl ode mnie 300zl i nie oddal =)

Mial mi tez porobic cos typu jaile na vmware, nie wiem jak to dokladnie bo ja sie nie znam dlatego go zatrudnielem, to tak mi podzielil dedyka zeby kilka serwerow odpalic ze na ani jednym nic nie dzialalo.

Ostatnio chcialem system skinow i niby mial pomoc po kupnie to wyslal zepsuty a po wplacie pieniedzy nie odpisal juz

Ehh nie ma to jak wyciagac brudy z hajsem z przed 3 lat jak i sprawe serwera ktory zjebales, z twoich plikow co bylo uzyte to nazwa bo reszta to byla kopiuj&wklej. Mam rozumiec ze kastek serwery ci popadaly i dupa boli ze mi tu syfisz? Moze mam ja zaczac wypominac to ile razy ci pomoglem co? :) Kostiumy broni dzialaja bez problemow wiec nie wiem co ty tam tworzyles.

Pokaz date tej rozmowy cebulo

ps. Uwazaj bo takich jak ty tutaj banuja i daja zakazy na publikacje serwerow :)

Deco czemu robisz ludzi w c***a jak Asfena matka ?

Co chcesz dzieciaku? Wracaj kotleta smazyc 

ban.gif

Opublikowano

Ehh nie ma to jak wyciagac brudy z hajsem z przed 3 lat jak i sprawe serwera ktory zjebales, z twoich plikow co bylo uzyte to nazwa bo reszta to byla kopiuj&wklej. Mam rozumiec ze kastek serwery ci popadaly i dupa boli ze mi tu syfisz? Moze mam ja zaczac wypominac to ile razy ci pomoglem co? :) Kostiumy broni dzialaja bez problemow wiec nie wiem co ty tam tworzyles.

Pokaz date tej rozmowy cebulo

ps. Uwazaj bo takich jak ty tutaj banuja i daja zakazy na publikacje serwerow :)

Deco czemu robisz ludzi w c***a jak Asfena matka ?

Co chcesz dzieciaku? Wracaj kotleta smazyc 

Deco może odpiszesz w końcu bo od ponad tygodnia coś cicho, a kasa poszła ponad 2 miesiące temu :> w następnym mija trzeci miesiąc odkąd nie dostałem zleconych rzeczy a nie będę czekał dłużej. nie odpisujesz to pisze tu

Opublikowano

Ogólnie to nie polecam, ze względu na podejście do ludzi(graczy) jak i kultury.

A co do jego zdolności jak technik... Ehh jakoś zbytnio się tym nie interesuje, ale to co robi na pandorze, to jest jakaś padaka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...