Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdyby wybuchła 3 Wojna Światowa... Co byś zrobił?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie nie zrobiłbym nic. Najwyżej spakował jakieś jedzenie, wodę na przeżycie, gdybym musiał się ewakuować w trybie now.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­III wojna? Jak by była z isis i działa się poza granicami polski to bym siedział przed tv i wpieprzał popcorn śmiejąc się do rozpuku z ludzkiej głupoty. Gdyby dotknęła polski to bez zastanowienia w przeciwieństwie do niektórych ciot tutaj zaciągnął bym się do woja i walczył tak jak mój pradziadek bo czuje taki obowiązek.

Cyrk.png

Opublikowano

­III wojna? Jak by była z isis i działa się poza granicami polski to bym siedział przed tv i wpieprzał popcorn śmiejąc się do rozpuku z ludzkiej głupoty. Gdyby dotknęła polski to bez zastanowienia w przeciwieństwie do niektórych ciot tutaj zaciągnął bym się do woja i walczył tak jak mój pradziadek bo czuje taki obowiązek.

przez takich kretynów jak twój pradziadek mamy kraj taki jaki mamy (3ciego świata) zamiast mieszkać w prawilnej III Rzeszy. Oddałbym zycie za III Rzesze, szkoda ze sie nie urodzilem w tamtych czasach. Twój pradziadek to jeden z tych co walczył żeby zginąć i spowodować jak największe straty po każdej stronie? jeszcze nie bylo sytuacji żeby walka z okupantem nam się opłaciła - wszystko kończylo sie represjami bądź rozpierdoleniem całego miasta. Nie ma sensu się rzucać na silniejszego przeciwnika tylko poddać się i czekac co z tego wyniknie - nikomu nie zalezy na obniżeniu nam standardów życia, wręcz przeciwnie.

A I ŻEBYM NIE BYL GOŁOSŁOWNY TO SPRAWDŹCIE SOBIE JAK Z TEJ SYTUACJI WYBRNĘŁA CZECHOSŁOWACJA W CZASIE 2 WOJNY ŚWIATOWEJ, ALE OCZYWISCIE POLACZEK MUSIAŁ POKAZAĆ SZABELKE I ŻE HEHE TANIO SKÓRY NIE SPRZEDA XDDD

Opublikowano

­

przez takich kretynów jak twój pradziadek mamy kraj taki jaki mamy (3ciego świata) zamiast mieszkać w prawilnej III Rzeszy. Oddałbym zycie za III Rzesze, szkoda ze sie nie urodzilem w tamtych czasach. Twój pradziadek to jeden z tych co walczył żeby zginąć i spowodować jak największe straty po każdej stronie? jeszcze nie bylo sytuacji żeby walka z okupantem nam się opłaciła - wszystko kończylo sie represjami bądź rozpierdoleniem całego miasta. Nie ma sensu się rzucać na silniejszego przeciwnika tylko poddać się i czekac co z tego wyniknie - nikomu nie zalezy na obniżeniu nam standardów życia, wręcz przeciwnie.

A I ŻEBYM NIE BYL GOŁOSŁOWNY TO SPRAWDŹCIE SOBIE JAK Z TEJ SYTUACJI WYBRNĘŁA CZECHOSŁOWACJA W CZASIE 2 WOJNY ŚWIATOWEJ, ALE OCZYWISCIE POLACZEK MUSIAŁ POKAZAĆ SZABELKE I ŻE HEHE TANIO SKÓRY NIE SPRZEDA XDDD

Jesteś tak ułomny ze sprowokować nie potrafisz skutecznie :) Nie ruszyło mnie to:)

Cyrk.png

Opublikowano

Jesteś tak ułomny ze sprowokować nie potrafisz skutecznie :) Nie ruszyło mnie to:)

to nie była prowokacja, nie wiem czemu tak pomyślałeś

Opublikowano

kupilbym duzo ziemniakow i schowal sie w swojej lepiance.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

wypierdoliłbym za granice, bilet już kupiony. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Aktualnie może to wydawać się śmieszne ale Polska jest bezpieczniejsza niż inne kraje. 

Bo nie liczymy sie na arenie między narodowej i nie warto tu nawet zamachów robić? xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ciągła prowokacja?

Nie masz zielonego pojęcia o czym co piszesz ;)

@topic uciekłbym na jakieś zadupie, oczywiście pseudo-geniusze myślą, że to, by była wojna błyskawiczna i wszyscy rzucą carbomby i inne atomówki, ale po co? Takie coś, by pokazało, że mimo wiedzy ciągle jest się tą amebą sprzed kilku miliardów lat. Putin nawet gdyby przegrywał zrzuciłby bomby głównie na USA, bo zrzucanie ich na Europę to takie samobójstwo - to wszystko poleci do nich. A USA? Szczerze wątpię, by zrzucili coś na cały świat, czy nawet całą Rosję skoro starają się pokazać obojętnie gdzie, że Ameryka to dobro, a Rosja to zło. Nawet gdyby wojna była to zrzucanie bomby nie ma sensu, bo to świadome samobójstwo - więc i sama wojna nie ma sensu, chyba że mowa o innych środkach walki bez żadnych izotopów i rozszczepiania.

­

pyhvh7E.png

Opublikowano

­

Ciągła prowokacja?

@topic uciekłbym na jakieś zadupie, oczywiście pseudo-geniusze myślą, że to, by była wojna błyskawiczna i wszyscy rzucą carbomby i inne atomówki, ale po co? Takie coś, by pokazało, że mimo wiedzy ciągle jest się tą amebą sprzed kilku miliardów lat. Putin nawet gdyby przegrywał zrzuciłby bomby głównie na USA, bo zrzucanie ich na Europę to takie samobójstwo - to wszystko poleci do nich. A USA? Szczerze wątpię, by zrzucili coś na cały świat, czy nawet całą Rosję skoro starają się pokazać obojętnie gdzie, że Ameryka to dobro, a Rosja to zło. Nawet gdyby wojna była to zrzucanie bomby nie ma sensu, bo to świadome samobójstwo - więc i sama wojna nie ma sensu, chyba że mowa o innych środkach walki bez żadnych izotopów i rozszczepiania.

­

Tak putin by zrzucił bomby na USA... Cokolwiek by wystartowało z Rosji przeciwko usa było by zestrzelone zaraz po starcie. Myślisz, ze usa dopuści do sb jakąkolwiek bombę/rakietę? zejdź na ziemie.

Cyrk.png

Opublikowano

Ciągła prowokacja?

to mnie popraw i wytknij błędy. Powodzenia, chętnie podyskutuję

Opublikowano

Ciągła prowokacja?

Chociażby to, że już dawno byłbyś gdzieś ujebany w rowie za podlizywanie się nazistom.

Tak putin by zrzucił bomby na USA... Cokolwiek by wystartowało z Rosji przeciwko usa było by zestrzelone zaraz po starcie. Myślisz, ze usa dopuści do sb jakąkolwiek bombę/rakietę? zejdź na ziemie.

Nie, ale trochę śmieszne są posty typu wybuchnie 500 atomówek i koniec.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Ciągła prowokacja?

Chociażby to, że już dawno byłbyś gdzieś ujebany w rowie za podlizywanie się nazistom.

gdzie ja pisałem o podlizywaniu się nazistom? byłbym jednym z nich, bo nie zapominaj, że mieszkam w Prusach Wschodnich. Poza tym zapoznaj się z tym 

https://pl.wikipedia.org/wiki/Polacy_w_Wehrmachcie

może po prostu się przyznaj że tryhardujesz na inteligenta a tak naprawdę się nie znasz

Opublikowano

­

Ciągła prowokacja?

Nie warto wchodzić z tym gościem w żadne dyskusje bo nie dość że pieprzy głupoty to i pod kopułą coś nie teges. Mowa oczywiście o panu gagalin.

Cyrk.png

Opublikowano

­

Ciągła prowokacja?

@"topic" uciekłbym na jakieś zadupie, oczywiście pseudo-geniusze myślą, że to, by była wojna błyskawiczna i wszyscy rzucą carbomby i inne atomówki, ale po co? Takie coś, by pokazało, że mimo wiedzy ciągle jest się tą amebą sprzed kilku miliardów lat. Putin nawet gdyby przegrywał zrzuciłby bomby głównie na USA, bo zrzucanie ich na Europę to takie samobójstwo - to wszystko poleci do nich. A USA? Szczerze wątpię, by zrzucili coś na cały świat, czy nawet całą Rosję skoro starają się pokazać obojętnie gdzie, że Ameryka to dobro, a Rosja to zło. Nawet gdyby wojna była to zrzucanie bomby nie ma sensu, bo to świadome samobójstwo - więc i sama wojna nie ma sensu, chyba że mowa o innych środkach walki bez żadnych izotopów i rozszczepiania.

­

Aktualnie istnieją takie maszyny które wystrzeliwują głowicę załóżmy z Syberii i bez problemu dolatuje do USA. Nie potrzeba żadnego samolotu. Poprostu wyrzutnia.
Opublikowano

Rakiety można zniszczyć bez problemu... Oczywiście takie USA by to zrobiło ale założe się, że jakby coś leciało na Polskę to by się nawet nie skapneli i byłoby wielkie zasko = booom

Opublikowano

Wyjechałbym do kraju kwitnącej wiśni. Japońce patrzą na obcokrajowców z góry, zachowując przy tym dystans i to mi się podoba.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ciągła prowokacja?

gdzie ja pisałem o podlizywaniu się nazistom? byłbym jednym z nich, bo nie zapominaj, że mieszkam w Prusach Wschodnich. Poza tym zapoznaj się z tym

może po prostu się przyznaj że tryhardujesz na inteligenta a tak naprawdę się nie znasz

Na Polaków, którzy musieli pracować dla 3 Rzeszy nazywano ,, granatowi ''.

Ty chcesz dla nich pracować więc jesteś nazistą.

I na tym miejscu zakończę tą dyskusję, bo jesteś w tym miejscu zagiętym.

­

pyhvh7E.png

Opublikowano

Ciągła prowokacja?

Na Polaków, którzy musieli pracować dla Niemców nazywano ,, granatowi ''.

Ty chcesz dla nich pracować więc jesteś nazistą.

I na tym miejscu zakończę tą dyskusję, bo jesteś w tym miejscu zagiętym.

­

Aha czyli ktos pracujący np. w szparagach w Niemczech bo w Polsce nie da się normalnie zarobić jest nazi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...