Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZielaR - Moderator Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dam Ci taką radę, nie wiem czy ją weźmiesz do siebie, no ale chcę dobrze.

Składasz propozycję że zostaniesz u kogoś moderatorem, to pisz jak moderator i na tym skończ, nie jesteś grafikiem więc nie wrzucaj na siłę grafiki, bo taka jak tu wrzuciłeś odstrasza potencjalnego administratora który mógłby Cię przygarnąć do teamu.

Zostań przy pisaniu językiem godnym miana moderatora i wtedy masz o wiele większe szansę że ktoś Cię przyjmie ;)

Życzę powodzonka, mam nadzieję że weźmiesz do siebie moją skromną uwagę. :-)

co ty pieprzysz człowieku? kim ty k***a jesteś żeby udzielać rad? mistrzem shaolin?

współpraca podjęta z kilkoma projektami w tym samym czasie pokazuje brak profesjonalizmu a dlaczego to już nie muszę wyjaśniać

Mam obecnie na głowię, można powiedzieć że 2 z tym, że nie jestem już modem na Sherian'ie (nie ma sensu, pada), Na forum oxiria nie ma wgl ruchu, ponieważ serwer jeszcze nie wystartował.

Czuje się na to żeby moderować 2 fora, wiem lepiej ile mogę, a ile nie!

Skoro oferujesz siebie jako Moderatora, to na danym serwerze powinieneś siedzieć na dupie aż do upadku serwer-a a nie "rezygnuje bo pada". Ale to już Twoja decyzja. Następne, czuje się jak bym słyszała jednego AF/MOD który siedzi na 10 forach, po czym na końcu nie wie co robi :). Nie lepiej siedzieć na 1-2 forach ? 

Podanie fajnie i estetycznie, ale pozostanę przy Neutral bo Snorlax ;p

Dobrze że chociaż ktoś mnie kojarzy, ze starego nicku xdd

Nie jestem już modem na Sherianie od kilku dni, wywalili lachę na serwer, postanowiłem, że nie ma tam sensu siedzieć i poprosiłem o degradacje.

Dziękuje za opinie :)

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam dzieciaka pff....

16 Lat i kończy gimnazjum hah nie zdałeś kolego?

Przepraszam bardzo, ale co Cie interesuje jego życie w szkole? Czy zdał czy nie zdał? A może był chory i nie mógł chodzić do szkoły, a może miał problemy z nauką i nie dał sobie rady, a może poszedł rok później do szkoły? Jest mnóstwo powodów na to, że ma ktoś ma X lat i jest w danej klasie.

Co do wieku powiem tak: według mnie 70% internautów, którzy udzielają się na forach nie mają więcej niż 18/19 lat, a jak mają to ich frekwencja jest dość niska. Osoby, które mają te 16 lat według mnie są odpowiednie na stanowiska takie jak moderator, bo mają te kilka godzin dziennie, aby w spokoju moderować forum a w dodatku kształcą swoje umiejętności na przyszłe lata. Kończąc tą wypowiedź chcę przejść do sedna sprawy, która bardzo mnie irytuje. Nie oceniajcie ludzi względem wieku, a raczej ich zachowania i wykonywania obowiązków w danej posadzie, a Zielarowi (Snorlaxowi) nie można tego zarzucić, bo nie dość, że potrafi się zachować jako moderator to sumiennie i starannie wykonuje swoje obowiązki.

Pozdrawiam.

image.png

Opublikowano

Snorlax czemu zmieniłeś nick?

Ogólnie chyba jako moderator nie jest wcale taki zły, skoro go biorą do siebie to musi tam ogarniać użytkowników.

No za długo to on nie bywa tym moderatorem, bo na liście ma serwery nawet, gdzie był modem 2 dni? No sory, ale nie polecam patrząc na te CV xD

nlUSIa9.png

Opublikowano

Nie polecam dzieciaka pff....

16 Lat i kończy gimnazjum hah nie zdałeś kolego?

Przepraszam bardzo, ale co Cie interesuje jego życie w szkole? Czy zdał czy nie zdał? A może był chory i nie mógł chodzić do szkoły, a może miał problemy z nauką i nie dał sobie rady, a może poszedł rok później do szkoły? Jest mnóstwo powodów na to, że ma ktoś ma X lat i jest w danej klasie.

Co do wieku powiem tak: według mnie 70% internautów, którzy udzielają się na forach nie mają więcej niż 18/19 lat, a jak mają to ich frekwencja jest dość niska. Osoby, które mają te 16 lat według mnie są odpowiednie na stanowiska takie jak moderator, bo mają te kilka godzin dziennie, aby w spokoju moderować forum a w dodatku kształcą swoje umiejętności na przyszłe lata. Kończąc tą wypowiedź chcę przejść do sedna sprawy, która bardzo mnie irytuje. Nie oceniajcie ludzi względem wieku, a raczej ich zachowania i wykonywania obowiązków w danej posadzie, a Zielarowi (Snorlaxowi) nie można tego zarzucić, bo nie dość, że potrafi się zachować jako moderator to sumiennie i starannie wykonuje swoje obowiązki.

Pozdrawiam.

Dziękuje Radku, u mnie wszyscy w klasie mają 16 lat, co niektórzy 15. Mi się zdaje że po nicku, on ma z 13 lat xD

Takie troszkę nie dojebanie mózgowe.

Snorlax czemu zmieniłeś nick?

Ogólnie chyba jako moderator nie jest wcale taki zły, skoro go biorą do siebie to musi tam ogarniać użytkowników.

No za długo to on nie bywa tym moderatorem, bo na liście ma serwery nawet, gdzie był modem 2 dni? No sory, ale nie polecam patrząc na te CV xD

Nie jest to moja wina, jeśli widzę że ktoś ma wywalone na serwer, jak Sherian. To proszę o degradację z stanowiska. W mojej karierze, moderatora, nigdy nie byłem zwolniony wbrew mojej woli. Nie które projekty serwerów są po prostu olewane, przez administracje.

Dzięki, poprawiłem daty. Takie jak Sherian i Uranos.

vx9hiU3.png

Opublikowano

Z tego co widzę obecnie jesteś moderatorem na forum PMt2.

Wystarczy wpisać w google @ZielaR i widać Twoją aktywność w internecie.

Opublikowano

Z tego co widzę obecnie jesteś moderatorem na forum PMt2.

Wystarczy wpisać w google @ZielaR i widać Twoją aktywność w internecie.

Poprosiłem o degradacje, w ten dzień w którym jest napisane w ofercie.

Nie sprawuję już opieki, nad działem metin2.

vx9hiU3.png

Opublikowano

Czy ja tam wiem, nie kojarzę go, ale opisał ładnie i schludnie. Autorskie regulaminy, a to ciekawe ;p, sądzę, że powinno s układać inny regulamin pod inny projekt, ale jak kto uważa. Powodzenia :p.

KOLOREK DLA CIEBIE

Opublikowano

Ja nawet polecam, przynajmniej się stara. Osobiście dałbym mu szansę. Nie jest to jego wina, że pełni daną funkcję przez kilka dni, po czym administracja serwera nie reaguje na jego pytania bądź w ogóle zamyka serwer. Nie rozumiem trochę ludzi, którzy potem oskarżają go o zamknięcie serwera bez wyjaśnienia, na co on nie ma wpływ i sam nie wie. Logiczne, że bez żadnej aktywności administracji nie będzie siedział jak głupi za przeproszeniem na forum i czekał na mannę z nieba.

Opublikowano

Ja nawet polecam, przynajmniej się stara. Osobiście dałbym mu szansę. Nie jest to jego wina, że pełni daną funkcję przez kilka dni, po czym administracja serwera nie reaguje na jego pytania bądź w ogóle zamyka serwer. Nie rozumiem trochę ludzi, którzy potem oskarżają go o zamknięcie serwera bez wyjaśnienia, na co on nie ma wpływ i sam nie wie. Logiczne, że bez żadnej aktywności administracji nie będzie siedział jak głupi za przeproszeniem na forum i czekał na mannę z nieba.

Dziękuje Ci za ten post. Udowodniłeś, że na MPC jeszcze są ludzie, którzy myślą.

Nie będę opiekował się forum, jak administratorzy nie wykazują chęci zajmowania się serwerem.

Jeśli uważnie czytacie moje podanie, wyraźnie piszę, że oczekuję, kompetentnego teamu, pomysłu na projekt i poważnego podejścia do niego.

vx9hiU3.png

Opublikowano

Znajomość silnika IP.B ( panel moderatora )

Panel Moderatora to parę zakładek, więc nie pisz, że znasz silnik xD Nauczyć kogoś obsługiwać centrum zgłoszeń, zawartości, czy opcje odnośnie userów (IP itd.) to kilka minut. 

Niemniej jednak doświadczenie masz "bogate", z tego co widzę w datach to zamiast trzymać się jednego projektu, to skaczesz po nich. Osobiście nie lubię czegoś takiego, bo albo masz Moderatora "u mnie", albo u konkurencji. Miej to na uwadze. 

Powodzenia ;)

edit. przeczytałam niektóre Twoje posty w tym temacie i sądzę, że powinieneś popracować nad interpunkcją i poprawną polszczyzną -_-

Opublikowano

Znajomość silnika IP.B ( panel moderatora )

Panel Moderatora to parę zakładek, więc nie pisz, że znasz silnik xD Nauczyć kogoś obsługiwać centrum zgłoszeń, zawartości, czy opcje odnośnie userów (IP itd.) to kilka minut. 

Niemniej jednak doświadczenie masz "bogate", z tego co widzę w datach to zamiast trzymać się jednego projektu, to skaczesz po nich. Osobiście nie lubię czegoś takiego, bo albo masz Moderatora "u mnie", albo u konkurencji. Miej to na uwadze. 

Powodzenia ;)

edit. przeczytałam niektóre Twoje posty w tym temacie i sądzę, że powinieneś popracować nad interpunkcją i poprawną polszczyzną -_-

Dzięki za opinie. Będę miał, to na uwadze, co napisałaś :)

vx9hiU3.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...