Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Belgia - zamach

Gość horzel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sam wybuch c*****y nie jest, bo to jest po prostu konsekwencja działań, c*****e jest to że doszło do czegoś takiego akurat pod nosem organizacji która tak dba o tych wszystkich podludzi.

prawilnie przypominam

COmst1OWoAAbx3P.jpg

Opublikowano

Do zamachów doszło mimo tego, że na ulicy są patrole policji uzbrojone w karabiny maszynowe, czyli chcieli pokazać, że nic ich nie zatrzyma.No cóż, na pewno współczucie dla rodzin ofiar i kolejny przykład głupiej i nieodpowiedzialnej polityki państw UE.

Opublikowano

I dobrze, jeszcze kilka zamachów w największych państwach UE i może otworzą oczy, można było temu zapobiec.

Opublikowano

I dobrze, jeszcze kilka zamachów w największych państwach UE i może otworzą oczy, można było temu zapobiec.

W co ty wierzysz... 

Jakby Ci wszyscy krawaciarze choć trochę myśleli to ocknęliby się po Paryżu :)

Opublikowano

Nie,nie otworzą xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Chłopie, już 2 miliony Ahmedów za późno, teraz na Zachodzie terroryści mają wymarzony kamuflaż. A w Polsce wzmacniać ilość strażników granicznych i stawiać płoty z drutami kolczastymi na granicy.

Opublikowano

W przeszłości, gdy jeszcze zamachy terrorystyczne nie były normą, mówiono już o przyszłych skutkach wpuszczania takiej ilości islamskich imigrantów.

Wszystkiemu winna jest polityka UE, która doprowadziła do tego typu tragedii.

Opublikowano

Aż strach pomyśleć co będzie na Euro 2016, światowe dni młodzieży pomijam, bo Polska jest krajem trzeciego świata i nie są nami zainteresowani.

Nareszcie zauważyłem zalety naszego rządu.

Opublikowano

Nie bądźcie tacy pewni, w końcu to się wynormuje, naturalna kolej wszechświata. Nie wierzę w żadne New World Ordery ale wierzę, że zacznie się dziać zbyt dużo w niektórych krajach to zaczną się pogromy, w Europie muzułmanie dalej są mniejszością (mimo, że różnica z dnia na dzień się zmniejsza). Co raz większej ilości ludzi taka kolej rzeczy się nie podoba, za kilka zamachów w końcu otworzą się oczy. Gdyby samobójcy wysadzili się w Polsce lub na Węgrzech to stałoby się to szybciej, to my w Europie jesteśmy uznawani za największych przeciwników uchodźców. W końcu coś w nas pęknie a wtedy może się wiele zdarzyć.

Opublikowano

Współczucie dla rodzin. Jebło to jebło na h*j drążyć temat. Każdy wie jaką politykę merkel prowadzi. Nawet jakby zamach w siedzibie onz zrobili to i tak by gadali że to nic nie ma wspólnego z uchodźcami. Szkoda że w Europie nie ma dostępu do broni jak w Ameryce. W texasie mogą nosić broń na wierzchu to zaraz ciapakom by się odechciało robić zamachy

Opublikowano

Współczucie dla rodzin. Jebło to jebło na h*j drążyć temat. Każdy wie jaką politykę merkel prowadzi. Nawet jakby zamach w siedzibie onz zrobili to i tak by gadali że to nic nie ma wspólnego z uchodźcami. Szkoda że w Europie nie ma dostępu do broni jak w Ameryce. W texasie mogą nosić broń na wierzchu to zaraz ciapakom by się odechciało robić zamachy

Texas? To ten stan w którym ludzie trzymają czołgi w garażach ? :makka:

79160594027661829163.png

Opublikowano

Przyjmijmy jeszcze więcej uchodźców, to nie są terroryści, to prawdziwi ludzie uciekający przed wojną, postawcie się w ich imieniu. #TAKDLAISLAMU

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Co ja gadam, do gazu. :yay:

+10pkt za rasizm, uprzedziłem moderatorów. :v

PS: Polacy się obudzą aż w warszawie pierdolnie bomba..

Opublikowano

Jak pisałem, żeby zaminowac granice i obstawić wojska na granicy to wszyscy mnie od świrów wyzywali. Gdzie jesteście teraz Wy k***y lewackie? Zróbcie coś z  tym. Przez Was niewinni ludzie przelewają krew.

Deus vult

Opublikowano

Jak pisałem, żeby zaminowac granice i obstawić wojska na granicy to wszyscy mnie od świrów wyzywali. Gdzie jesteście teraz Wy k***y lewackie? Zróbcie coś z  tym. Przez Was niewinni ludzie przelewają krew.

Napisałeś to do kogoś z forum? Lewackie k***y? Większość tutaj to trolle, więc ochłoń. Za bardzo się angażujesz w życie wirtualne.

Z ostatnim zdaniem przesadziłeś. Przez ciebie niewinni ludzie przelewają krew, bo nie zaminowałeś i nie obstawiłeś wojskiem granic.

Sam c***a robisz, ale najłatwiej w internecie to na kogoś zrzucić. Jeszcze łatwiej na lewackie k***y. Prawy człowiek. Dosłownie

@Wojciech.. zrozumiałeś w ogóle, co napisałem?

Chodzi mi tylko o to, że sam gówno robisz, a piszesz "przez was".

Opublikowano

Napisałeś to do kogoś z forum? Lewackie k***y? Większość tutaj to trolle, więc ochłoń. Za bardzo się angażujesz w życie wirtualne.

Z ostatnim zdaniem przesadziłeś. Przez ciebie niewinni ludzie przelewają krew, bo nie zaminowałeś i nie obstawiłeś wojskiem granic.

Sam c***a robisz, ale najłatwiej w internecie to na kogoś zrzucić. Jeszcze łatwiej na lewackie k***y. Prawy człowiek. Dosłownie

To chyba żyjesz w alternatywnej rzeczywistości bo nie przypominam sobie, żeby prawica była za przyjmowaniem uchodźców.

​Z wojskiej nie ma żadnego problemu, jakby chcieli to by całe tereny muzułmańskie wyparowały. Jeszcze ktoś myśli, że to nie jest wszystko sterowane?

Deus vult

Opublikowano

I prawidlowo. Ale uwazam, ze akurat ten zamach nie byl przeprowadzony przez muslimow. A jesli juz to zostali oplaceni by pokazac, ze muslimy sa zle. Bo po co mieliby atakowac Bruksele (czyt. Kraine uchodzcow).

W tych czasach wszystko mozliwe.

Opublikowano

No to teraz czekamy na zamachy w naszym zaścianku, a będzie okazja, pod koniec lipca są przecież światowe dni młodzieży.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...