Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdyby wybuchła 3 Wojna Światowa... Co byś zrobił?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wykopał bym bunkier w minecraft, wykupił bym wszystkie zupki chińskie w biedronce i bym się zaszył w tej lepiance.

Opublikowano

Poszedłbym ze znajomymi na ostatniego zimnego browarka w swoim życiu.

Racja, muzułmanie wolą ciepłe.

Jak w temacie, co bys zrobil gdybys uslyszal, ze wybuchla 3 Wojna Swiatowa.

Przeczytał koran aby mieć jakiekolwiek szansę na przeżycie.

Opublikowano

To co by powodowało największe szanse na uniknięcie tego bajzlu.

Rakiety nuklearne to była by ostateczność w takiej wojnie, a jeśli by do ich uruchomienia nie doszło

próbował bym siebie oraz w miarę możliwości bliskich uratować. Bronienie Ojczyzny niby obowiązek, ale powiedzmy sobie szczerze

kto zgotował by nam to piekło MY? czy może rząd? A może wszyscy Ci co zgodzili się wpuścić emigrantów do nas? Nie oszukujmy się, ale to przez nich wszystko pierdolnie.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

codziennie jadlbym olbrzymie dawki narkotyków i gwałcił kobiety dopóki by mnie nie zastrzelono.

A tak na serio to wojna nie dotyka wszystkich xD żołnierze nie mają powodu by strzelać do cywili w losowy sposób, zresztą zabrania na to konwencja genewska. Żydem nie jestem, chrześcijaninem tez nie, a gdy przeczytam jakieś streszczenie Koranu to nawet nie udowodnią mi że nie jestem muzułmaninem. Uciekłbym jak najszybciej do kraju gdzie jest większy spokój i tyle. To nie tak, że każdy do każdego strzela i bomby spadają na losowe budynki. No chyba, że jacyś idioci wywołają powstanie (jak ci w Warszawie w '44) to wtedy faktycznie mozna sie bac o życie

Przygotowałbym się na nowego fallouta w ultra super rzeczywistości.

w jaki sposób?

Opublikowano

Spróbowałbym sie dowiedzieć czym zawiniłem makinowi :makka:

Opublikowano

Wyjąłbym mój miecz świetlny i poszedł się szkolić na rycerza Jedi. 

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Tak jak wyżej kolega napisał, jeszcze jak nie zauważyliście jesteśmy w stanie wojny z ISIS. 

Ja tam nie zauważyłem,poprostu zabijają niewiernych

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...