Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwana ekipa do projektu przy serwerze EarlyCraft RPG.

NieUmyty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TAK JAK W TEMACIE, POTRZEBUJE LUDZI DO WSPÓŁPRACY Z SERWEREM.

Co ja będę robił? Ja zajmuje się grafiką serwera (nowe zbroje które chce wprowadzić, prezentacja), zajmuję się też stroną www strony i forum (niedługo będą powstawać).

Lecz oprócz tego trzeba jeszcze zrobić:

- Dokończyć budowę EarlyCity (70% budowy jest) (BUDOWNICZY)

- Zrobić miasto2 (mój pomysł oczywiście opisze budowniczemu) (BUDOWNICZY)

- Dokończyć pisanie Misji (Quester) (TECHNIK)

- Skonfigurowanie reszty pluginów (TECHNIK)

SPONSOR (OPŁATA SERWERA, JEDNORAZOWA!)

Jesteś zainteresowany byciem budowniczym/technikiem? napisz coś o sobie pod tym postem :)

WYNAGRODZENIE BĘDZIE USTALONE INDYWIDUALNIE!

6602914599812031494098.png

Opublikowano

Witam,jestem Maciek mam 19 lat i mieszkam w Rzeszowie zauważyłem twoje ogłoszenie które z wielu ogłoszenie wydaje się najlepsze wiec bez zbędnego pisania opowiem ci coś o mnie to tak od 2009 roku zacząłem zarządzać serwerami minecraf w 2012-2014 roku miałem swój serwer pvp na którym grało 100-200 graczy serwer było bardzo rozbudowany pod względem wizualnym jak zarówno technicznym w 2015 wyjechałem do UK na 1 rok żeby poszukać pracy ale nie wyszło wiec serwer padł i tak stwierdziłem ze będę szukać ogłoszenie na forach gdzie ktoś zauważy mnie i będę mógł dołączyć do serwera a jeżeli chodzi o budowanie to buduje od 2010 roku mam 5,5 lat doświadczenia w budowaniu budowałem na swój serwer jak zarówno na MC4U.PL i na wiele innych serwerach które już padły lub zmieniły nazwy i na koniec opisze swoją osobę pod względem charakteru to jestem pracowitą osobą która jeżeli widzi problem mam kilka rozwiązani i nie podaje się lubię pracować z ludźmi pomagać im doradzać jak i zarządzać nie robię nigdy nic na odpierd** tylko wszystko na 100% tez dodam tutaj ze jestem spokojną osobą która potrafi znaleźć sobie zajęcie i nie zwraca tyłka zbytnio "czterech liter" więc proszę o szybki kontakt

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...