Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Belgia - zamach

Gość horzel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To teraz tylko czekać kiedy w polsce coś jebnie.

I tak pewnie muslimy przejmą europe prędzej czy później.

VNp6c2U.png

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to teraz czekamy na zamachy w naszym zaścianku, a będzie okazja, pod koniec lipca są przecież światowe dni młodzieży.

Jak na razie Polska nie jest jakimś wybitnie ważnym krajem, nie rzucą się na nią teraz. Chociaż powoli rola się zmienia.

Byłam tydzień temu na ITB w Berlinie i miałam ogromne obawy, czy przypadkiem jakaś bombka nie wybuchnie albo coś. Na szczęście nic się nie stało :) Więc może te dni młodzieży także odbędą się w spokojnej atmosferze i bez zagrożeń  :)

Co do tematu. Teraz ludzie powinni ładnie podziękować Merkel i wywieźć ją na taczkach   :((

Opublikowano

I prawidlowo. Ale uwazam, ze akurat ten zamach nie byl przeprowadzony przez muslimow. A jesli juz to zostali oplaceni by pokazac, ze muslimy sa zle. Bo po co mieliby atakowac Bruksele (czyt. Kraine uchodzcow).

W tych czasach wszystko mozliwe.

Krzyczeli po arabsku, więc byli to pewnie jacyś arabscy chrześcijanie.

A jak wiadomo z Pisma Świętego, za samobójcze ataki w których ginie wielu niewinnych ludzi, idzie się do raju.

Całkiem prawdopodobne.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Heh, znajdowałem się mniej więcej 30 km od wybuchu. Ze szkoły nas nie chciano wypuścić, mimo iż normalnie mogliśmy już iść. Idąc na dworzec autobusowy, bus, który normalnie jeździ do Brukseli, nagle zmienił kierunek na coś innego. Nie ma co się dziwić. ;)

Heh, nie wiem czy to prawda, ale ponoć co drugie dziecko w Brukseli nazywa się Mohammed ;). Za niedługo to może w ogóle całą Brukselę wysadzą, co się będą bawić w jakieś lotniska albo metra...

Pff... Na jaką cholerę w ogóle cokolwiek wysadzać? Bo Allah tak chce? Dobra, nie będę o tym pisał, bo zostanie to uznane za dyskriminację islamu (w sumie słusznie).

A co do Polski, heh, widziałem takiego mema kiedyś:

"Polacy boją się, że islamiści trafią do Polski.

Islamiści też się boją, że trafią do Polski."

Możliwe ;). Nie sądzę aby ktokolwiek ich w Polsce przywitał golonką i szampanem ;). Raczej baseballem i kastetem ;). Jestem pewny, że zaczęłyby się rasistowskie incydenty; pobicia czy nawet morderstwa. Polska na szczęście nie jest krajem dla islamistów ;).

Miejmy nadzieję, że nic się nie stanie na Euro. Chociaż trudno mi w to uwierzyć.

19.jpg

Opublikowano

Kolejny taki sam zamach. Atakują nas ekstremiści religijni, wine za to ponoszą ich ofiary, uciekające przed nimi.

ISIS zagrało europejskimi nastrojami jak chciało. Wspaniała manipulacja na ogromną skale.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

I prawidlowo. Ale uwazam, ze akurat ten zamach nie byl przeprowadzony przez muslimow. A jesli juz to zostali oplaceni by pokazac, ze muslimy sa zle. Bo po co mieliby atakowac Bruksele (czyt. Kraine uchodzcow).

W tych czasach wszystko mozliwe.

Krzyczeli po arabsku, więc byli to pewnie jacyś arabscy chrześcijanie.

A jak wiadomo z Pisma Świętego, za samobójcze ataki w których ginie wielu niewinnych ludzi, idzie się do raju.

Całkiem prawdopodobne.

Przytocz jakiś wiarygodny wers, że za zabicie niewinnych idzie się do raju. Nie pierdol takich jebanych śmieci, bo nie zabłyśniesz.

Opublikowano

Co tutaj dużo gadać, czuje się trochę jak w obozie koncentracyjnym gdzie terroryści robią sobie co chcą napierdalając bomby gdzie tylko im się żywnie podoba a unia europejska i "zjednoczone" kraje tylko patrzą na to z opadającymi rękami, jeżeli własny kraj nawet nie umie zapewnić bezpieczeństwo to kto nam może zapewnić? nie ma co się domyślać, każdy kraj który jest w unii europejskiej jest w stanie wojny przeciwko terrorystą i ISIS, widać przez ostatnie ataki że nie mają zamiaru przestać i dalej atakują a co na to pozostałe kraje, jedynie co umieją zrobić to podwyższyć ryzyko zagrożenia terrorystycznego i zamykać granice, tyle.

Opublikowano

No przeciez politycy nie sa az tak glupi, ze podejmowac takie decyzje samemu, ktos za tym wyzej stoi i chce zniszczyc cywilizacje europejska

Opublikowano

Kolejny taki sam zamach. Atakują nas ekstremiści religijni, wine za to ponoszą ich ofiary, uciekające przed nimi.

ISIS zagrało europejskimi nastrojami jak chciało. Wspaniała manipulacja na ogromną skale.

No tak faceci uciekają przed ISIS, a kobiety zostały walczyć.

Deus vult

Opublikowano

No przeciez politycy nie sa az tak glupi, ze podejmowac takie decyzje samemu, ktos za tym wyzej stoi i chce zniszczyc cywilizacje europejska

Uwierz ze są choc btw napewno ktos tym steruje

79160594027661829163.png

Opublikowano

No to teraz czekamy na zamachy w naszym zaścianku, a będzie okazja, pod koniec lipca są przecież światowe dni młodzieży.

Jak na razie Polska nie jest jakimś wybitnie ważnym krajem, nie rzucą się na nią teraz. Chociaż powoli rola się zmienia.

Byłam tydzień temu na ITB w Berlinie i miałam ogromne obawy, czy przypadkiem jakaś bombka nie wybuchnie albo coś. Na szczęście nic się nie stało :) Więc może te dni młodzieży także odbędą się w spokojnej atmosferze i bez zagrożeń  :)

Co do tematu. Teraz ludzie powinni ładnie podziękować Merkel i wywieźć ją na taczkach   :((

Ale w Polsce będzie dobra okazja, bo przecież tu się zleci ogrom ludzi z całej Europy

Opublikowano

Ale w Polsce będzie dobra okazja, bo przecież tu się zleci ogrom ludzi z całej Europy

Oni nie są zainteresowani tak biednym krajem, oni chcą przejąć "bogatszą" europę, my jesteśmy mentalnie zachód, ale praktycznie na szczęście bliżej nam do wschodu.

Opublikowano

Ciężko uwierzyć że w 21w. władze nie radzą sobie z takimi problemami..

na każdej granicy przeprowadzane są kontrole, wsiadajać do samolotu przeprowadzane są kontrole więc jak te brudne araby przemycili bomby do Belgii? "stolicy" śmiesznej Uni Europejskiej?

po akcji z Paryżem nie nauczyli się że koniecznie trzeba zwiększyć kontrole w miejscach publicznych? szkoda im kasy? najwidoczniej.. bo zwiększyli je dopiero jak zginęło 50 ludzi

Jeszcze ta śmieszna wypowiedź Beaty Szydło "Polska jest bezpieczna, Polsce nic nie grozi" czy ta suka ma w ogóle musk? nie sądzę. Czy w Polsce w miejscach publicznych są zwiększone kontrole przez służby bezpieczeństwa? bo we Wrocku nie ma, a co jeśli jakiś arab wypi3rdoli tam bombe i 50 osób wyskoczy z butów? nadal będzie twierdziła że "Polska jest bezpieczna"

Nie rozumiem jak w tych czasach państwa Unii Europejskiej nie potrafią sobie poradzić ze śmiesznym ISIS

pewnie Putin się z nich śmieje

Opublikowano

wszystko przez religię, wyjebać cały Islam, Chrzescijaństwo i wszystkie religie, to może nie będzie zamachów na niewinnych ludzi

w samym Koranie napisane jest ''I zabijajcie ich, gdziekolwiek ich spotkacie, i wypędzajcie ich, skąd oni was wypędzili – Prześladowanie jest gorsze niż zabicie. – I nie zwalczajcie ich przy świętym Meczecie, dopóki oni nie będą was tam zwalczać. Gdziekolwiek oni będą walczyć przeciw wam, zabijajcie ich! – Taka jest odpłata niewiernym!'' islam to religia w 100 procentach brutalna, która nie powinna mieć miejsca na swiecie

Opublikowano

Pewnie jak powiem że są sami sobie winni to jeszcze zmieszacie mnie z błotem, ale jeden ch*j

Czy ktoś wgl wiedział, że wszyscy zamachowcy wywodzą się z jednej ciekawej dzielnicy właśnie z Belgii, gdzie ludzie boją się zapuszczać? Stamtąd wszyscy wychodzą, a Belgijskie władze boją się reagować :)

A zresztą, wpuścili ich to niech teraz ponoszą konsekwencję.

I ja się pytam, co jest bardziej niebezpieczne dla życia - taki "grzeczny" imigrant czy golonka peklowana? :D

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

­Bardzo dobrze, jeszcze więcej tego śmiecia ludzkiego niech przyjmują, jeszcze więcej. Czekam na to aż gwałty i takie rzeczy będą na porządku dziennym bo tylko i wyłącznie terapia szokowa wyleczy tą zdebilałą lewacką Europe. Ile jeszcze ludzi zginie przez kretynów którzy chcą ubogacenia kulturowego? Pytam się ile? Ten świat k***a oszalał dosłownie oszalał...

Cyrk.png

Opublikowano

Federica Mogherini, odpowiedzialna za politykę zagraniczną Unii Europejskiej popłakała się przed kamerami, brawo! Takie zachowanie pokazuje słabość i bezradność w Europie, Islamisci tarzają się ze smiechu i szykują kolejny atak, tym razem na Światowe Dni Młodzieży. Jedynym sposobem na powstrzymanie terrozyzmu jest ustawienie flagi Belgii na fejsie!111

bk

Opublikowano

ITB to targi międzynarodowe, więc też mieli okazję, a jej nie wykorzystali (ludzi było od groma z całego świata)  :) Wychodzi na to, że nie wszystkie imprezy masowe w Europie są skazane na zamach  :) TYM BARDZIEJ w Polsce  :)

Opublikowano

ITB to targi międzynarodowe, więc też mieli okazję, a jej nie wykorzystali (ludzi było od groma z całego świata)  :) Wychodzi na to, że nie wszystkie imprezy masowe w Europie są skazane na zamach  :) TYM BARDZIEJ w Polsce  :)

Nie na wszystkich imprezach masowych pojawia sie Papaj

79160594027661829163.png

Opublikowano

sam wybuch c*****y nie jest, bo to jest po prostu konsekwencja działań, c*****e jest to że doszło do czegoś takiego akurat pod nosem organizacji która tak dba o tych wszystkich podludzi.

prawilnie przypominam

COmst1OWoAAbx3P.jpg

Mina tej w zielonej bluzce xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Trzeba ustawić filtr z flagą belgii na twarzoksiążce w imie walki z islamem, taki kij z kupą dzisiejszych czasów xD

Opublikowano

Takich ludzi jak wyżej na zdjęciu mi szczerze szkoda. Ślepo zapatrzeni w bajeczki o dobrych uchodźcach, a przy pierwszej okazji banda islamistów zrobiłaby im niezły przewrót życia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...