Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nielegalne mody

JugensiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak nie są w stanie skontrolować kto i na czym gra ...

Opublikowano

gram na tundrze od 2 lat z przerwami  :D  x3 x10 i takie tam i nwm czy jest się czymś obawiać czy nie :D myślicie że jak rzucę granie na owym cheacie   jest możliwość że w przyszłości dostane bana na to konto na którym kiedyś cheata używałem ?

Opublikowano

Największym cheatem w tej grze jest sam matchmaker - wystarczyłoby oddzielić wszystkich z wn8 poniżej 900 i grałoby się dużo przyjemniej.

Opublikowano

Największym cheatem w tej grze jest sam matchmaker - wystarczyłoby oddzielić wszystkich z wn8 poniżej 900 i grałoby się dużo przyjemniej.

Wn8 nie jest oficjalnym wyznacznikiem niczego.

żeby matchmaking działal dobrze wystarczy dodac regułę aby ilość czołgów poszczególnych klas i tierów była taka sama + brać pod uwagę(a nie bazować) na umiejętności graczy, serio ciężko jest wygrać bitwe kiedy w przeciwnym teamie jest 3 fioletów na mobilnych czołgach, śmiem twierdzić, że jeśli nie pójdzie na nich lemming train albo nie zgnębią arty to jest nie możliwe wygrać taką bitwe.

Opublikowano

Czy używanie tundry i tych smiesznych laserow jest dozwolone na serwerach EU? jakie jest oficjalne stanowisko WG? WIem że na serwerach USA są zabronione.

Feel the beat!

Opublikowano

Czy używanie tundry i tych smiesznych laserow jest dozwolone na serwerach EU? jakie jest oficjalne stanowisko WG? WIem że na serwerach USA są zabronione.

Jakiś czas temu publikowali listę zabronionych modów i oba mody znalazły się na niej. Mimo to, WG aktualnie nie może z tym nic zrobić, ale myślę, że w tym roku się to zmieni.

Były już przypadki banów za używanie nielegalnych modów, ale jedynie w przypadku publikowania filmu z widocznym nickiem. 

Opublikowano

Mody rzecz biorąc, te legalne oraz te nielegalne są ogólne dostępne dla wszystkich. Chcesz, to instaluj. Nie? To nie jęcz że ktoś cię ustrzelił na randomku. Tworząc takie tematy nie zmienimy polityki WG.

:lenny: co roku słyszę że WG już robi z tym porządek.  

Opublikowano

Według mnie XVM to naprawdę kiepski mod, gdyż praktycznie nic nie daje. Co z tego, że ktoś ma inny kolor nicku? Może nie gra w tej chwili właściciel konta itp.

Ja osobiście gram w WOTa od roku, wbiłem 2 X i ten mod jedynie mi przeszkadza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...