Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co denerwuje was najbardziej w CS:GO?

-m00n♥k-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie chciałbym dowiedzieć się społeczności CS:GO co najbardziej denerwuje was w tej grze lub podczas rozgrywki. :)

Odpowiedzi będą mi służyły do pewnej ankiety. ;)

Pozdrawiam.

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Opublikowano

Wbrew pozorom nie denerwują mnie już Rosjanie oraz Ukraińcy. Ogólnie na wyższych rangach to państwo zmieniło się na dobre, tylko trzeba trzymać z nimi dobry kontakt, tzn. nie bluzgać itd. 

Najbardziej nie lubię cheaterów, smurfów, ludzi grających fulla na eko, trollów,  na kolejnych pozycjach są; Francuzi (głównie bluzgają polaków) oraz gracze z Wielkiej Brytanii (osoby bez mutacji, które non stop wyzywają). Było by na tyle, mam nadzieję, że pomogłem :)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Trolli w skrócie to ludzi co sie w ogole nie sluchaja maja wyjebane na wszystko.. a potem wychodzi jak wychodzi ze latwe rundy sie przegrywa i to mowa o suprimach czasem jak dobierze debili to szkoda gadac  

Opublikowano

Super. Dziękuję za obecne odpowiedzi i czekam na kolejne. Dodam że chcę stworzyć pewną ankietę na ten temat i wasze odpowiedzi bardzo mi w tym pomagają. ;)

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Opublikowano

Dzieciaków z Anglii które drą mordę o byle co... Rusków,SILVERÓW na koncie kolegi. I toxiców 

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000 ... / 5000 - MOZE KIEDYŚ

Opublikowano

- Haxxxy

- Ruscy/Ukraińcy

- Dzieci na wyższych rangach w ogólnie ich prawie nie ma, ale jak gram na smurfie to co mecz dzieci drące japę.

Opublikowano

Top of tops - Rage GG WP po pistoletówce.

Top 2 - polaczków którzy przelecieli więcej razy moją matkę niż mój ojciec.

Top 3 - smerfetki i cheaterzy.

Top 4 - osoby bez mikro albo nie dające info.

Top 5 - premade spam Russian team <3 Pomijam jeżeli jestem jednym z premade i wiem że to ruski ale dobrze grają :)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Smurfy, Haxy, ale na ruskich nic nie powiem.

Powiem za to na dzieci które z "majnkrafta" przeniosły się na "Ceesa goł" i plują się na normalnych graczy, trollują i ogólnie starają się zepsuć grę. 

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

- Smurfy - gdyby nie fakt, że Valve na nich zarabia to już dawno, by zostali wyrzuceni na zbity pysk za utrudnianie gry nowym graczom - taki debil jeszcze się śmieje, że zostanie od takiego newbie nazwany haxem i sam uważa kogoś takiego za idiotę. Trzeba być troszeczkę zesranym, by nie walczyć z własną rangą, a jak już to przecież jest możliwość walki na DM, serwerach itd.

- Kenniasy - nie wiem jak wy, ale ja spotykam taki typ gracza co robi chujowego bh - gdyby chociaż jeden ze skoków miał przyśpieszenie, ale nie, gówno to gówno. Nie ważne czy jest eco czy co on i tak zagra max. z deaglem i kevlarem bez czapki, by zarobić na awp - tej broni nigdy nie zamieni, gra nią zawsze i chociaż nawet coś tam jest w stanie trafić to gówno nadal będzie gównem. Co innego taki ogarnięty gracz, ale o niego trudno :/

- Dzieci - CS:GO to gra minimum od 12 lat w takim moim przekonaniu, oczywiście ono gówno ma do gadania, ale dawanie 11 czy 9-latkowi CS:GO, a już w ogóle 5-latkowi jest debilstwem. A to pewnie dzieciak chciał itd. A to co Ciebie to interesuje, a to, to, a to sram to... Rozumiem, że PEGI jest debilne, ale ludzie czasami potrafią być znacznie głupsi od niektórych standardów.

Jednak gdyby zachowano to PEGI 16 gra zmieniłaby się znacząco - ktoś się zastanawia czemu 20-latek czy tam 16-latek zachowuje się jak gimbus? Jak ma się zachowywać inaczej jak co chwile spotyka takich pajaców.

- Sprzętorów - których jest dość sporo, mają monitory 144hz, i7 i inne tego typu zabawki, a grają jak gówno i po każdej śmierci zmieniają coś w opcjach, a to sensivity, a to cienie czy tekstury chujozy można dostać, bo zamiast się uczyć grać taki pajac nie akceptuje tego, że mimo dobrego sprzętu jakoś nie wymiata.

CS:GO to najpopularniejsza gra, ale jak słyszy się szczekającego gimbusa z aimem to ma się ochotę czasami pójść do niego i wpierdolić rodzicom.

­

pyhvh7E.png

Pasjonat
Opublikowano

W sumie nic, może czasem jakieś bugi klienta(znikająca myszka) albo coś takiego.

90% wyżej napisanych rzeczy nie ma miejsca jak grasz w pięciu albo nie jesteś c*****y.

.

Opublikowano

- Chu*owe działanie systemu VAC;

- Zbyt tania cena gry;

- Polaczki na mm'ach - spotkasz team polaczków to bardzo często wyzywają, zwykle ostatnia osoba u nich, ze statami 5/20 pisze "ez" itp;

- tickrate;

- brak serwerów w Polsce - no pls, jesteśmy chyba drugą największą społecznością, a nie mamy swoich serwerów, za to dodają serwery w Chinach, gdzie nikt nie gra w csa i w Indiach, gdzie 90% kraju nie stać na buty...

tenor.gif

Opublikowano

- Chu*owe działanie systemu VAC;

- Zbyt tania cena gry;

- Polaczki na mm'ach - spotkasz team polaczków to bardzo często wyzywają, zwykle ostatnia osoba u nich, ze statami 5/20 pisze "ez" itp;

- tickrate;

- brak serwerów w Polsce - no pls, jesteśmy chyba drugą największą społecznością, a nie mamy swoich serwerów, za to dodają serwery w Chinach, gdzie nikt nie gra w csa i w Indiach, gdzie 90% kraju nie stać na buty...

Użyłeś więcej znaków interpunkcyjnych niż redakcja cs'a przez kilka artykułów.

Topic:

- j****y 64 tr, raz na miesiąc zagram sobie tego mma, celownik w miejscu, 5 strzałów w to samo miejsce, dopiero 6 wpada, plz.

- pistolety są zbyt OP, taki deagle zabija jednym HS, a karabiny nie, więc :/, 57 na bliski dystans także za dobre.

Opublikowano

Mnie nie denerwuje to jak wyglada spolecznosc, tylko jak wyglada gra.

W porownaniu z Cs 1.6 ten cs jest zbyt łatwy wbilem supreme po 480 godzinach w grze wczesniej grając około 5k w 1.6 (esl itp itd).

A to że tak dużo ludzi nie może wyjść ponad rangę mg2 to już w ogóle mnie zadziwia i zaskakuje.

No i dokladnie jak ktoś wyżej powiedział - jak nie jesteś chujowy i nie masz po 1k+ godzinach w grze golda czy jakiegoś kalaszka to 80% rzeczy wymienionych tu się nie zdarza i nie ma miejsca ;)

Opublikowano

Nie denerwują już mnie rosjanie itp. Bo na wyzszych rangach już potrafia grac. Denerwują mnie trolle cheaterzy i tym podobne ścierwo w csie. A z krajów to najbardziej niemcy bo za bardzo farcą

Opublikowano

Polaczki ;_; Nieważne na jakim poziomie, zawsze takie same gówna. 

co ty gadasz ziomek, teraz mm'ów nie gram, ale kiedyś na globalach jak się grało przeciwko 5 polaczkom, to zawsze grali coś.

Opublikowano

- hitbox (według mnie zbyt niedokładny jak na taką grę, gdzie liczy się reakcja i refleks)

-słaba optymalizacja nowych map. Teraz robi się je po to, aby ładnie wyglądały. Zawierają przez to mnóstwo zbędnych elementów, tekstur i  pomieszczeń, nic nie znaczących dla samej rozgrywki. 

-zbyt tania gra. Większość osób ma po kilka kont i skutkiem tego jest masa trollingu, patologii podczas grania (boosting, słabsi gracze grają na wyższych rangach)

- zepsuta społeczność. Mnóstwo dzieci, grających w tą grę tylko dlatego, że jest teraz na topie. Nie trzymanie się celów gry. Zero kultury i zwykłe chamstwo, które może stawać się irytujące dla osób bardziej dojrzałych.

Opublikowano

cheaty c**j mnie strzela gdy widze globala w enemy z 40h...

64tic

a co do trolli to gram only 5 więc dawno ruskiego nie słyszałem na mm 

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...