Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fix (Source) Wywalanie "ch" przez dodanie NPC do Gildi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak coś się robi to robi się to porządnie.

Kto jak woli.Gdyby Ci nie płacili to też byś nie robił.Sprawa oczywista.

No operacja plastyczna tania nie jest, więc po częsci rozumiem twoją aluzje. Ziomki też drogie ?

CZEŚĆ SPIERDOLINO XXDDDD.Nie pisałeś,że potrzebujesz operacji plastycznej.Jak coś mogę wesprzeć.PW z numerem konta i ile Ci potrzeba to podeślę

@Flourine

Cześć spierdolino. Właśnie nie pisałem.. Nie obrażając Cię - Są ludzie brzydcy.. są i ładni, ale Ty to powinieneś mieć zakaz wstawiania jakichkolwiek zdjęc na facebooka bo to już jest porażka. Pamiętam jak mój komentarz pod Twoim zdjęciem miał więcej + niż Twoje zdjęcie.. ponadto wszędzie jest śmiech z Twojej mordy, a moją mordę widziało już tyle osób, tyle osób ma mojego fb i nigdy nikt się nie zaśmiał z mojej mordy, a z Twojej ciągle leci brechta. Więc zastanów się co piszesz - spierdolno.

// STRACH SIĘ BAĆ - SS OD LAJKA

994741458851576661747.jpeg

Ocenianie ludzi po like na Facebooku - ciekawe życie. Jak już tak ciśniemy z rzeczy udostępnionych na Fb to masz bardzo ciekawe prace graficzne w swoim profilu.

@topic, nie słyszałem nic o czymś takim, ale niezwłocznie dodam do swojego kodu. Swoją drogą, czy problem występuje na innych wersjach jądra gry?

Opublikowano

No operacja plastyczna tania nie jest, więc po częsci rozumiem twoją aluzje. Ziomki też drogie ?
CZEŚĆ SPIERDOLINO XXDDDD.Nie pisałeś,że potrzebujesz operacji plastycznej.Jak coś mogę wesprzeć.PW z numerem konta i ile Ci potrzeba to podeślę
@Flourine

Cześć spierdolino. Właśnie nie pisałem.. Nie obrażając Cię - Są ludzie brzydcy.. są i ładni, ale Ty to powinieneś mieć zakaz wstawiania jakichkolwiek zdjęc na facebooka bo to już jest porażka. Pamiętam jak mój komentarz pod Twoim zdjęciem miał więcej + niż Twoje zdjęcie.. ponadto wszędzie jest śmiech z Twojej mordy, a moją mordę widziało już tyle osób, tyle osób ma mojego fb i nigdy nikt się nie zaśmiał z mojej mordy, a z Twojej ciągle leci brechta. Więc zastanów się co piszesz - spierdolno.

// STRACH SIĘ BAĆ - SS OD LAJKA

994741458851576661747.jpeg

Ocenianie ludzi po like na Facebooku - ciekawe życie. Jak już tak ciśniemy z rzeczy udostępnionych na Fb to masz bardzo ciekawe prace graficzne w swoim profilu.

@topic, nie słyszałem nic o czymś takim, ale niezwłocznie dodam do swojego kodu. Swoją drogą, czy problem występuje na innych wersjach jądra gry?

@#Filip

Nie mam żadnych prac w profilu? <lol2>

A po drugie chyba tego człowieka nie widziałeś, nie będę udostępniał zdjęć bo nie chcę dostać bana, a jeżeli jesteś jego przydupasem to wypierdalaj ; )

// Co do tematu niby dobry fix, a małe zainteresowanie : p

Opublikowano

Skończcie tutaj spamować, już się posypały nagrody. Zaraz pewnie będą kolejne.

Uwielbiam kiedy do tematu wchodzi jakiś modek który myśli że jest kimś i jego groźby coś dają a tak naprawdę każdy na niego leje ciepłym moczem XDDDDDDD

Fix jest z deva i na dodatek jest mega c*****y.. działać może i działa ale ja bym się wstydził coś takiego do kodu dodać.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Swoją drogą, flourajn mnie zapropsował, co to się k***a z tym metinem dzieje :(

Opublikowano

Miałem to już troszkę wcześniej w swoim game.. Szkoda, że to udostępniłeś :) Ale są też plusy dla nowych :)

ty k***a wszystko miales xD

ale od teodora

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

@.imaguś.

Zerze akurat się myslisz bo od Ernesta.. uuu fail ;) Z Teodorem nie trzymam długi czas już ;)

Dlaczego tacy 15 latkowie jak Ty mają dostęp do internetu, k***a mać..

słucham gównie?

15 to ja mialem kilka lat temu, zreszta nie pyskuj bo jestes tylko o rok starszy XDDDDDD

ps. nastepnym razem jak piszesz "0" to spojrz na swoja sygnature i wyciagnij wnioski

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

@.imaguś.

Zerze akurat się myslisz bo od Ernesta.. uuu fail ;) Z Teodorem nie trzymam długi czas już ;)

Dlaczego tacy 15 latkowie jak Ty mają dostęp do internetu, k***a mać..

słucham gównie?

15 to ja mialem kilka lat temu, zreszta nie pyskuj bo jestes tylko o rok starszy XDDDDDD

ps. nastepnym razem jak piszesz "0" to spojrz na swoja sygnature i wyciagnij wnioski

Dziękuje, że zostałem odmłodzony od razu mi lepiej z informacją, że mam 16 lat.

Co do sygnatury no właśnie widzę.. i nikt nie narzeka tylko jakieś zero bez twarzy o nazwie imaguś.

Opublikowano

Usuń Avandie z sygnatury

Opublikowano

Tak swoją drogą, ktoś mi powie kto to ten @"Exo's" i dlaczego ma rangę jakiegoś metinowego weterana i co to k***a jest za ranga? xD

Ranga dla twórców topowych serwerów chyba, ma ją cały team vesterisa i revoriametin i pewnie jeszcze ktos

Opublikowano

Exo to wy szanujcie. ;) Rangę ma cały team Vesteris, Bambus3k oraz RevoriaMetin2. Osoby odpowiedzialne za serwery, które zostały wybrane najlepszymi w kategoriach Easy, Medium, Hard. 

Opublikowano

Exo to wy szanujcie. ;) Rangę ma cały team Vesteris, Bambus3k oraz RevoriaMetin2. Osoby odpowiedzialne za serwery, które zostały wybrane najlepszymi w kategoriach Easy, Medium, Hard. 

No ok ok, ALE CO TO MA K***A WSPÓLNEGO Z WETERANEM? #mpc_logic

Opublikowano

Exo to wy szanujcie. ;)

Z tego co pamiętam to ta k***a mnie obrażała, za co mam go szanować, LOL :v

Czyli ranga za wylizanie odbytu, klasyk xD

Opublikowano

Exo to wy szanujcie. ;)

Jak liżesz odbyty graczom i użytkownikom forum to spoko, ja takich rzeczy nie robię. 

Opublikowano

Exo to wy szanujcie. ;)

Jak liżesz odbyty graczom i użytkownikom forum to spoko, ja takich rzeczy nie robię. 

O ile dobrze pamiętam to to był dobrze zrobiony konkurs, nawet invorii tam nie było xD

Opublikowano

Exo to wy szanujcie. ;)

O ile dobrze pamiętam to to był dobrze zrobiony konkurs, nawet invorii tam nie było xD

Ale do czego pijesz?

Opublikowano

Exo to wy szanujcie. ;)

Ale do czego pijesz?

Do niczego, tak tylko głośno myślę i kisnę z "elity" XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Exo to wy szanujcie. ;)

Ale do czego pijesz?

Do niczego, tak tylko głośno myślę i kisnę z "elity" XDDDDDDDDDDDDDD

Patrz gg.

Opublikowano

Ogólnie widać, że Koreańczyk, który to pisał musiał być mocno zawiany, bo najpierw wysyła ChatPacket do gracza (ch), a później dopiero sprawdza czy ch to gracz.

Lecz jednak myślę, że z przyzwyczajenia machnął if (!ch->IsPC()) zamiast tam wrzucić po prostu if (!newmember->IsPC())

Tak jak gdzie nigdzie z przyzwyczajenia jest if (!item) gdzie tak na prawdę nie trzeba tego sprawdzać lub item, który na prawdę należy sprawdzić (bo coś może nam namieszać w kodzie ) to item2.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Raczej dobrze że ktoś jeszcze coś tu udostępnia i nie zachowuje się jak typowa cebula "wiem, ale nie powiem" "mam bo znalazłem, ale nie udostępnię" "umiem, ale nikomu nie pomogę".

Plus za wstawkę :P

Tu nie chodzi o to, że wiem czy, że umiem.. Chodzi o to, że ludzie (szczególnie Polska) są idiotami, a mam na myśli idiotyczne zachowanie. Zapewne dużo osób z tego skorzysta - sam bym to zrobił gdybym nie miał tego już wcześniej - A co do tego idiotycznego zachowania - im więcej udostępnisz tym więcej będzie "Pr0 t3chników" którzy będą się wywyższać czego oni na serwerze nie mają i jakich fixów nie mają..

Przecież to jest Polska... 

Polak, Polaka nawet okradnie.. Świnie ***** Tępić takich *******

lubie-to-png.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...