Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zgłaszać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa wygląda tak. Wczoraj byłem umówiony na ustawkę z takim gościem. Wszystko było fajnie tylko w czasie bójki wyciągnął scyzoryk no i mnie drasną parę razy. Skończyło się na rozciętej głowie i przejechaniu ostrzem po lewej ręce. Bez szwów sie nie obeszło. I tu sie pytam. Zgłaszać to czy zostawić to w spokoju? Nie mówię że przegrałem ale szczerze wolałem uciec niz on miałby mnie w szale gorzej poturbować tym scyzorykiem. Jakby co mam świadków, dwóch kolegów z klasy którzy na pewno za mną sie wstawią. Ps. Mieszkam w Danii ale cała sytuacja miała w Polsce. Mam polski dowód ale już nie jestem tu zameldowany. Czy to w czymś przeszkadza?

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie zgłaszaj. Obczaj gościa, co i jak. Jak będzie sam czy coś, to bierz klucz francuski i mu po kolanach pare razy wypierdol. Potem po łapach, żeby zapomniał o używaniu narzędzi w walce.

Opublikowano

Na twoim miejscu zaczaiłbym sie i zaatakowal delikwenta w najmniej spodziewanym momencie 

jo idź tam załóż temat na co 4,5 klocka wydać XDDDDDDDd

@ top

Przyjedź i mu przypi/erdol z zasadzki na P ale musisz mieć kd dresa +4

Gdy on będzie sam, spotkaj go i zrób tak jak on albo weź jakiś pręt i uderz go w nogę czy w ramię, niech wie jak to jest, gość ze sprzętem wyjechał i kozak xD

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Jak chcesz iść siedzieć za udział w bójce to proszę bardzo zgłaszaj. Swoją drogą jaką patolą trzeba być żeby na ustawki chodzić.

To raz.

Dostałeś za własną głupotę, więcej problemu niż pożytku by było ze zgłoszenia tego aktu głupoty.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Dlatego się nie chodzi na ustawki, poza tym nie zgłaszaj, tylko jak już w tym 'siedzisz' to go dojeb i idź z Polski.

Opublikowano

Możesz to zgłosić i próbować mówić, że napastnik napadł Cię, gdy przechodziłeś w tamtym miejscu, zaś Ty tylko broniłeś się przed jego atakiem. Chociaż wątpię, aby to przeszło.

Opublikowano

Jeśli już koniecznie chcesz się na nim zemścić to zepsuj mu opinię w jego pato-środowisku. To uderzy go bardziej bo problemy z psami to dla takich tylko "szpan".

Niekoniecznie, dla części dresów kontakty z policją to nic pozytywnego. Chociaż są takie przyjemniaczki, które się tym chwalą na potęgę.

Opublikowano

Nie zgłaszaj czegoś, za co sam byś oberwał. To wszystko stało się z twojego powodu, teraz to możesz mu osobiście trochę dopiec ale unikaj policji. Ewentualnie daj sobie spokój, nie zawsze jest warto się mścić więc przemyśl to.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Raczej bym tego nie zgłaszał, bo w Polsce bywa różnie, więc nie zdziwię się, że Ty zostaniesz winny, a Twoi koledzy, którzy mieli by zeznawać w roli świadków, nie zostaną osądzeni oto, że nie udzielili pomocy w czasie bójki, albo po prostu nie wezwali odpowiednich służb :D

Osobiście na Twoi miejscu, dopadł bym tego janusza, i kilka razy przetrąciłbym go odpowiednim narzędziem...

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Dostałeś za głupotę, czemu miałbyś go zgłaszać.

Weź nie pierdol. Chyba jest różnica jak się z kimś umawiasz a on nagle z nożem w********a, czy innym gównem.

Ewentualnie umów się z nim na powtórkę, ale weź coś większego. Kup sobie rurę stalową 20.  Nóż będzie mogł sobie w pizde wsadzić.

Edit "Ustawka to ustawka, ale zasady są. Skoro on zagrał nie czysto to Ty też mozesz. "

Chciałbym zobaczyć jakiś regulamin/zasady ulicznych walk. Nie ma czegoś takiego. Nawet niepisanych. W biały dzień mogą Cię zaszlachtować jak świnię.

Raczej chodzi o godność i jaja. Bez broni/kolegów już nie te same jaja.

Opublikowano

Dostałeś za głupotę, czemu miałbyś go zgłaszać.

Weź nie pierdol. Chyba jest różnica jak się z kimś umawiasz a on nagle z nożem w********a, czy innym gównem.

Ewentualnie umów się z nim na powtórkę, ale weź coś większego. Kup sobie rurę stalową 20.  Nóż będzie mogł sobie w pizde wsadzić.

Edit "Ustawka to ustawka, ale zasady są. Skoro on zagrał nie czysto to Ty też mozesz. "

Chciałbym zobaczyć jakiś regulamin/zasady ulicznych walk. Nie ma czegoś takiego. Nawet niepisanych. W biały dzień mogą Cię zaszlachtować jak świnię.

Raczej chodzi o godność i jaja. Bez broni/kolegów już nie te same jaja.

Dostal za glupote, bo ustawki niczemu raczej nie sluza, chyba ze bili sie serio o cos. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Rozumiem, że jak w szkole się pokłócimy i będzie 1v1. To będzie twoja wina, że wyciągnę nóż i pare razy cię chlasnę?

Nie ma zasad, ale to też nie jego głupota. Chociaż trzeba spodziewać się wszystkiego. Jest to raczej brak jaj napastnika.

Opublikowano

Rozumiem, że jak w szkole się pokłócimy i będzie 1v1. To będzie twoja wina, że wyciągnę nóż i pare razy cię chlasnę?

Nie ma zasad, ale to też nie jego głupota. Chociaż trzeba spodziewać się wszystkiego. Jest to raczej brak jaj napastnika.

Akurat w szkole jest tak, że nawet jak działasz w samoobronie, to ponosisz taką samą odpowiedzialność, jak napastnik. Przynajmniej w większości szkół.

Nie, to jest brak myślenia z obydwu stron. Jak ktoś chce się wyładować, to nie na ludziach, tylko lepiej iść na siłownię i się pobawić z workiem treningowym.

Opublikowano

Akurat w szkole jest tak, że nawet jak działasz w samoobronie, to ponosisz taką samą odpowiedzialność, jak napastnik. Przynajmniej w większości szkół.

Nie, to jest brak myślenia z obydwu stron. Jak ktoś chce się wyładować, to nie na ludziach, tylko lepiej iść na siłownię i się pobawić z workiem treningowym.

No chodzi o brak myślenia. Mam na myśli tych, co piszą z jego głupoty. Jeśli gadamy, że jest 1 na 1 a ty z nożem lecisz, to coś jest nie tak. 

Tak. To moja głupota, że ktoś broń wyciągnie i mnie zastrzeli/potnie. Worek to lepsza opcja, ale nie podał w jakich okolicznościach zaszło to wszystko.

@TuFu x33 dla mnie oczywiste, że chłop czysty był, jak go ktoś nożem pochlastał. Chyba, że nóż z pół metra miał, a napastnik to kibic wisły.

@veimiK teraz może prymitywne. Kiedyś 1 na 1 bez kolegów/bez wspomagaczy to było rozwiązywanie spraw po męsku.

Opublikowano

No chodzi o brak myślenia. Mam na myśli tych, co piszą z jego głupoty. Jeśli gadamy, że jest 1 na 1 a ty z nożem lecisz, to coś jest nie tak.

Tak. To moja głupota, że ktoś broń wyciągnie i mnie zastrzeli/potnie. Worek to lepsza opcja, ale nie podał w jakich okolicznościach zaszło to wszystko.

Autor tematu nie mówił ze bez sprzętu ma przyjsc,dalej bylo 1 na 1 lecz tamten sie lepiej przygotowal :makka:

79160594027661829163.png

Opublikowano

Samo '1 na 1' jest prymitywne. Jak chcesz komuś zajebać, to musisz mieć do tego mocny powód i po prostu to robisz, a nie 'dawaj za garaże po szkole, tylko szybko, bo stara po mnie przyjeżdża'.

Opublikowano

Czytając to aż sie łapie za głowe. 

1. Może i moja wina. Umówiłem się z nim ale bez żadnych zasad. No ale jak mówiłem. Ja miałem tylko zapalniczkę co by tu sobie kciuków nie połamać.

2. Poszło o dziewczynę. Moją jbc.

3. Opinii mu psuć nie muszę. Z tego co sie dowiedziałem jest to największy kozak w promieniu 20 km od miejsca zamieszkania. kozak w cudzysłowiu

4. On ma chyba 17 lat i kuratora na karku. I właśnie za to że zagrał nie czysto chcę go bardziej zgnoić. 

5. A co do tych rurek itd... Nie chce mieć potem problemów. Może i bym miał satysfakcję ale bardziej przesrane. Bo znając takich jak on odrazu by poleciał na policje ;)

*Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...