Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nielegalne mody

JugensiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, falathi dał info, że jak będzie duży odzew, to może wg coś zrobi z tymi modami.

Także wbijajcie i głosujcie, co jest według was nielegalne, a co legalne.

Ja zaznaczyłem wszystko oprócz zoom out, bo jeżeli ktoś gra na dużej rozdzielczości ma przewagę nad małą ;)

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/559808-lista-nielegalnych-cheatow-projekt/page__st__260#topmost

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

I git by było jakby wszystkie mody był zakazane, przynajmniej odrobina sprawiedliwości i wszyscy równi. Jakby każdy miał grać na czystym kliencie to "skill" by miał jakieś większe znaczenie.

Opublikowano

I git by było jakby wszystkie mody był zakazane, przynajmniej odrobina sprawiedliwości i wszyscy równi. Jakby każdy miał grać na czystym kliencie to "skill" by miał jakieś większe znaczenie.

Yep, jedyny mod jaki posiadam to hit log.

Mogliby to wprowadzić i byłoby git.

UggNk9.gif

Opublikowano

XVM na tej liście ? Jestem lekko w szoku :D Ale prawde mówiąc używam tylko kolorowych komunikatów i tu moje "modowanie" się kończy :)

signature.png

Opublikowano

XVM'a zakazać chcą? Veto.

Co jak co, ale jakiś celownik, zoomout i xvm musi być. Do tego hitlogi, staty sesji, żeby samoocenę poprawić i ewentualnie no-intro :P.

Z tych modów XVM i Zoomout imo powinny zostać. 

Opublikowano

Imo XVM jest przydatny, bo wiadomo jak przeciwko danemu graczowi, teamowi zagrać. Jeśli u mnie są głównie pomidory, a przeciwnicy ogarnięci, to nie będę rushował tak, jak wtedy, kiedy przeciwnicy są freedmg, a już na starcie wiem, że bitwa nie będzie 3 minuty trwała (90% na wygraną). 

Opublikowano

Ogólnie to kilka rzeczy z modów powinni dać do gry np. hitlog.

Xvm po pierwsze wypierdolić bo to szataństwo.

Wszystkie boty, cos co w jakis sposob mowi gdzie ktos jest albo jakiekolwiek dodatkowe info o przeciwniku powinno byc zakazane.

Po to gra jest zbudowana tak a nie inaczej zeby skillowi byli skillowi i swoje wiedzieli a nie ze byle pomidor zainstaluje se 100 modów i ma tyle info co fiolet.

Opublikowano

Niektórzy gracze widzą np. 25% szans na wygraną i że tak powiem mają wyjebane na bitwe. Sam znam parę takich osób i śmieje im się prosto w twarz jak płaczą ile to mamy procent.

signature.png

Opublikowano

Niektórzy gracze widzą np. 25% szans na wygraną i że tak powiem mają wyjebane na bitwe. Sam znam parę takich osób i śmieje im się prosto w twarz jak płaczą ile to mamy procent.

Ogólnie to się sprawdza w większości przypadków.

Xvm ogólnie ma strasznie duży wpływ na nastawienie graczy, jak widza np. fioleta w swoim teamie to dostaja malpiego rozumu i myślą że bitwa sie sama wygra, i przeciwnie, jesli fiolet w przeciwnym to odrazu ze noob team i ze przegrana.

WG powinno dać mozliwość zablokowania statystyk dla swojego konta.

Opublikowano

Jakiś czas temu miałem coś koło 15-20% na wygraną, pomidorki scapowały bazę przeciwnika i wygraliśmy jak było 3:11. Pomidory mają to do siebie, że są nieprzewidywalne. Fiolety z kolei potrafią strzelać i wiedzą kiedy się wycofać. Ot, cała magia xvm.

Inaczej się zagra przeciwko fioletowi, inaczej przeciwko pomidorowi, a XVM dawał info kto jest kim.

Ja bym tego moda nie wycofywał, ale daje on naprawdę sporą przewagę nad drużyną przeciwną, szczególne na randomie. 

Opublikowano

Jakiś czas temu miałem coś koło 15-20% na wygraną, pomidorki scapowały bazę przeciwnika i wygraliśmy jak było 3:11. Pomidory mają to do siebie, że są nieprzewidywalne. Fiolety z kolei potrafią strzelać i wiedzą kiedy się wycofać. Ot, cała magia xvm.

Inaczej się zagra przeciwko fioletowi, inaczej przeciwko pomidorowi, a XVM dawał info kto jest kim.

Ja bym tego moda nie wycofywał, ale daje on naprawdę sporą przewagę nad drużyną przeciwną, szczególne na randomie. 

Tak, a potem jadą po ciebie 3 boty z plutonu bo widzą, że dobry gracz ...

Xvm usunąć, bo to najgorsze gówno w tej grze. 

UggNk9.gif

Opublikowano

Jugens, nie żeby coś, ale (przynajmniej u nas w dziale) zazwyczaj "jedzie się" gorszych cyferkowo graczy, a nie tych dobrych :D.

Jakby ktoś powiedział, że fiolety to gówna u nas, to zaraz pluton Kyra&Jugens&Cheatek pokazałoby co sądzi o tym użytkowniku, hehe. 

Opublikowano

jezeli chodzi o mody albo zakazuja i blokuja wszystko albo nic. Teraz mody sa legalne i o ile na niskich tierach nie wszyscy je maja to juz od 6 tierow posiada je ok 90 % graczy , i jezeli jestt to ogolnodostepne to skill ma pierwszorzedne znaczenie. 

pozatym zablokowanie jest malo prawdopodobne , a zrobienie tylko listy co legalne jest a co nie to walka z wiatrakami . 

kto chce grac bez modow moze sprobowac pograc w AW lub WT , pozatym co WG ma zrobic jak samo cheaty wypuszcza swoim najwierniejszym sługom : 

https://www.youtube.com/watch?v=M6bFIGDJ_Xg 

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

jezeli chodzi o mody albo zakazuja i blokuja wszystko albo nic. Teraz mody sa legalne i o ile na niskich tierach nie wszyscy je maja to juz od 6 tierow posiada je ok 90 % graczy , i jezeli jestt to ogolnodostepne to skill ma pierwszorzedne znaczenie. 

pozatym zablokowanie jest malo prawdopodobne , a zrobienie tylko listy co legalne jest a co nie to walka z wiatrakami . 

kto chce grac bez modow moze sprobowac pograc w AW lub WT , pozatym co WG ma zrobic jak samo cheaty wypuszcza swoim najwierniejszym sługom : 

Do AW też są mody, ba nawet cheaty usuwające roślinność i inne. Z tym, że w tą grę gra mało osób i dlatego nie chce im się robić czegoś bardziej zaawansowanego, jednak czytałem opinie, że ich silnik jest mocno podatny na cheaty.

Słuchaj się teorii vdr'a i Hallacka, skończysz jako pośmiewisko w klanie i na forum. 

Opublikowano

Sa cheaty do AW ale sa albo platne albo tylko w danym klanie , nie sa ogolno dostepne jak w WoT przez co daja wyrazna przewage w grze .

Co do roznych teorii spiskowych to podchodze z rezerwa bo ten program dostalo kilkaset kont wspolpracujacych w jakis sposob z WG .

Wiec nie wplywaja jakos na gre , tyle tylko ze wlasciciele robia wynik.

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

Jugens, nie żeby coś, ale (przynajmniej u nas w dziale) zazwyczaj "jedzie się" gorszych cyferkowo graczy, a nie tych dobrych :D.

Jakby ktoś powiedział, że fiolety to gówna u nas, to zaraz pluton Kyra&Jugens&Cheatek pokazałoby co sądzi o tym użytkowniku, hehe. 

A co to ma do tego ?

Po co ten xvm, żeby boty na początku bitwy płakały bo 30% win i jadą na campe ?

Po to, żeby 3 żółtych retardów po Ciebie wyjechało, mimo, że zaraz zginą ?

Xvm to największe gówno, jeszcze gorsze od połamanych drzewek. 

Skończ, teoria hallack aka 5 konta i granie na 2k wn8 ?

Nikt nie dostaje takich programów, 3xr ma dobre kontakty z pracownikami wg, bo często się dziwią, jakim cudem mamy 45 prowincji hehe

A tak serio, nikt nie dostaje takich programów.

Ja tam lubię żółtych botów na aimbotach, bo to gówno świruję, jak czołg się zacznie ruszać.

UggNk9.gif

Opublikowano

Od tego patcha gram bez XVM, recent nieco większy, i mniej się denerwuje. Polecam. Daje to tyle, że każdego z mojego teamu traktuje jak pomidora a przeciwnika jak fioleta.

Tyle, że yolo wyjazdy i focus od art nadal jest, niestety w obecnej "erze" wota jak masz 1970wn to już jesteś na pewno jednym z najlepszych w  bitwie i już focusują botki, nie wiem czy chce wbijać niebieski kolor.

Opublikowano

Ja bym powiedział, że informacje, które można w umiejętny sposób wykorzystać na polu bitwy. 

Opublikowano

Ja bym powiedział, że informacje, które można w umiejętny sposób wykorzystać na polu bitwy. 

Gówno warta ta informacja w dobie art, lemming trainów itd.

Ludzie są tak nieprzewidywalni, szczególnie pomarańczowi że c**j z tym xvm

Opublikowano

Gówno warta ta informacja w dobie art, lemming trainów itd.

Ludzie są tak nieprzewidywalni, szczególnie pomarańczowi że c**j z tym xvm

Według Ciebie fiolet zagra identycznie jak pomarańczka? Dziś trafiłem na gościa z fame, grał 50b. Zrobił 5k dmg. Te cyferki jednak dają informację czego po danym graczu można się spodziewać, dlatego też z kolorkami gram. 

Opublikowano

Każdego przeciwnika trzeba traktować jak fioleta z fame.

Co ci po informacji że taki koleś jest fioletowy i bedziesz spinał dupe cała bitwe jak np. on gówno robi bo mu arta trzasneła za 1.5k?

Opublikowano

Według mnie w pierwszej kolejności powinni zajać sie artyleria, nic tak nie denerwuje w grze jak arta. Wczoraj miałem istny pogrom z nieba praktycznie co bitwa dostawałem strzały od arty.

W WG mają osobne działy od spraw typu mody, a osobny od balansu, czołgów i map. 

Opublikowano

Według mnie w pierwszej kolejności powinni zajać sie artyleria, nic tak nie denerwuje w grze jak arta. Wczoraj miałem istny pogrom z nieba praktycznie co bitwa dostawałem strzały od arty.

W WG mają osobne działy od spraw typu mody, a osobny od balansu, czołgów i map. 

I nic tam nie robią jak widać  

Gadają o rebalansie arty, sa dwa sposoby.

Dodać perk na radiooperatorze który mowi ze w nasze okolice celuje arta

albo

skasować arty IX i X tieru, byloby ok.Skoro nie ma lightów x tieru bo byłyby zbyt op, to dlaczego jest arta która ciezkie czolgi na hita zdejmuje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...